Notaristip

Afleveringen

Z-Notaristips (12) - 13/02/17

3,0 5 x
Wat als ouders een aanzienlijke effectenportefeuille bezitten en deze voor het overgrote deel op naam van de vier kinderen willen zetten? Is de maatschap dan een goed instrument voor het familiale vermogensbeheer? We vragen het aan notaris Blindeman.

Z-Notaristips (11) - 06/02/17

4,0 8 x
Indien je zelfstandige bent en je wenst je activiteiten onder te brengen in een BVBA, stel je op die manier dan je privé-vermogen veilig bij een eventueel faillissement of schadeclaim? We stellen de vraag aan notaris Christophe Blindeman.

Z-Notaristips (10) - 30/01/17

4,0 3 x
Er komt een moment waarop je voldoende spaarcentjes hebt of waarop je eerste woning is afbetaald. Is investeren in een tweede verblijf dan een goede idee? We spreken er over met notaris van Opstal.

Z-Notaristips (9) - 23/01/17

3,0 5 x
Je huis of je appartement verkopen kan op verschillende manieren. Eén van de opties is een openbare verkoop. Maar hoe verloopt zo'n verkoop en wat zijn de voordelen voor de koper en voor de verkoper? Notaris van Opstal weet er alles van.

Z-Notaristips (8) - 16/01/17

4,0 16 x
Of het in uw geval beter is een schenking te doen van vastgoed, een testament op te stellen of gewoon het erfrecht te laten gelden, is iets wat ieder voor zich moet bespreken met zijn of haar notaris. Elke situatie is namelijk anders. We overlopen d...
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.