Pak Ace

Pak Ace gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
11:00
Pak Ace

Jack Union keert terug om Ace een job als superspion te geven. Daarvoor moet Ace eerst een test doorstaan, maar dat is zonder Ned en Hilda gerekend.

September 2019
11:00
Wanneer Ace's ticket voor 'Humungous Man on Ice' gestolen wordt, gaat hij samen met Athol, Claudia en Anoop op zoek naar de mysterieuze dief.
11:00
Wanneer de burgemeester zijn beugel probeert te stelen, is Ace ervan overtuigd dat Ned hier achter zit. Al snel ontdekt Ace dat Ned niet het meesterbrein achter het slechte plan is maar wel een dier...
11:00
Professor Pringle werkt Ace's beugel bij door hem een nieuw hologram te geven. Ace mist al snel zijn oude vriend Hugo en hij doet er alles aan om hem terug te krijgen.
11:00
Dougal neemt deel aan de tuinierwedstrijd in Funpark Stad. Wanneer Ace hem probeert te helpen, creëert zijn beugel per ongeluk een reusachtige plant die tekeergaat in Funpark Stad.
11:00
Ace neemt het op tegen Tina om schoolvertegenwoordiger te worden. Al snel ontdekt hij dat de wedstrijd even gevaarlijk is als een gevecht met superschurken.
Ace geeft Anoop een ritje in een ruimteschipsimulator voor zijn verjaardag. Wanneer Ned en Hilda opdagen, lanceert Ace plotseling het ruimteschip waardoor ze vast zitten in de ruimte.
11:00
Hugo is verliefd op de holografische oppas van Ace. Ace moet het nieuwe koppel achtervolgen naar een virtuele wereld om zijn vriend Hugo proberen terug te winnen.
11:00
Ace krijgt de hoofdrol in de laatste Barry Plotter-film. Hij is enthousiast over zijn nieuwe roem, tot hij ontdekt dat Ned zijn medespeler is.
11:00
Wanneer Ace een standbeeld tot leven brengt, werken de inwoners samen om het mythische wezen te vangen. Ace doet er alles aan om zijn nieuwe vriend te beschermen.
11:00
De schoolexcursie naar Technoworks loopt anders dan gepland wanneer een vreemd incident Hugo van de beugel bevrijdt en hem verandert in een echte jongen. Wanneer Hugo wegloopt, zit Ace in zak en as.
11:00
Ace overtuigt Becky om UFO's te spotten zodat hij kan afspreken met Tina zonder dat zijn zus hem bespiedt. Het afleidingsmaneuver loopt niet als gepland...
11:00
Ace's familie is geselecteerd voor een populair tv-programma maar de regisseur eist dat Ace zijn beugel uitzet. Hugo en de beugel verkeren daardoor in groot gevaar...
11:00
Ace gebruikt zijn beugel om indruk te maken op Tina en wordt prompt tot superheld gebombardeerd door zijn stad. Maar elke held heeft een kwaadaardige vijand en Ned en Hilda vullen die rol perfect in.
11:00
Wanneer Ace toont wat hij kan op het podium van meester Walkers luchtgitaarkamp, verdwijnt plotseling zijn beugel. Kan Ace zijn geliefde beugel terugvinden?
11:00
In een poging om spion Jack Union te helpen, loopt het helemaal mis voor Ace. Slaagt hij met de hulp van onverwachte bondgenoten toch in zijn missie?
11:00
Hilda's schattig maar kwaadaardig neefje is op bezoek en palmt iedereen in. Ace vormt een onverwacht duo met een jaloerse Ned om Egbert te ontmaskeren.
11:00
De favoriete tuinkabouter van meneer Rainer is vernietigd en alle bewijsmateriaal wijst naar Ace. Slaagt Ace er in zijn naam te zuiveren voordat de politie hem te pakken krijgt?
11:00
Jeanie is het geruzie tussen Ace en Becky moe en stuurt hen naar de circusschool. Wanneer Neds laatste plan Ace en Becky in gevaar brengt, moeten ze leren samenwerken om zichzelf te redden.
11:00
Ace's school organiseert een groot halloweenfeest en Ace hoopt daar op Tina indruk te kunnen maken. Het loopt helemaal mis wanneer Ace per ongeluk iedereen tot zombies omtovert.
Archief