Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Relic Hunter

Januari 2020
44:00

Seizoen 1 - 6. Diamond in the Rough

4,0 2 x
Frank Newhouse, een arrogante baseballspeler met een uitgedoofde carrière, roept Sydney's hulp in om op zoek te gaan naar de "magische" handschoen van ex-baseballkampioen Jimmy Jonesboro. De handschoenen werden 50 jaar geleden gestolen en zijn sindsdien nergens meer teruggezien.
44:00

Seizoen 1 - 5. Thank You Very Much

4,0 3 x
Syndey krijgt de opdracht om op zoek te gaan naar de gitaar van Elvis Presley. De reis brengt haar tot in Duitsland.
Oktober 2019
45:00

Seizoen 3 - 22. So Shall it Be

3,0 4 x
Sydney wordt geplaagd door dromen over haar aartsvijand DeViega. Ze gaat op zoek naar de sleutels van de druïden cultus in Engeland met behulp van Nigel en een druïde-auteur. Maar is hij wel wie hij meent te zijn?
45:00

Seizoen 3 - 21. Fountain of Youth

4,0 3 x
Sydney En Nigel gaan op zoek naar een flesje dat het water van de fontein van jeugd zou bevatten. Maar Sean James is ook opzoek naar het flesje water, het zal geen makkelijke expeditie zijn.
45:00

Seizoen 3 - 20. The Warlord

3,0 5 x
Tijdens een ontdekking in Bekkastan worden Sydney en Nigel bestolen. Sydney zet de achtervolging in. Nigel blijft alleen achter maar laat zijn ogen als snel vallen op een mooie vrouw.
45:00

Seizoen 3 - 19. Pandora's Box

4,0 4 x
De sleutel van Pandora's doos komt in de handen van Sydney terecht. Samen met Nigel gaat ze op zoek naar de doos zelf. Maar al snel worden ze geconfronteerd door een groep mannen die Pandora's doos voor slechte doeleinden willen gebruiken.
45:00

Seizoen 3 - 18. Faux Fox

4,0 3 x
Sydney haar kruisboog en portefeuille worden gestolen. Op een expeditie in Madrid ontdekt ze dat iemand werd vermoord met haar kruisboog. Hiervan wordt zij zelf beschuldigd. Kan ze haar naam zuiveren?
September 2019
45:00

Seizoen 3 - 17. Arthur's Cross

4,0 5 x
Sidney en Nigel moeten een moordwapen identificeren. Het blijkt het kruis van koning Arthur uit de vijfde eeuw te zijn. Ze gaan op zoek naar de dader om het moordcomplot te achterhalen.
45:00

Seizoen 3 - 16. Under the Ice

4,0 4 x
Sydney en Nigel trekken naar een onderzoek basis op Antarctica, enkel om er achter te komen dat het hele researchteam dood is. Ze komen er al snel achter dat een mummie met een virus hier voor iets tussen zit.
45:00

Seizoen 3 - 15. Antianeiral

4,0 3 x
Sydney vertrekt naar Istanbul met Nigel nadat een mentor van haar werd vermoord. Een groep militanten ontvoeren Nigel. Kan Sydney hem redden?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.