Pak Ace

Afleveringen
11:00

Aflevering 13

Verlopen 3,0 21 x
Schooldirecteur Duffy en de leerlingen trekken op schoolreis naar een authentieke Vikingschip. Wanneer Becky de controle van het schip neemt, breekt er paniek uit...
11:00

Aflevering 12

Verlopen 3,0 22 x
Aflevering 12 van Pak Ace is uitgezonden op zondag 28 augustus 2016 om 8:15 uur en was te zien op VTM.
11:00

Aflevering 12

Verlopen 3,0 10 x
Ned en Hilda ontvoeren de opa van Ace. Hij moet de hulp inschakelen van zijn opa's huisgenoot en superspion Jack Union om zijn grootvader te redden.
11:00

21 augustus 2016

Verlopen 3,0 18 x
Hugo verveelt zich steendood waardoor de beugel automatisch gedeactiveerd wordt. Slaagt Ace er in Hugo in één dag opnieuw gelukkig te maken of verliest hij de beugel voor altijd?
11:00

Aflevering 10

Verlopen 3,0 23 x
Ace moet tegen zijn zin op een vuilnisbelt gaan werken. Alsof dat nog niet erg genoeg is, zijn Ned en Hilda hem op het spoor. Gelukkig krijgt hij hulp uit een onverwachte hoek...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.