Panorama

Afleveringen
47:13

Vuil spel

Verlopen 3,0 80 x
Elke medaille heeft zijn keerzijde, want de wereld van de sport staat bol van corruptie en bedrog. Panorama trekt op onderzoek met deze documentaire.
44:40

Erfgoed als oorlogswapen

3,0 116 x
Standbeelden werden verbrijzeld en boeken werden verbrand. Terreurorganisaties zoals IS zetten in op culturele verwoesting. Maar het is iets van alle eeuwen.
50:00

IS, het prille begin en de foute beslissingen

3,7 290 x
IS is niet geboren onder de brug in Vilvoorde, maar is het geesteskind van een geradicaliseerde crimineel Abu Musab al-Zarqawi.
45:00

Achter de voordeur

3,0 142 x
Drie Britse vrouwen doorbreken het taboe op huiselijk geweld om te laten zien wat huiselijk geweld met hen en hun gezin doet en hoe hulpverleners ermee omgaan.
47:12

Amerika's wapenwetten

2,5 76 x
Na ieder schietincident in de Verenigde Staten roept men om strengere wapenwetten. Panorama legt de wapenwetten onder de loep en spreekt met slachtoffers.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.