Relic Hunter

Oktober 2019
45:00

Seizoen 3 - 22. So Shall it Be

3,0 4 x
Sydney wordt geplaagd door dromen over haar aartsvijand DeViega. Ze gaat op zoek naar de sleutels van de druïden cultus in Engeland met behulp van Nigel en een druïde-auteur. Maar is hij wel wie hij meent te zijn?
45:00

Seizoen 3 - 21. Fountain of Youth

4,0 2 x
Sydney En Nigel gaan op zoek naar een flesje dat het water van de fontein van jeugd zou bevatten. Maar Sean James is ook opzoek naar het flesje water, het zal geen makkelijke expeditie zijn.
45:00

Seizoen 3 - 20. The Warlord

3,0 3 x
Tijdens een ontdekking in Bekkastan worden Sydney en Nigel bestolen. Sydney zet de achtervolging in. Nigel blijft alleen achter maar laat zijn ogen als snel vallen op een mooie vrouw.
45:00

Seizoen 3 - 19. Pandora's Box

4,0 4 x
De sleutel van Pandora's doos komt in de handen van Sydney terecht. Samen met Nigel gaat ze op zoek naar de doos zelf. Maar al snel worden ze geconfronteerd door een groep mannen die Pandora's doos voor slechte doeleinden willen gebruiken.
45:00

Seizoen 3 - 18. Faux Fox

4,0 2 x
Sydney haar kruisboog en portefeuille worden gestolen. Op een expeditie in Madrid ontdekt ze dat iemand werd vermoord met haar kruisboog. Hiervan wordt zij zelf beschuldigd. Kan ze haar naam zuiveren?
September 2019
45:00

Seizoen 3 - 17. Arthur's Cross

4,0 4 x
Sidney en Nigel moeten een moordwapen identificeren. Het blijkt het kruis van koning Arthur uit de vijfde eeuw te zijn. Ze gaan op zoek naar de dader om het moordcomplot te achterhalen.
45:00

Seizoen 3 - 16. Under the Ice

4,0 4 x
Sydney en Nigel trekken naar een onderzoek basis op Antarctica, enkel om er achter te komen dat het hele researchteam dood is. Ze komen er al snel achter dat een mummie met een virus hier voor iets tussen zit.
45:00

Seizoen 3 - 15. Antianeiral

4,0 3 x
Sydney vertrekt naar Istanbul met Nigel nadat een mentor van haar werd vermoord. Een groep militanten ontvoeren Nigel. Kan Sydney hem redden?
45:00

Seizoen 3 - 14. Hunting With the Enemy

3,0 3 x
Een urne met de overblijfselen van filosoof Confusius zal vernietigd worden in een bombardement van een provincie. DeViega wil deze redden en kidnapt hiervoor Sydney en Nigel, die achter de urne moeten gaan in zijn plaats.
45:00

Seizoen 3 - 13. Fire in the Sky

4,0 5 x
Sydney krijgt informatie over een vreemd stuk metaal. De FBI maakt het haar moeilijk om haar onderzoek uit te voeren. Ze vermoed dat het metaal iets met aliens te maken zou kunnen hebben.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.