Protestantse Eredienst

2019

21 april 2019

29 x
Protestants-evangelische paasdienst vanuit de Martinskirche in Chur, in het Zwitserse kanton Graubünden.  Voorganger is pastor Erich Wyss. Stephan Thomas bespeelt het orgel, de Jodelclub Calanda staat onder leiding van Christina Battaglia en een blazerskwartet speelt vanop de klokkentoren van de kerk.  Commentaar van Frank...
Afleveringen 2018

25 december 2018

Verlopen 25 x
De kerstviering komt vanuit de protestantse parochie van Môtiers in de Zwitserse Jura en wordt voorgegaan door ds. René Perret.  Aan het orgel zit Jean-Samuel Bucher. De prediking gebeurt door ds. David Allissonen comédienne Carine Martin geeft reflecties rond kerstdag. Commentaar: Frank Marivoet.

25 november 2018

Verlopen 46 x
Rechtstreekse uitzending van de protestantse eredienst rond Eeuwigheidszondag, vanuit de kerk William Tyndale-Silo in Vilvoorde. Dominee Edwin Delen is predikant. Het koor Vocaal Ensemble Gaudeamus staat onder leiding van Filips Pieters en op orgel spelen Anna Rusakova en Niels Nielsen.

Protestantse vieringen

Verlopen 54 x
Rechtstreekse uitzending van de protestantse eredienst in eurovisie naar aanleiding van Pinksteren.  Predikant Ivan Carluer gaat de protestantse pinksterviering voor in de Martin Luther King kerk van Créteil, Frankrijk. Commentaar: Frank Marivoet.

Protestantse Paasviering In Eurovisie

Verlopen 39 x
De protestantse paasdienst wordt gehouden vanuit de Protestants-Evangelische Waldenzerkerk in Firenze (Italië). De dienst wordt voorgegaan door de predikanten Gianna Sciclone, Daniel Fink en Lello Volpe, die voor de verkondiging instaat. Het 'One Voice Gospel Choir' wordt geleid door Giorgio Amirabile en het Protestants ko...

Aflevering 1

Verlopen 52 x
Eredienst verzorgd door VPKB-gemeente Mechelen-Noord. Predikant is ds. Jelle Brouwer. De muzikale omlijsting gebeurt door Joop van der Horst (orgel), Michiel Ruiter (saxofoon), Margot Haljan (viool).
Afleveringen 2017

Protestantse Kerstviering In Eurovisie

Verlopen 59 x
Evangelische (oecumenische) kerstviering van de Lutherse kerk in Venetië, ter afsluiting van het herdenkingsjaar 5 eeuwen Protestantse Reformatie, en in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de Orthodoxe en Christelijke kerken van Venetië. Voorganger is pastor Bernd Prigge, en Vocal Skyline Gospel Choir.

Protestantse Eredienst In Eurovisie

Verlopen 111 x
Protestantse Eredienst In Eurovisie van Protestantse Eredienst is uitgezonden op zondag 4 juni 2017 om 10:00 uur en was te zien op Eén.

Aflevering 2

Verlopen 46 x
Aflevering 2 van Protestantse Eredienst is uitgezonden op zondag 14 mei 2017 om 10:00 uur en was te zien op Eén.
Archief