Off the record

Afleveringen
28:39

Ruben Block

Verlopen 3,0 129 x
Ruben Block is de charismatische frontman van roots-rockband Triggerfinger. Voor Off the Record gaat hij op zoek naar zijn referentieplaten.
29:10

Rodrigo Fuentealba Palavicino

Verlopen 3,0 248 x
Gitarist Rodrigo Fuentealba Palavicino (o.a. Gabriel Rios, Manngold en Fifty Foot Combo) leerde muziek kennen via de televisie.
28:17

Karen Willems

Verlopen 4,0 102 x
Karen Willems is drumster, percussioniste, componiste en een van de meest inventieve muzikanten van haar generatie.
29:00

Nicolas Rombouts

Verlopen 3,0 96 x
Bassist Nicolas Rombouts wijst op de blue notes in Mancini's Pink Panther, de dramatische gitaren van Dinosaur Jr., de groove in De La Soul.
28:17

Baloji Tshiani

Verlopen 4,0 76 x
Voor MC en rapper Baloji Tshiani (o.a. Starflam) is muziekinspiratie een spel.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.