Proven Innocent

Proven Innocent herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 - In Defense of Madeline Scott, Part 2

3,0 17 x
Het team moet samenwerken om de moord op Rosemary voor eens voor altijd uit te klaren.

Seizoen 1, Aflevering 12 - In Defense of Madeline Scott, Part 1

3,0 5 x
Het komt tot een confrontatie tussen Madeline en Bellows. Easy neemt ondertussen de verdediging op zich van immigrant Hector Costa, die veroordeeld werd voor moord.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Shaken

3,0 17 x
Het team buigt zich over het dossier van Gabrielle Parcell, die veroordeeld werd tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op haar babydochter. Levi en Madeline doen verrassende ontdekkingen over het verleden van Rosemary.

Seizoen 1, Aflevering 10 - SEAL Team Deep Six

3,0 12 x
Een Navy-commandant wordt ervan beschuldigd zijn overste te hebben vermoord. Madeline en haar team moeten zijn onschuld zien te bewijzen. Bellows zet een belangrijke stap in het dossier van Rosemary.

Seizoen 1, Aflevering 9 - Acceptable Losses

4,0 5 x
Madeline en haar team nemen de verdediging op zich van Daniel Hernandez, die beschuldigd wordt van verkrachting en moord.

Seizoen 1, Aflevering 8 - The Struggle for Stonewall

3,0 5 x
Het team probeert de naam te zuiveren van Cindy Whitman, een transvrouw die ten onrechte werd veroordeeld voor de moord op transvrouw en activiste Vanessa.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Living and Dying in East Cleveland

3,0 5 x
Madeline helpt burgerrechtenactiviste Amina Jackson, die vecht voor gerechtigheid voor Davon Watkins, een terdoodveroordeelde gevangene die een politieagent zou hebben vermoord.

Seizoen 1, Aflevering 6 - A CinderHella Story

3,5 3 x
Het team onderzoekt de zaak van Adèle Meyerson, die werd veroordeeld voor de moord op haar moeder. Madeline probeert haar relatie met Dylan te redden en krijgt schokkend nieuws over een oud-klasgenoot.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Cross to Bear

4,0 9 x
Levi is vastberaden te achterhalen wie hem wil laten opdraaien voor de dood van Rosemary. Bellows moet een belangrijke beslissing nemen.

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Shame Game

4,0 7 x
Madeline ontfermt zich over Sarah Bukhari, een vrouw die veroordeeld werd tot 25 jaar gevangenis voor de moord op haar pasgeboren baby.
Archief