Pak Ace

Juni 2019
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 11

3,0 0 x
Hugo verveelt zich steendood waardoor de beugel automatisch gedeactiveerd wordt. Slaagt Ace er in Hugo in één dag opnieuw gelukkig te maken of verliest hij de beugel voor altijd?
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 10

3,0 2 x
Ace moet tegen zijn zin op een vuilnisbelt gaan werken. Alsof dat nog niet erg genoeg is, zijn Ned en Hilda hem op het spoor. Gelukkig krijgt hij hulp uit een onverwachte hoek...
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 9

3,0 2 x
Ace is er eindelijk in geslaagd een date met Tina te versieren. Hij neemt haar mee op een romantische tripje in een luchtballon. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht tot Ned en Hilda hem op de hielen zitten.
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 8

4,0 2 x
Ace wil graag meedoen in Tina's magisch spektakel, maar Hugo heeft er geen goed gevoel bij. Ace leert al snel dat Hugo altijd gelijk heeft...
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 33

3,0 0 x
Ondanks de waarschuwingen van zijn opa, trekt Ace met zijn vrienden op een gevaarlijk avontuur...
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 38

3,0 0 x
Ace gebruikt zijn beugel om indruk te maken op Tina en wordt prompt tot superheld gebombardeerd door zijn stad. Maar elke held heeft een kwaadaardige vijand en Ned en Hilda vullen die rol perfect in.
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 48

4,0 0 x
Jeanie is het geruzie tussen Ace en Becky moe en stuurt hen naar de circusschool. Wanneer Neds laatste plan Ace en Becky in gevaar brengt, moeten ze leren samenwerken om zichzelf te redden.
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 28

3,0 1 x
Ace geeft zich op als vrijwilliger en moet er in slagen zoveel mogelijk burgers te verkopen. Hij hoopt met de hulp van Hugo de meeste hamburgers te bakken zodat hij die felbegeerde concerttickets kan bemachtigen. Pech voor Ace, want Hugo heeft helemaal geen zin om hulpkok te spelen.
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 7

4,0 2 x
De vader van Ace is vastbesloten om op te treden op Ace's school. Dat ziet Ace absoluut niet zitten en hij doet er alles aan om zijn vader zo ver mogelijk van het podium te krijgen.
11:00

Seizoen 1 - Aflevering 6

3,0 1 x
Ace is op bezoek bij zijn opa. Hij hoopt daar veilig te zijn maar niets is minder waar want Ned en Hilda zitten hem op de hielen. Gelukkig heeft zijn opa enkele verborgen trucjes...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.