Pitch

Afleveringen

Red de uitstervende bijenpopulatie

3,0 18 x
Red de uitstervende bijenpopulatie van Pitch is uitgezonden op donderdag 14 januari 2016 om 8:42 uur en was te zien op Canvas.

Red de uitstervende bijenpopulatie

3,0 21 x
Lokale bijenpopulaties dunnen steeds meer uit. En die massale bijensterfte heeft drastische gevolgen voor de mensheid. Maar er is hoop, dankzij Eva Florizoone.

Soundvil

3,0 31 x
Op basis van je geolocatie ergens de lokale én héél nabije muziekscène ontdekken? Het kan voortaan via Soundvil!

Toodeloo

3,0 40 x
Stel: je moet hoogdringend. Maar op een vuil openbaar cafétoilet je bips neerstrijken is ook geen aangenaam vooruitzicht. Wat doe je dan?

Bierapp Kwijten Tony

3,0 61 x
Tegenwoordig moet je al wat gek zijn om op café tegen een wildvreemde te praten. Of niet? Dennis & Lieven bedachten een wel heel inventieve oplossing.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.