Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Pure Genius

2020

Seizoen 1 - 13. Lift Me Up

3,0 21 x
Angie heeft Scott nodig wanneer haar moeder niet toestemt om met nanorobots behandeld te worden. Walter, Malik en Zoe proberen een graffitikunstenaar te redden.

Seizoen 1 - 12. I Got This

4,0 8 x
Talaikha en Malik behandelen Georgia Ray, een wereldberoemde popster en vriend van James, voor strottenhoofdkanker. Ze ontdekken echter dat de kankercellen verder uitgezaaid zijn dan gedacht.

Seizoen 1 - 11. Touch and Go

4,0 15 x
James en Zoe helpen een tienermeisje met een zeldzame huidziekte. Ze passen een gewaagde behandeling toe zodat haar huid genezen zou zijn op tijd voor haar schoolbal.
Afleveringen 2019

Seizoen 1 - 10. Hero Worship

4,0 14 x
Een vrouw meldt zich bij Bunker Hill met een vreemde aandoening aan haar longen. James ontdekt een verband met andere gevallen van ademhalingsproblemen in haar omgeving.

Seizoen 1 - 9. Grace

4,0 22 x
Een jongeman zoekt hulp in de behandeling van een drugresistente vorm van AIDS. De dochter van dokter Wallace brengt een besmette vriend naar Bunker Hill. James praat over zijn gevoelens met Zoe.

Seizoen 1 - 8. Around the World in Eight Kidneys

4,0 14 x
James en de chirurgen van Bunker Hill proberen medische geschiedenis te schrijven met een ketting van orgaantransplantaties.

Seizoen 1 - 7. A Bunker Hill Christmas

3,0 28 x
Een jonge leukemiepatiënt komt naar Bunker Hill in de hoop op een mirakel. James hoopt dat een nieuwe kankerbehandeling haar leven zal redden.

Seizoen 1 - 6. Bunker Hill, We Have a Problem

3,0 29 x
Walter en de chirurgen van Bunker Hill moeten een revolutionaire operatie tot een goed eind brengen wanneer iemand in het International Space Station hulp nodig heeft. Het team maakt gebruik van sociale media om de bron van de uitbraak van E. coli te achterhalen. Scotts geheime verleden wordt onthuld. Zoe en Malik flirten ...

Seizoen 1 - 5. Fire and Ice

4,0 13 x
James overtuigt een hockeyspeler met een zware blessure om een riskante operatie te ondergaan waardoor hij opnieuw zou kunnen wandelen.

Seizoen 1 - 4. Not Your Grandmother's Robotic Surgery

4,0 11 x
Wanneer James zijn favoriete leerkracht de diagnose van een agressieve kanker krijgt, wil hij haar redden met een riskante operatie. Walter geen voorstander van zijn aanpak. Zoe en Talaikha hebben hun handen vol met een militaire veteraan die hun hightechbehandeling weigert.
Archief