Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Nonkel Jef

Seizoen 7
25:00

Seizoen 7, Aflevering 8 - 2001/008: EEN ZELDZAME MUNT

3,0 0 x
Een groepje schoolkinderen brengt een bezoek aan de boerderij van Nonkel Jef. Wanneer het jonge geweld vertrokken is, vindt Bruno op het erf een muntstuk. Cyriel maakt de keuterboer wijs dat het een munt uit de tijd van Napoleon is. Maar dan duikt de vader van een van de schoolkinderen op. Blijkt dat hij een munt uit zijn ...
26:00

Seizoen 7, Aflevering 15 - 2001/015: DE DEURWAARDER

3,0 1 x
Bruno moet nog voor 30.000 frank aan achterstallige belastingen betalen. Om de som te verzamelen, knapt hij alle mogelijke klussen op. Ook Jef helpt een handje mee. Bruno kan zijn schulden tijdig vereffenen, maar door een misverstand komt een deurwaarder de inboedel in beslag nemen. Jef laat dit niet zomaar gebeuren en zet...
26:00

Seizoen 7, Aflevering 22 - 2001/022: HENGELWEDSTRIJD

3,0 0 x
Lizette organiseert een hengelwedstrijd in Ginderbos. Voor Bruno en Jef is dat een unieke gelegenheid om een weddenschap aan te gaan. Om hun kansen te vergroten, maken ze hun eigen lokaas. Cyriel wil graag deelnemen, maar hij heeft nog nooit gevist.
25:00

Seizoen 7, Aflevering 29 - 2001/029: groeihormonen

3,0 0 x
Bruno experimenteert met een zelfgemaakt groeimiddel voor zijn planten. Hij maakt iedereen wijs dat enkele druppeltjes volstaan om alles in een klap groter te maken. Zotten Dré gelooft het verhaaltje. Hij hoopt dat het product hem zal helpen om te groeien. Misschien zal Magda hem dan opmerken. En Jef hoopt met het middel e...
24:00

Seizoen 7, Aflevering 7 - Zeepkisten

3,0 0 x
Bruno wil de boerderij poetsen, maar de stofzuiger is stuk. Het toeval wil dat er in het dorp een zeepkistenrace georganiseerd wordt met een stofzuiger als hoofdprijs. Nonkel Jef is vastbesloten aan de wedstrijd deel te nemen én als eerste de eindstreep te bereiken. Hij moet alleen nog een zeepkist zien te bemachtigen.
30:00

Seizoen 7, Aflevering 34 - 2001/034: huwelijk izzi & anette

4,0 2 x
Annette en Izzi gaan trouwen. De bruid kiest voor een huwelijk met klasse en ze overhaalt Jef om een deftig pak en een hoge hoed te dragen. Iedereen ziet er piekfijn uit tot Annette een ongelukje heeft met haar sluier. Roosje loopt er als enige beteuterd bij.
26:00

Seizoen 7, Aflevering 14 - 3 kaarsjes van Jefke

3,0 0 x
Jefke wordt drie en dat moet uiteraard gevierd worden. De kleuter wordt getrakteerd op twee feestjes: een op de boerderij bij Nonkel Jef en een in Antwerpen bij Odette. Izzi en Bruno fietsen naar Antwerpen, terwijl de anderen in de wagen van Magda meerijden. Onderweg heeft Izzi een ongeluk en hij belandt in het ziekenhuis.
26:00

Seizoen 7, Aflevering 21 - De hobbyclub

3,0 0 x
Omdat hij meer actie in zijn leven wil, richt de commissaris samen met Cyriel een hobbyclub op. De inwoners van Ginderbos vinden dit een schitterend initiatief en sluiten zich massaal aan. De eerste activiteit van de hobbyclub is een vernissage van de schilderijen van de pastoor.
25:00

Seizoen 7, Aflevering 28 - 2001/028: het referendum

3,0 0 x
Ginderbos staat op z'n kop als er plannen opduiken voor de bouw van een discotheek. Nonkel Jef is de enige die de kassa hoort rinkelen en hij wil van zijn weiland een parking voor de fuifnummers maken. De boer botst echter op veel tegenwind. De burgemeester organiseert een referendum om de knoop door te hakken.
25:00

Seizoen 7, Aflevering 33 - 2001/033: broer van cyriel

4,0 0 x
Cyriel krijgt het bezoek van zijn tweelingbroer Herman. Hij is een geboren pechvogel, maar met een groot gevoel voor humor. Hij kan gewoonweg iedereen amuseren met zijn komische acts. Roosje voelt meteen sympathie voor deze onbekende artiest. Magda waagt haar kans bij Eduard. Jef wil vermijden dat Eduard voor haar charme v...
Archief