Orange Is The New Black

Orange Is The New Black gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
50:00
Orange Is The New Black

Pennsatucky ontdekt een nieuwe vaardigheid. Gevangenen tonen ontspoorde tieners de harde realiteit van het gevangenisleven. Het handeltje van Pornstache kent een terugval.

Seizoen 1
55:00
Het is Thanksgiving en Larry mag op bezoek komen, maar dankzij Pipers obscene dansmoves brengt ze de feestdagen door in de isolatiecel. Haar feestmaal: beschimmelde worst.
55:00
Red wordt onder druk gezet om drugs te smokkelen via haar keuken. Larry publiceert een artikel over Piper in The New York Times. Er worden twee baby's geboren.
54:00
Piper wil dat de atletiekbaan van de gevangenis wordt heropend, maar om dat voor elkaar te krijgen zal ze de gevangenisbewaker een dienst moeten bewijzen.
54:00
De gedetineerden voeren langs raciale lijnen campagne voor posities in een gevangenenraad, maar Piper houdt zich liever afzijdig van de steeds feller wordende rivaliteit.
51:00
Na Pipers waarneming van een wilde kip vliegen de gevangenen elkaar aan. Larry vraagt zich af of Piper niet te veel opgaat in het 'kippenhok' van het gevangenisleven.
52:00
Piper ontmoet haar nieuwe kribbige 'kamergenoot'. De gevangenen nemen afscheid van een maatje en een zoekgeraakte schroevendraaier heeft vergaande gevolgen.
53:00
Piper wordt het doelwit van de romantische gevoelens van een medegevangene met de toepasselijke naam Crazy Eyes. Ze ontdekt dat een subtiele aanpak geen effect heeft op haar aanbidster.
49:00
Als Piper in het bijzijn van gevangeniskok Red commentaar levert op het eten, wordt ze uitgehongerd en worstelt ze om met een aanvaardbaar excuus te komen.
48:00
Veroordeeld tot 15 maanden cel voor een misdaad die ze pleegde in haar jeugd, verlaat Piper Chapman haar lieve verloofde Larry voor haar nieuwe thuis: een vrouwengevangenis.
50:00
Door bureaucratisch gedoe en onderliggende woede lukt het Caputo niet om een gevoelige situatie onder controle te houden.
57:00
Wanneer Piscatella en zijn bewakers hard optreden, zorgt dit voor een verschuiving binnen de 'gevangenisfamilies'. Poussey, Judy en Alex besluiten zich te focussen op de toekomst.
1:05:00
Het leiderschap van Caputo komt in het gedrang. Er wordt een verontrustende ontdekking gedaan, waarna de gevangenen een hele nacht worden opgesloten.
1:05:00
De filmselectie voor de filmavond zorgt voor conflicten. Aleida past zich aan. Piper vindt dat de straffen binnen de gevangenismuren te barbaars worden.
54:00
Ramos en Flores gaan op zoek naar manieren om in opstand te komen tegen het gezag. Een onderwerp in het nieuws heeft een onverwacht effect. Red en Lorna krijgen een teleurstelling te verwerken.
Seizoen 4
56:00
Een nieuwe werkregel valt niet in goede aarde bij de gevangenen. Judy vraagt hulp aan Poussey. Maria vindt een plek om haar handeltje op te zetten.
1:00:00
De paranoia slaat toe bij Lolly en Judy, waardoor de spanningen alleen maar toenemen. Red houdt bij een belangrijke gelegenheid vast aan een Russische traditie.
1:05:00
Het plan van Piper om de concurrentie uit te schakelen is niet zonder risico. Cindy zorgt ervoor dat het werk van Taystee loont. Luschek krijgt een interessant bericht.
1:05:00
Door een groot beveiligingslek en veel nieuwe gevangenen moet Caputo versterking inzetten. Crazy Eyes en Lolly beseffen plots waar ze mee bezig zijn.
1:05:00
Door een verkeerd beleid zijn er voorraadtekorten ontstaan. Piscatella start een nieuw initiatief tegen bendes.
Archief