Perfect Harmony

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 - Regionals

25 x
Op de regionale korencompetitie in Lexington hoopt Arthur zijn rivaal Magnus eindelijk te kunnen overtreffen, maar een onverwachte gebeurtenis dreigt roet in het eten te gooien. Een jobaanbieding doet Ginny aan zichzelf twijfelen.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Hymn-A-Thon

33 x
Arthur krijgt onverwacht bezoek van Tate, zijn oud-collega van Princeton, waardoor hij gaat twijfelen aan zijn leven in Conley Fork.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Know When to Walk Away

3 x
Bij de jaarlijkse schoonheidswedstrijd probeert Arthur, die in de jury zetelt, om Cash niet voor te trekken, ondanks de druk die Ginny op hem uitoefent. Dominee Jax vraagt zich af of Adams iets moet doen aan de nare geruchten die de ronde doen over hoe haar huwelijk is geëindigd.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Merry Jaxmas

24 x
Wanneer dominee Jax bezoek krijgt van zijn charismatische ouders, helpt Arthur hem om zijn verleden onder ogen te komen. Hij overtuigt Jax om zijn eigen preekstijl te omarmen voordat hun kerstoptreden begint.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Thanks-Taking

5 x
Jax haalt Arthur over om naar het progressieve Thanksgivingetentje van het koor te komen en bij koorleden thuis rond te neuzen, op zoek naar iets dat hij kwijt is. Adams probeert Ginny te koppelen aan haar knappe aannemer, maar die blijkt al iemand anders in gedachten te hebben.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Any Given Monday

13 x
Eerwaarde Jax vraagt Arthur om op de kerk te passen. Wanneer enkele parochianen hem benaderen met problemen, denkt Arthur dat hij hen het beste kan helpen met logisch nadenken, en niet met het geloof. Jax vraagt Wayne om Adams op te pikken in het ziekenhuis.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Rivalry Week

12 x
Wanneer pastoor Magnus het Tweede Eerste Koor uitnodigt om op te treden in de Church of Perpetual Praise, is Arthur vastberaden om wraak te nemen en beter te klinken dan ooit tevoren.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Halle-Boo-Yah

4 x
Wanneer Ginny manager wordt op haar werk, helpt Arthur haar over haar angst heen dat ze niet goed genoeg is. Wanneer Dwayne niet langer meedoet aan een oude Halloweentraditie, vreest Wayne dat ze uit elkaar aan het groeien zijn.

Seizoen 1, Aflevering 5 - It's Electric!

17 x
Arthur moet afrekenen met Jeans vader, die de huisboot van het gezin terug wil. Eerwaarde Jax organiseert een vrijgezellenavond, waar Ginny en Dwayne eindelijk hét grote probleem binnen hun relatie bespreken.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Hunting Season

3 x
Er heerst onenigheid binnen het koor, waarop Arthur besluit om Adams, het alfavrouwtje van het koor, mee te nemen op een jachtuitje. Ginny vindt dit echter geen goed idee.

Seizoen 1, Aflevering 3 - No Time for Losers

25 x
Arthur helpt Ginny om haar podiumvrees te overwinnen. Dominee Jax raakt betrokken bij de onenigheid tussen Wayne en Dwayne.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Fork Fest

2 x
Arthur houdt zich niet aan de plaatselijke gewoontes en het koor dreigt hiervan het slachtoffer te worden. Omwille van Cash zweert Ginny geen kwaad te zullen spreken over Wayne.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

32 x
Arthur Cochran, voormalig muziekleraar aan de Princeton-universiteit, belandt per toeval op de repetitie van een kerkkoor op het platteland waarbinnen de harmonie letterlijk en figuurlijk ver te zoeken is.
Archief