Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Patrouille Linkeroever

Maart 2020
25:00

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,4 366 x
We maken kennis met commissaris Johannes Geubels en zijn team: de eigenwijze Pol, de gepassioneerde Bruce, de charmante Saskia, de inactieve Liliane en de getraumatiseerde Dave. Samen vormen ze Patrouille Linkeroever. Pol en Bruce zijn op zoek naar de verkrachter van Linkeroever. Terwijl Saskia Dave vertrouwd maakt met de ...
25:00

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

4,0 23 x
De laatste maanden zijn er behoorlijk wat klachten binnengekomen bij het Comité P over het politiekorps van Linkeroever. De agenten worden een voor een ondervraagd. We krijgen een blik in de toekomst van de zes agenten.
25:00

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,0 44 x
De Molen van Sint-Anneke werd in brand gestoken. Patrouille Linkeroever zoekt de pyromaan op Camping De Molen. Zelfs politiehond Brutus wordt ingezet. Liliane voelt zich terug in Cap d'Agde, haar jaarlijkse vakantiebestemming.
25:00

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

4,0 31 x
De narcoticarecherche van Antwerpen is al vier maanden bezig met een undercoveroperatie op Linkeroever. Ze schakelen de hulp in van Patrouille Linkeroever om dit grootschalige drugsnetwerk op te doeken.
25:00

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 45 x
Sluikstorters, gauwdieven én een code rood. En dat allemaal op Casual Friday, de dag waarop agenten zonder uniform mogen patrouilleren. Het politiekorps van Linkeroever gaat op pad in hun comfortabele kledij, en dat nemen de dames erg letterlijk.
25:00

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 36 x
Er worden illegale mosselen verkocht op Linkeroever. Het team moet, tegen de zin van Pol, in nieuwe duo's op zoek naar de valse mossel. Bruce haalt ondertussen zijn versiertrucs boven.
25:00

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

4,5 68 x
Het is opendeurdag in het politiekantoor op Linkeroever en de taken worden verdeeld: Liliane begeleidt het verkeersklasje, Bruce geeft een initiatiecursus zelfverdediging, Saskia hanteert de tolwagen, Dave doet aan informatieverspreiding, Johannes geeft de rondleiding en Pol zorgt voor het eten.
25:00

Seizoen 1 - 7. Aflevering 7

3,0 31 x
Vandaag wordt chef Johannes 30 jaar. Een domper op de feestsfeer: er is een Albanese bende die gestolen luxeproducten probeert te verkopen op Rechteroever. Wanneer Saskia een Albanese auto opmerkt op Linkeroever, ontdekt ze een lijk.
25:00

Seizoen 1 - 8. Aflevering 8

4,0 43 x
Johannes organiseert een feestje op het politiekantoor. De sfeer zit er goed in en Saskia nodigt wat van haar vrienden uit. Bruce lijkt zijn mojo kwijt te zijn, want Saskia heeft meer oog voor de chef dan voor hem. Het feestje loopt uiteindelijk helemaal uit de hand. Pol denkt na over zijn leven.
25:00

Seizoen 1 - 9. Aflevering 9

3,0 29 x
Patrouille Linkeroever neemt het vandaag op tegen een paar andere politiekorpsen, want vandaag het is het paintballdag. De agenten zetten hun beste beentje voor. Het beest in Liliane komt naar boven.
Archief