Panorama

Afleveringen
47:13

Vuil spel

3,0 70 x
Elke medaille heeft zijn keerzijde, want de wereld van de sport staat bol van corruptie en bedrog. Panorama trekt op onderzoek met deze documentaire.
44:40

Erfgoed als oorlogswapen

3,0 110 x
Standbeelden werden verbrijzeld en boeken werden verbrand. Terreurorganisaties zoals IS zetten in op culturele verwoesting. Maar het is iets van alle eeuwen.
50:00

IS, het prille begin en de foute beslissingen

3,7 284 x
IS is niet geboren onder de brug in Vilvoorde, maar is het geesteskind van een geradicaliseerde crimineel Abu Musab al-Zarqawi.
45:00

Achter de voordeur

3,0 134 x
Drie Britse vrouwen doorbreken het taboe op huiselijk geweld om te laten zien wat huiselijk geweld met hen en hun gezin doet en hoe hulpverleners ermee omgaan.
47:12

Amerika's wapenwetten

2,5 72 x
Na ieder schietincident in de Verenigde Staten roept men om strengere wapenwetten. Panorama legt de wapenwetten onder de loep en spreekt met slachtoffers.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.