Outmatched

Outmatched herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10 - Royal Rumble

3,0 5 x
Wanneer Mike en Kay verstrikt raken in een leugen over Leila's geboortedag, organiseren ze een feestje voor haar met een thema dat ze zelf mag kiezen. Brian, Nicole en Marc kunnen maar moeilijk om met het nieuws dat Rita en Irwin hun voogden zouden worden mocht er Mike en Kay iets overkomen.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Black Mold

3,0 4 x
Wanneer de kelder gerenoveerd moet worden, bedenken de kinderen een plan om Mike en Kay een avondje weg te sturen. Nicole en Brian moeten vervolgens babysitten, en dat blijkt niet zo gemakkelijk als hun ouders laten uitschijnen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Couple's Friends

3,0 6 x
Mike en Kay komen tot de vaststelling dat ze geen volwassen vrienden meer hebben sinds ze kinderen hebben. Ze proberen vervolgens bevriend te geraken met Beth en Sigmund, andere ouders vanop de school van Brian en Nicole.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Failing

4,0 14 x
Alles wat Nicole onderneemt, is een succes en dus bedenken Mike en Kay een plan om haar ook iets te leren over mislukkingen.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Bullying

4,0 7 x
Mike en Kay gaan op zoek naar een particuliere school voor Marc nadat hij bij de directeur werd geroepen wegens pestgedrag tegenover zijn leerkracht. Kay is echter bang dat Marc niet aangenomen zal worden vanwege haar eigen verleden als pestkop.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Dating

3,0 8 x
Kay maakt zich zorgen wanneer Nicole met een jongen naar huis komt die niet echt het ideale vriendje blijkt te zijn. Kay wil voorkomen dat haar dochter een gebroken hart oploopt. Ondertussen probeert Mike de bijzondere vlam van Marc te begrijpen.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Bad Guy

3,0 6 x
De kinderen willen het huis uit gaan en Kay dwingt Mike om nee te zeggen. Hij heeft het echter moeilijk om met hun reactie om te gaan.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Grandparents

3,0 4 x
Jay en Sylvia, de ouders van Mike, komen op bezoek vanuit Florida. Mike wordt onzeker wanneer Jay commentaar heeft op zijn manier van opvoeden. Kay is jaloers op de band die Sylvia heeft met Nicole.

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Talk

3,0 17 x
Na hun kinderen over de bloemetjes en bijtjes te hebben verteld, denken Mike en Kay na over hun eigen seksleven en vragen ze advies aan Rita en Irwin. Brian en Nicole zijn bang dat ze achterlopen op hun leeftijdsgenoten omdat ze allebei nog nooit gezoend hebben.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

4,0 12 x
Kay en Mike zijn harde werkers, maar hebben het niet gemakkelijk bij de opvoeding van hun vier kinderen. Drie van hen blijken namelijk echte genieën te zijn.
Archief