R.K. Eredienst

2019
59:00

3 februari 2019

4,0 14 x
De eucharistieviering komt vanuit de Heilig-Hartkerk uit Bevegem-Zottegem. Het thema van de viering is 'Getuigen van God die Liefde is'. Voorganger is pastoor-deken Hans Vandenholen. Concelebrant is Marc Tant, parochievicaris. Diaken is Bart De Wael. Het parochiaal gelegenheidskoor is samengesteld uit de koren St.-Paulusko...
59:00

20 januari 2019

4,0 22 x
De eucharistieviering komt vanuit de kerk H. Hart van Jezus in Ekeren-Donk (Brasschaat).  Het thema van de viering is 'Doe maar wat Hij u zeggen zal'.  Voorganger is pastoor Koenraad Janssen.  Het Heilig Hartkoor o.l.v. Lieven Gonnissen verzorgt de zang en wordt op orgel begeleid door Ivan Leire.
1:00:00

6 januari 2019

Verlopen 3,0 41 x
De eucharistieviering op het feest van de Openbaring van de Heer komt vanuit de Sint-Leonarduskerk in Molenbeersel. Het thema van de viering is 'Een geschenk voor Jezus'. Voorganger is pastoor Luc Vanherck. Het Sint-Jozefkoor o.l.v. Henri Coenen verzorgt de zang. Organist is Chris Haeldermans.
Afleveringen 2018
59:00

16 december 2018

Verlopen 4,0 21 x
De eucharistieviering van de derde zondag van de advent komt vanuit de kerk Sint-Anna in Lokeren. Het thema van de viering is 'Wees blij, de Heer is nabij!'. Voorganger is medepastoor Herbert Vandersmissen.  Concelebranten zijn pastoor-deken Geert Cattrysse en priester Reynaldo Diaz. Het parochiaal gelegenheidskoor van Lok...
59:00

2 december 2018

Verlopen 4,0 26 x
De eucharistieviering komt vanuit de Sint-Leonarduskerk in Breendonk-Puurs. Het thema van de viering is 'In zoete vreugde'.  Voorganger is deken Guy De Keersmaecker. Diaken is Paul Van Assche. Het koor In Dulci Jubilo staat onder leiding van Maryse Verbruggen. Op orgel speelt Ben Cuykens.
59:00

18 november 2018

Verlopen 4,0 14 x
De eucharistieviering komt vanuit de Sint-Jozefkerk uit Evere. Het thema van de viering is 'Weet dat de zomer in aantocht is...' Voorganger is pastor Gino Mattheeuws. Het koor Vox Veronis staat onder leiding van Anja Dierickx. Op orgel speelt An Faems.
1:00:00

4 november 2018

Verlopen 4,0 24 x
De eucharistieviering komt vanuit de Norbertijnenabdij Sint-Servaasparochie uit Grimbergen. Het thema is 'God en de naaste beminnen'.  Voorganger is pastoor en prior Johan Goossens. Concelebranten zijn abt Erik De Sutter en abt-emeritus Piet Wagenaar. Het Gregoriaans abdijkoor staat onder leiding van Herman Raspoet en op g...
59:00

21 oktober 2018

Verlopen 4,7 203 x
De eucharistieviering komt vanuit de Sint-Rumolduskerk in Berlaar (Heikant). Het thema van de viering is: 'Jezus rekent op jou!' Voorganger is pastoor Eric Thielemans. Jongeren van de parochie Berlaar verzorgen de zang en worden op gitaar begeleid door Stijn Van Asch.
59:00

7 oktober 2018

Verlopen 4,5 37 x
De eucharistieviering komt vanuit de Sint-Quintinuskerk in Zonhoven. Thema van de viering is : 'Verbonden'. Voorganger is pastoor-moderator Rik Renckens. Het Pieter-Jan Van Paesschenkoor staat onder leiding van Wouter Vandevoort en wordt op piano begeleid door Dana Hemelaer.
59:00

23 september 2018

Verlopen 4,0 17 x
Eucharistieviering vanuit de collegiale kerk Notre-Dame de l'Assomption in Ciney, in de provincie Namen. Voorganger is pastoor Pierre Renard. Didier Croonenberghs, dominicaan en algemeen directeur van Cathobel, houdt de homilie. Het koor staat onder leiding van Roger Pierson, en wordt begeleid door orgel, trompetten en tub...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.