Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Orange Is The New Black

December 2019
50:00

Seizoen 1 - 5. The Chickening

4,0 1 x
Als na haar waarneming van een wilde kip de gevangenen elkaar aanvliegen, vraagt Larry zich af of Piper niet teveel opgaat in het "kippenhok"-gevangenisleven.
50:00

Seizoen 1 - 4. Imaginary Enemies

4,0 8 x
Piper ontmoet haar nieuwe kribbige 'kamergenoot'. De gevangenen nemen afscheid van een maatje en een zoekgeraakte schroevendraaier heeft vergaande consequenties.
November 2019
50:00

Seizoen 1 - 3. Lesbian Request Denied

3,0 19 x
Doelwit van de romantische gevoelens van een medegevangene met de toepasselijke naam Crazy Eyes, ontdekt Piper dat een subtiele aanpak geen effect heeft op haar aanbidster.
50:00

Seizoen 1 - 2. Tit Punch

4,0 45 x
Als Piper in het bijzijn van gevangeniskok Red commentaar levert op het eten, wordt ze uitgehongerd en worstelt ze om met een aanvaardbaar excuus te komen.
50:00

Seizoen 1 - 1. I Wasn't Ready

3,3 59 x
Veroordeeld tot 15 maanden voor een misdaad die ze pleegde in haar jeugd, verlaat Piper Chapman haar lieve verloofde Larry voor haar nieuwe thuis: een vrouwengevangenis.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.