Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Relic Hunter

Seizoen 2
42:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - Lost Contact

3,0 2 x
In de jungle van Birma zijn de gereputeerde wetenschapster Joan Wyatt en haar team verdwenen. Zij was in opdracht van miljardair Rod Thorson op zoek naar een antiek voorwerp van onschatbare waarde.
1:00:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Cross Of Voodoo

3,0 2 x
In New Orleans verdwijnt een stel studenten spoorloos tijdens hun zoektocht naar het Haïtiaanse kruis van Utu. Sydney and Nigel onderzoeken de zaak.
42:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Roman Holiday

3,0 4 x
Professor Penrose, één van Sydney's collega's, heeft een aanwijzing over Caesars borstplaat, een kleinood waarover verteld wordt dat de persoon die het draagt erdoor onzichtbaar wordt.
42:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Three Rivers to Cross

3,0 3 x
Sydney's vader roept haar hulp in om een groep monniken te overtuigen plaats te ruimen voor een dam. Ze zijn ervan overtuigd dat de vallei een oud standbeeld herbergt en willen daarom het gebied niet verlaten.
1:00:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Gypsy Jigsaw

3,0 1 x
Een set tarotkaarten die Sydney heeft ontvangen van een pas overleden vriend, brengt haar op het spoor van de Kroon van Rome, een oude zigeunerschat.
42:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Fertile Ground

4,0 2 x
Syd is nerveus om haar oude schoolliefde Tony op een klasreünie terug te zien. Maar Tony heeft te veel zorgen om alleen maar aan het verleden te denken.
42:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - The Legend of the Lost

4,0 5 x
Geheim agent Derek Lloyd kidnapt Nigel om Sydney naar New Guinea te lokken. Het tweetal is ervan overtuigd dat Derek niet veel goeds van plan is.
42:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Last of the Mochicas

4,0 5 x
In Zuid-Amerika wordt het voor Sydney en Nigel nog gevaarlijker na de ontdekking van een vaartuig met de grote krijgersgeest van de Mochias.
1:00:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Dagger of Death

3,0 3 x
Sydney zoekt deze keer een eeuwenoude Indische dolk met een kwade kracht die een antropoloog tot de moord op zijn assistent zou hebben gedreven.
42:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - The Put Back

4,0 2 x
Sydney krijgt telefoon van een oude vriend en sleept Nigel mee op missie naar Afrika. De opdracht is een schat naar de originele schuilplaats terugbrengen.
Archief