Notaristip

Afleveringen

Z-Notaristips (1) - 02/12/16

4,0 4 x
Notaris Christophe Blindeman geeft ons meer informatie over het duo-legaat. Als u wil schenken aan iemand die geen familie is en daarbij ook een goed doel wil steunen, zou dit wel eens een goede oplossing kunnen zijn.

De Notaristip (10) - 25/11/16

4,0 4 x
Statuten zijn de grondregels van de vennootschap. Deze moeten soms gewijzigd worden. Waarom is dit en hoe gaat dit in de praktijk?

De Notaristip (9) - 18/11/16

4,0 9 x
Stel dat je een woning koopt en de verkoper wenst daar nog even te blijven wonen, wat zijn hier dan de gevolgen van en wat kunnen de risico's zijn?

De Notaristip (8) - 11/11/16

3,0 26 x
Bij een overlijden moet je een aangifte van nalatenschap indienen. Over welke goederen gaat dit precies?

De Notaristip (7) - 04/11/16

3,0 30 x
Het opstellen van een inventaris kan een oplossing bieden wanneer er discussies zijn over een erfenis. De notaris kan hier helpen.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.