pop-O-rama

Afleveringen
31:39

Liesa Van der Aa, Kamasi Washington, Lyenn, Ertebrekers en Luc Nowé

4,0 72 x
Pop-O-rama neemt Liesa Van der Aa, Kamasi Washington en Lyenn onder de loep. De centrale gast? Luc Nowé van Poppunt. De muzikale gast? Ertebrekers uiteraard.
32:34

9 oktober 2016

Verlopen 3,0 71 x
Het belang van tegencultuur voor Cocaine Piss, het publiek als performer bij Dan Deacon en het muzikale schaduwland van Jan Swerts.
30:00

Konono n°1, Amenra, Matmos, Alex Stevens, The Van Jets

3,0 42 x
pop-O-rama is een programma rond hedendaagse alternatieve muziek en verkent de leef- en denkwereld van bands en muzikanten zoals Amenra en Konono n° 1.
31:03

Wild Classical Music Ensemble, Jeff Mills, Hauschka, Blackie & The Oohoos

3,0 58 x
Wild Classical Music Ensemble, Jeff Mills en Hauschka passeren de revue. Blackie & The Oohoos nemen dan weer plaats in de wagen van pop-O-rama.
31:03

Broeder Dieleman, Mykki Blanco, Meteor Musik, Herlinde Raeman en Goose

3,0 106 x
Onder andere het indiefolkfenomeen Broeder Dielemans, transgender-boegbeeld Mykki Blanco en de synthesizers van Meteor Musik passeren de revue in pop-O-rama.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.