Qdoc

Oktober 2016

I Am Ali

3,0 99 x
De Amerikaanse bokslegende Muhammad 'The Greatest' Ali groeide uit tot een fenomeen door zijn indrukwekkende techniek, scherpe stoten en zijn gevoel voor entertainment binnen en buiten de ring. Het verhaal van 'The Greatest' wordt verteld aan de hand van exclusieve audiodagboeken uit zijn privéarchief gecombineerd met ontroerende interviews met zijn familie, vrienden en andere bekende boksers.

Nitro Circus: The Movie

4,0 93 x
Travis Pastrana en zijn zotte, adrenalineverslaafde en goed getrainde vrienden tonen heel wat waanzinnige stunts. Niets is te gevaarlijk, te moeilijk of onmogelijk. In deze documentaire gebruiken ze alles met wielen om over ramps te springen, katapulteren ze zichzelf meters hoog en maken ze spectaculaire salto's.

Cobain: Montage Of Heck

4,0 67 x
Het jonge muzikale leven van Kurt Cobain ging niet van een leien dakje. Na zijn moeilijke jeugd vond hij troost in de muziek en in de liefde. Zijn grungeband Nirvana had talloze hits en frontman Cobain werd bestempeld als 'stem van een generatie'. Zijn veelbesproken drugsgebruik zorgde ervoor dat Cobain lid werd van de '27 club' toen hij stierf in 1994.
September 2016

One Direction: This Is Us

2,0 67 x
Een blik op Niall, Zayn, Liam, Louis en Harry’s snelle opkomst aan bekendheid. Startende vanuit hun nederige woonplaats, concurrerend bij X-factor, op weg om de wereld te veroveren en op te treden in de beroemde Londense Q2 Arena.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.