Pure Genius

2019
50:00

Seizoen 1 - 13. Lift Me Up

3,0 13 x
Angie heeft Scott nodig wanneer haar moeder niet toestemt om met nanorobots behandeld te worden. Walter, Malik en Zoe proberen een graffitikunstenaar te redden.
50:00

Seizoen 1 - 12. I Got This

4,0 7 x
Talaikha en Malik behandelen Georgia Ray, een wereldberoemde popster en vriend van James, voor strottenhoofdkanker. Ze ontdekken echter dat de kankercellen verder uitgezaaid zijn dan gedacht.

Seizoen 1 - 11. Touch and Go

3,0 12 x
James en Zoe helpen een tienermeisje met een zeldzame huidziekte. Ze passen een gewaagde behandeling toe zodat haar huid genezen zou zijn op tijd voor haar schoolbal. Louis Keating gaat steeds verder achteruit. James komt in verleiding om zijn experimentele drug op hem te gebruiken om hem te redden. Malik is jaloers op de ...
50:00

Seizoen 1 - Grace

3,0 14 x
Een jongeman zoekt hulp in de behandeling van een drugresistente vorm van AIDS. De dochter van dokter Wallace brengt een besmette vriend naar Bunker Hill. James praat over zijn gevoelens met Zoe.
50:00

Seizoen 1 - Around the World in Eight Kidneys

3,0 14 x
James en de chirurgen van Bunker Hill proberen medische geschiedenis te schrijven met een ketting van orgaantransplantaties.
50:00

Seizoen 1 - A Bunker Hill Christmas

4,0 13 x
Een jonge leukemiepatiënt komt naar Bunker Hill in de hoop op een mirakel. James hoopt dat een nieuwe kankerbehandeling haar leven zal redden.
50:00

Seizoen 1 - Bunker Hill, We Have a Problem

4,0 14 x
Walter en de chirurgen van Bunker Hill moeten een revolutionaire operatie tot een goed eind brengen wanneer iemand in het International Space Station hulp nodig heeft. Het team maakt gebruik van sociale media om de bron van de uitbraak van E. coli te achterhalen. Scotts geheime verleden wordt onthuld. Zoe en Malik flirten ...
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 5

4,0 15 x
James overtuigt een hockeyspeler met een zware blessure om een riskante operatie te ondergaan waardoor hij opnieuw zou kunnen wandelen.
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 4

3,0 12 x
Wanneer James zijn favoriete leerkracht de diagnose van een agressieve kanker krijgt, wil hij haar redden met een riskante operatie. Walter geen voorstander van zijn aanpak. Zoe en Talaikha hebben hun handen vol met een militaire veteraan die hun hightechbehandeling weigert.
50:00

Seizoen 1 - Aflevering 3

3,0 35 x
Het team zet zich in om het brein van een politieagent te opereren, nadat hij zijn geheugen verliest in een auto-ongeval.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.