pop-O-rama

Afleveringen
29:42

Stuff, U.S. Girls, Madensuyu

3,0 11 x
Je ontdekt de betere alternatieve muziek in pop-O-rama: Koen Galle, beter bekend als Kong, doet immers zijn boekje open over Stuff, Madensuyu en U.S. Girls.
26:59

Terakaft, Kreng en Sleaford Mods

4,0 13 x
Patrick Smagghe van 4AD over Terakaft, Kreng en Sleafords Mods. The Germans beoordelen deze selectie.
31:09

Melanie De Biasio, Willis Earl Beal, King Khan & The Shrines, Hein Devos en The Subs.

Verlopen 4,0 24 x
Pop-o-Rama spreekt met Melanie De Biasio, Willis Earl Beal en King Khan van King Khan & The Shrines. Ook Hein Devos en The Subs komen aan het woord.
31:39

Liesa Van der Aa, Kamasi Washington, Lyenn, Ertebrekers en Luc Nowé

Verlopen 4,0 81 x
Pop-O-rama neemt Liesa Van der Aa, Kamasi Washington en Lyenn onder de loep. De centrale gast? Luc Nowé van Poppunt. De muzikale gast? Ertebrekers uiteraard.
32:34

9 oktober 2016

Verlopen 3,0 76 x
Het belang van tegencultuur voor Cocaine Piss, het publiek als performer bij Dan Deacon en het muzikale schaduwland van Jan Swerts.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.