Patrouille Linkeroever

Patrouille Linkeroever gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Patrouille Linkeroever

Er worden illegale mosselen verkocht op Linkeroever. Het team moet, tegen de zin van Pol, in nieuwe duo's op zoek naar de valse mossel. Bruce haalt ondertussen zijn versiertrucs boven.

Seizoen 1
Sluikstorters, gauwdieven en een code rood. En dat allemaal op Casual Friday, de dag waarop agenten zonder uniform mogen patrouilleren. Het politiekorps van Linkeroever gaat op pad in hun comfortabele kledij, en dat nemen de dames erg letterlijk.
De narcoticarecherche van Antwerpen is al vier maanden bezig met een undercoveroperatie op Linkeroever. Ze schakelen de hulp in van Patrouille Linkeroever om dit grootschalige drugsnetwerk op te doeken.
De molen van Sint-Anneke werd in brand gestoken. Patrouille Linkeroever zoekt de pyromaan op Camping De Molen. Zelfs politiehond Brutus wordt ingezet. Liliane voelt zich terug in Cap d'Agde, haar jaarlijkse vakantiebestemming.
Met de eigenwijze Pol, de gepassioneerde Bruce, de charmante Saskia, de inactieve Lilian en de getraumatiseerde Dave heeft commissaris Johannes Geubels een apart team. Samen vormen ze Patrouille Linkeroever. Pol en Bruce zijn op zoek naar de verkrachter van Linkeroever. Terwijl Saskia Dave vertrouwd maakt met de nieuwe com...
Het is vandaag painballdag en daarbij neemt Patrouille Linkeroever het op tegen een paar andere politiekorpsen. De agenten zetten hun beste beentje voor. Het beest in Liliane komt naar boven.
Johannes organiseert een feestje op het politiekantoor. De sfeer zit er goed in en Saskia nodigt ook enkele van haar vrienden uit. Bruce lijkt zijn mojo kwijt te zijn, want Saskia heeft meer oog voor de chef dan voor hem. Het feestje loopt uiteindelijk helemaal uit de hand. Pol denkt na over zijn leven.
25:00
Chef Johannes wordt 30 jaar. Er is echter een domper op de feestvreugde: op Rechteroever is er een Albanese bende actief die gestolen luxeproducten probeert te verkopen. Wanneer Saskia een Albanese auto opmerkt op Linkeroever, ontdekt ze een lijk.
25:00
Het is opendeurdag op het politiekantoor van Linkeroever en de taken worden verdeeld: Liliane begeleidt het verkeersklasje, Bruce geeft een initiatiecursus zelfverdediging, Saskia hanteert de tolwagen, Dave doet aan informatieverspreiding, Johannes geeft de rondleiding en Pol zorgt voor het eten.
De laatste maanden zijn er bij het Comité P behoorlijk wat klachten binnengekomen over het politiekorps van Linkeroever. De agenten worden dan ook een voor een ondervraagd. En we krijgen een blik op de toekomst van de zes agenten.
Verlopen
We maken kennis met commissaris Johannes Geubels en zijn team: de eigenwijze Pol, de gepassioneerde Bruce, de charmante Saskia, de inactieve Liliane en de getraumatiseerde Dave. Samen vormen ze Patrouille Linkeroever. Pol en Bruce zijn op zoek naar de verkrachter van Linkeroever. Terwijl Saskia Dave vertrouwd maakt met de ...
Verlopen
De laatste maanden zijn er behoorlijk wat klachten binnengekomen bij het Comité P over het politiekorps van Linkeroever. De agenten worden een voor een ondervraagd. We krijgen een blik in de toekomst van de zes agenten.
Verlopen
De Molen van Sint-Anneke werd in brand gestoken. Patrouille Linkeroever zoekt de pyromaan op Camping De Molen. Zelfs politiehond Brutus wordt ingezet. Liliane voelt zich terug in Cap d'Agde, haar jaarlijkse vakantiebestemming.
Verlopen
De narcoticarecherche van Antwerpen is al vier maanden bezig met een undercoveroperatie op Linkeroever. Ze schakelen de hulp in van Patrouille Linkeroever om dit grootschalige drugsnetwerk op te doeken.
Verlopen
Sluikstorters, gauwdieven én een code rood. En dat allemaal op Casual Friday, de dag waarop agenten zonder uniform mogen patrouilleren. Het politiekorps van Linkeroever gaat op pad in hun comfortabele kledij, en dat nemen de dames erg letterlijk.
Verlopen
Er worden illegale mosselen verkocht op Linkeroever. Het team moet, tegen de zin van Pol, in nieuwe duo's op zoek naar de valse mossel. Bruce haalt ondertussen zijn versiertrucs boven.
Verlopen
Het is opendeurdag in het politiekantoor op Linkeroever en de taken worden verdeeld: Liliane begeleidt het verkeersklasje, Bruce geeft een initiatiecursus zelfverdediging, Saskia hanteert de tolwagen, Dave doet aan informatieverspreiding, Johannes geeft de rondleiding en Pol zorgt voor het eten.
Verlopen
Vandaag wordt chef Johannes 30 jaar. Een domper op de feestsfeer: er is een Albanese bende die gestolen luxeproducten probeert te verkopen op Rechteroever. Wanneer Saskia een Albanese auto opmerkt op Linkeroever, ontdekt ze een lijk.
Verlopen
Johannes organiseert een feestje op het politiekantoor. De sfeer zit er goed in en Saskia nodigt wat van haar vrienden uit. Bruce lijkt zijn mojo kwijt te zijn, want Saskia heeft meer oog voor de chef dan voor hem. Het feestje loopt uiteindelijk helemaal uit de hand. Pol denkt na over zijn leven.
Verlopen
Patrouille Linkeroever neemt het vandaag op tegen een paar andere politiekorpsen, want vandaag het is het paintballdag. De agenten zetten hun beste beentje voor. Het beest in Liliane komt naar boven.
Archief