Parking Wars

Laatste aflevering
Parking Wars

In Providence heeft parkeerwachter Steve een aanvaring met een vrouw die weigert te geloven dat ze de wet heeft overtreden. In Detroit hoopt Darryl Lee dat zijn laatste dag als parkeerwachter vreedzaam zal verlopen, maar dat blijkt ijdele hoop.

Parking Wars gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
25:00
Een man die een parkeerboete krijgt nabij zijn woning reageert allesbehalve begripvol. Enkele recidivisten maken parkeerwachter Louann duidelijk dat volgens hen niemand de wet respecteert en dat ook zij hun boete dus niet zullen betalen.
Een woedende man daagt parkeerwachters Rodney en Michele uit wanneer zij voet bij stuk houden. In Providence krijgt parkeerwachter Charles het hard te verduren hoewel de overtreders overduidelijk in fout zijn.
In Detroit krijgt Lashelle af te rekenen met twee woedende zussen die foutgeparkeerd staan. In Providence krijgt Johnny ruzie met twee mannen die geld staken in de verkeerde parkeermeter.
In Detroit krijgt Eric het harder te verduren van omwonenden dan van de eigenlijke overtreders. Sonjia en Courtney zetten een wagen met een illegale nummerplaat klem. In Providence onderneemt voormalig verkeersagent Kathy actie tegen bestuurders die zeebrapaden blokkeren.
In Detroit heeft parkeerwachter Ponytail een aanvaring met een groepje studenten die ermee dreigen zijn staart af te knippen. In Providence krijgt Bonnie het aan de stok met een man die beweert dat hij niet moet betalen vanwege een ontbrekend parkeerbord.
In Detroit is een autohandelaar het niet eens met een boete voor parkeren op het voetpad. Parkeerwachter Eric probeert ondertussen brandkranen vrij te houden. In Providence beroept parkeerwachter Mary zich op haar ervaring als moeder van zeven kinderen om weerspannige overtreders een lesje te leren.
In Detroit krijgen Courtney en Sonjia ruzie met een footballspeler die probeert te verhinderen dat de wagen van zijn moeder weggetakeld wordt.
In Detroit start Ponytail zijn dag met enkele hartelijke begroetingen van wanbetalers. Ook Bonnie krijgt op haar ronde in Providence heel wat verwensingen naar het hoofd geslingerd door enkele hardleerse overtreeders.
In Detroit proberen Rodney en Sonjia een man te beboeten die blijft volhouden dat hij zijn parkeerticket betaald heeft. In Providence doet Johnny zijn bijnaam 'Johnny Tickets' alle eer aan.
In de Italiaanse buurt in Providence krijgt parkeerwachter Evelyn het zwaar te verduren.
25:00
In Detroit maken Michele en Courtney kennis met de agressieve kant van een restaurantuitbater. In Providence wordt Charles verbaal aangevallen wanneer hij de busstrook vrij probeert te krijgen.
In Detroit probeert een man alsnog weg te rijden met zijn wagen vooraleer die getakeld wordt. Kim heeft een aanvaring met een inwoner voor wie de stad een gehandicaptenparkeerplaats voorzag.
Archief