Nonkel Jef

Laatste aflevering
25:00
Nonkel Jef
4 x

Seizoen 6, Aflevering 11 - Maskers

Sinds de sjampetter vrijgezel is en geregeld een bezoekje brengt aan het schoonheidssalon, heeft hij aan vrouwelijke aandacht geen gebrek. Jef en Sander verkennen samen met Jeanine Antwerpen. De heren sloven zich uit voor hun gastvrouw.

Seizoen 6
25:00

Seizoen 6, Aflevering 10 - Terug naar 't stad

1 x
Jeanine heeft nood aan een goed gesprek met Odette en kondigt haar komst aan. Omdat Izzi het bezoek helemaal niet ziet zitten, wachten Jef en Sander haar op aan het station en vragen haar om terug te keren naar Antwerpen. De heren nemen ook de trein en maken van de gelegenheid gebruik om Antwerpen by night te verkennen.
25:00

Seizoen 6, Aflevering 9 - De verdwenen monstrans

2 x
De pastoor is in alle staten wanneer blijkt dat de monstrans uit de sacristie is verdwenen. Het was een geschenk van een voorvader van de baron. De vraag is of de monstrans wel gestolen is.
25:00

Seizoen 6, Aflevering 8 - Als de geit van huis is

2 x
Izzi voelt zich verwaarloosd door Odette. Die is het daar niet mee eens, met als gevolg dat het koppel ruzie krijgt. Hij maakt het nog erger wanneer hij zich bezat. Odette weigert haar dronken echtgenoot binnen te laten. Gelukkig hoeft Izzi niet op straat te slapen.
25:00

Seizoen 6, Aflevering 7 - De uitnodiging

5 x
Jef krijgt een uitnodiging in de bus voor een receptie van oude voetbalgoden. Een groot misverstand, want eigenlijk was de invitatie bedoeld voor de bekende scheidsrechter Jacques Van Melkebeke. Jef is vastbesloten naar de receptie te gaan en wedt met de dorpsgenoten dat de beroemdheden hem om de nek zullen vliegen.
Seizoen 7
25:00

Seizoen 7, Aflevering 6 - Gospels

3 x
De jonge pastoor Cyriel Gregorius geeft de koorleden de opdracht om gospels te zingen. Zij zien dat echter niet zitten en haken af. De priester laat zich niet ontmoedigen en roept de hulp in van Nonkel Jef. Die heeft er wel zin in en trommelt Izzi, Bruno en Eduard op om deel uit te maken van het gospelkoor.
25:00

Seizoen 7, Aflevering 5 - Wassen en plassen

3 x
Sinds Odette bij tante Magda woont, ziet de boerderij er smerig uit en blijft de vuile was liggen. Nonkel Jef kan de rommel niet langer aanzien en wil opnieuw een vrouw in huis. Hij moedigt Izzi aan om een relatie te beginnen met de schooldirectrice van Jefke. Dit plan heeft echter weinig kans op slagen. Er is gelukkig een...
Seizoen 6
25:00

Seizoen 6, Aflevering 6 - Wereldburger

5 x
Jef en Sander genieten van hun laatste dag op Tenerife. Sander wil absoluut een geschenkje kopen voor Marleen, hoewel zij met een Spaanse donjuan in het huwelijksbootje gaat stappen. Jef is niet geïnteresseerd in parfum en geeft zijn ogen de kost tijdens de carnavalsoptocht. De sjampetter en de pastoor komen eindelijk ook ...
25:00

Seizoen 6, Aflevering 5 - Tio pepe

5 x
Jef en Sander onderbreken de vrijpartij van het koppel dat met hen de bungalow deelt. Vooral Jef is woedend en wil het koppel aan de deur zetten. Sander ziet op Tenbel zijn vroegere buurvrouw terug,de zangeres Marleen. Hij voelt op slag vlinders in de buik.
22:00

Seizoen 6, Aflevering 4 - Op naar Tenerife

5 x
Jef, Sander, de pastoor en de sjampetter maken zich klaar om naar Tenerife te vertrekken. Magda geeft de pastoor een kalmeerpilletje, met als gevolg dat hij op de luchthaven meteen in slaap valt. Tot overmaat van ramp worden de tickets van de sjampetter en de pastoor verwisseld met die van een pas gehuwd paartje. De heren ...
24:00

Seizoen 6, Aflevering 3 - Welkom thuis, Odette

3 x
Na de dood van haar vader keert Odette naar Ginderbos terug. De sjampetter krijgt door zijn echtgenote zand in de ogen gestrooid. Het is haar alleen om de reis naar Tenerife te doen. Magda en Odette proberen de sjampetter te doen inzien waar zijn vrouw mee bezig is.
25:00

Seizoen 6, Aflevering 2 - Dansles

3 x
In het café wordt een dansavond georganiseerd. Jef is jaloers op een uitmuntend danser uit Achterhout en besluit samen met Sander dansles te volgen. Ze hebben nog een week de tijd om de nieuwe Fred Astaires te worden. Uiteraard mag niemand hiervan iets weten.
Seizoen 7
25:00

Seizoen 7, Aflevering 4 - Naar de kleuterschool

2 x
Vandaag gaat Jefke voor het eerst naar de kleuterklas. Izzi, Jef, Bruno, Eduard en Magda zijn nerveuzer dan het jongetje en brengen hem samen naar de school. Directrice Annette vangt alle kindjes én hun entourage op. Voor Izzi en Annette is het liefde op het eerste gezicht.
25:00

Seizoen 7, Aflevering 3 - Riooljournalistiek

3 x
De sjampetter heeft groot nieuws: hij gaat trouwen. En hij is niet de enige in Ginderbos. Volgens Zotten Dré stapt er ook een dame van lichte zeden in het huwelijksbootje. De identiteit van haar ware Jacob is een goed bewaard geheim. Het nieuws prikkelt de nieuwsgierigheid van Magda. Ze besluit de zaak tot op het bot uit t...
Seizoen 6
25:00

Seizoen 6, Aflevering 1 - Millenium

4 x
Op oudejaarsavond wordt in het café een millenniumfeest georganiseerd voor 800 frank per persoon. De gierige Jef is niet van plan om te gaan, maar dan verneemt hij dat Odettes vader, die ondertussen weer bij bewustzijn is, het etentje wil betalen. Tijdens het feest wordt er ook een tombola gehouden, met als hoofdprijs een ...
Seizoen 5
25:00

Seizoen 5, Aflevering 41 - Kerstmis

6 x
Odette keert terug naar Ginderbos om Kerstmis met haar gezin door te brengen. De sjampetter ontdekt dat zijn vrouw hem bedriegt met de kaartjesknipper van Achterhout.
24:00

Seizoen 5, Aflevering 40 - Sluikstokers

3 x
De sjampetter heeft een bende sluikstokers opgerold. Hij wou echter dat hij er nooit in geslaagd was, want de burgemeester beloont hem voor zijn heldendaad met een gouden handdruk. Jef en Sander zijn verrast wanneer ze horen dat sluikstokers veel geld verdienen. De verleiding is groot om zelf sterke drank te brouwen.
25:00

Seizoen 5, Aflevering 39 - Kracht van het gebed

3 x
Dré is stikjaloers wanneer hij verneemt dat Magda gaat zeilen met de hoofdredacteur van 't Annonceurke. Staf besluit Dré te leren zeilen op de vijver van de baron.
25:00

Seizoen 5, Aflevering 38 - Sinterklaas kapoentje

3 x
Lizette en Magda zorgen ervoor dat Ginderbos bezoek krijgt van Sinterklaas en Zwarte Piet. Jef en Sander zijn geïntrigeerd als ze vernemen dat de heilige man en zijn kompaan flink wat geld verdienen met het uitdelen van geschenkjes. De boeren besluiten om het van de Sint en Zwarte Piet over te nemen.
Seizoen 7
25:00

Seizoen 7, Aflevering 2 - Tandpijn

8 x
Nonkel Jef wordt geplaagd door tandpijn, maar hij durft niet naar de tandarts gaan. Hij trekt de slechte kies er nog liever zelf uit. Maar dat blijkt niet zo'n eenvoudige klus. Magda heeft drie rijke vrijers aan de haak geslagen.
Archief