Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ollie's Pack

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 (Geschiedenis van Potshol / Het derdste wiel)

4,0 1 x
Ollie en Cleo vinden het onderwerp van Bennie's spreekbeurt maar saai. // Tijdens het gamen zien Bennie en Ollie Cleo niet meer staan. Met een list haalt ze Trijntje uit de Pack, die haar overneemt en een kwaadaardig game personage van haar maakt.

Seizoen 1, Aflevering 21 (Trouw als een hond / Kubus is het eenzaamste nummer)

4,0 3 x
Bennie wordt verliefd op een lelijke hond uit het asiel, maar die blijkt geïnfecteerd met een teekmonster. // Ollie komt bij de Donkere Kubus terecht in een poging te ontsnappen aan Ashlor, die verliefd op hem is.

Seizoen 1, Aflevering 25 (Cirkeltijd / Inspecteur Ollie Allen)

4,0 0 x
Cleo haalt Ollie over de pack te gebruiken om terug te kunnen gaan in de tijd, zodat ze nog een keer haar comedyact kan doen. // Ollie en z'n vrienden raken verzeild in een minigolfbaan.

Seizoen 1, Aflevering 11 (De Uitverkorening / Ollie verdient zijn sporen)

4,0 0 x
Ollie dreigt zijn Uitverkorene status te verliezen tijdens een test die afgenomen wordt door Majoor Snoet. // Ollie moet een biologieproject doen met Eefje, waar hij heimelijk verliefd op is.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Riskante Rex / De monsters versus Ollie Allen)

4,0 0 x
Hoewel Riskante Rex bekend staat als oplichter en dief, blijkt hijtoch een goed hart te hebben. // Ollie komt in een rechtzaak-simulatie terecht waarin hij zich moet verantwoorden voor onrechtmatig gebruik van de Pack.

Seizoen 1, Aflevering 24 (Bennie Ontblokt / Foto fetisj)

4,0 1 x
Bennie's strip-personage Arend Aardig komt tot leven, en blijkt onverdragelijk aardig. // Met behulp van Nosphotoratu maakt Ollie een foto van zichzelf zoals hij zou wíllen zijn. Maar het blijkt dat zijn nieuwe image langzaam zijn ziel opeet.

Seizoen 1 (Punt gemaakt / Eeuwigmerrie)

3,0 0 x
Heer Snats wordt naar Ollie gestuurd om een offer te eisen als vergelding voor het vernietigen van hun wereld steeds als Ollie iets vies in zijn tas gooit. // Cleo en Bennie zijn allebei ziek en Ollie kan niet slapen van allenigheid.
Seizoen 1
22:00

Seizoen 1, Aflevering 27 - Ben niet te oud / Baby Ollie

3,0 5 x
Seizoen 1, Aflevering 27 - Ben niet te oud / Baby Ollie van Ollie's Pack is uitgezonden op dinsdag 22 december 2020 om 20:16 uur en was te zien op VTM.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Cleo wordt voorzitter / De conciërge

3,0 6 x
Seizoen 1, Aflevering 5 - Cleo wordt voorzitter / De conciërge van Ollie's Pack is uitgezonden op vrijdag 18 december 2020 om 8:11 uur en was te zien op VTM.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Majoor Snoet / We horen bij de band

4,0 5 x
Seizoen 1, Aflevering 2 - Majoor Snoet / We horen bij de band van Ollie's Pack is uitgezonden op donderdag 17 december 2020 om 8:53 uur en was te zien op VTM.
Archief