Notaristip

Afleveringen

De Notaristip (5) - 15/05/17

4,0 2 x
Tegenwoordig kennen we steeds meer nieuw samengestelde gezinnen. Maar wat als je één van je stiefkinderen wil laten erven? Kan dit zomaar en waar hou je het best rekening mee?

De Notaristip (4) - 08/05/17

3,0 4 x
Trouwen of samenwonen? Zijn er eigenlijk nog verschillen? Alhoewel de wet voor meer bescherming heeft gezorgd, zijn er nog steeds grote verschillen waar je maar best rekening mee houdt.

De Notaristip (3) - 01/05/17

3,0 5 x
Als je een zaak wilt opstarten, kan je er voor kiezen om een vennootschap op te richten. Er zijn echter verschillende vennootschapsvormen die verschillende mogelijkheden, beschermingen maar ook plichten met zich meebrengen.

De Notaristip (2) - 24/04/17

3,0 5 x
Als je alleen bent en je hebt geen erfgenamen, wat gebeurt er dan met je nalatenschap? Alles wordt dan al snel een juridische kwestie.

Z-Notaristips (20) - 10/04/17

3,0 11 x
Het is belangrijk om na te denken over de keuze van het huwelijksstelsel dat het beste past bij uw persoonlijke situatie. Zo blijft de mooiste dag van uw leven ook een weloverwogen keuze in goede en slechte tijden. Notaris Strubbe legt uit waarom.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.