Notaristip

Afleveringen

Z-Notaristips (8) - 16/01/17

4,0 4 x
Of het in uw geval beter is een schenking te doen van vastgoed, een testament op te stellen of gewoon het erfrecht te laten gelden, is iets wat ieder voor zich moet bespreken met zijn of haar notaris. Elke situatie is namelijk anders. We overlopen d...

Z-Notaristips (7) - 09/01/16

3,0 9 x
Voor u een appartement of huis aankoopt is het belangrijk om de rekening te maken van alle bijkomende kosten. Maar wat zijn die verschillende kosten? We vragen het aan Notaris van Opstal.

Z-Notaristips (6) - 02/01/17

4,0 9 x
Is vastgoed een veilige investering? Nu ons spaargeld steeds minder opbrengt, stellen veel mensen zich de vraag of investeren in vastgoed niet de beste optie is. Notaris van Opstal geeft ons enkele bruikbare tips.

Z-Notaristips (5) - 30/12/16

3,0 10 x
Meestal erven mensen vandaag op latere leeftijd. Op het moment dat ze een erfenis krijgen, hebben ze al jaren gewerkt, een huis gekocht, genieten ze van een zeker comfort en hebben ze eigenlijk het geld minder nodig. Hun kinderen daarentegen, staan ...

Z-Notaristips (4) - 23/12/16

3,0 10 x
Hoe u een schenking het best aanpakt, is heel erg afhankelijk van wat u wil schenken. Notaris Blindeman legt ons de verschillen uit het tussen een handgift, bankgift en een schenking.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.