Relic Hunter

September 2019
45:00

Seizoen 3 - 11. Warlock of Nu Theta Phi

3,0 0 x
Meg belandt in het ziekenhuis door een amulet die ze van haar kamergenoot kreeg. Sydney en Nigel gaan op onderzoek uit om Meg te helpen.
45:00

Seizoen 3 - 10. All Choked Up

4,0 2 x
Verzamelaar Carson Inez is in het bezit van een Griekse ketting. De ketting zorgt ervoor dat ze mensen dingen kan laten doen naar haar wil. Met de hulp van de ketting probeert ze Sydney aan haar kant te krijgen.
45:00

Seizoen 3 - 9. Incognito

3,0 4 x
Sydney en Nigel zijn in het bezit van een eeuwenoude speer die ze moeten beschermen van een man die verdacht veel op Nigel lijkt. Maar wanneer de man sterft moet Nigel undercover gaan om meer te weten te komen over de organisatie waar zijn look-a-like voor werkte.
45:00

Seizoen 3 - 8. Devil Doll

4,0 2 x
Sydney en Nigel zijn op expeditie in Centraal-Amerika. Een gids begeleidt hen naar een ondergrondse begraafplaats. Maar in de plaats van een lichaam vinden ze iets anders.
45:00

Seizoen 3 - 7. Vampire's Kiss

3,0 3 x
Sydney voelt zich aangetrokken tot Blackmer, een schrijver en expert in verleiding. Hij vraag Sydney mee naar Tsjechië om op zoek te gaan naar een magisch object van Dracula. Karen en Nigel vertrouwen hem niet en gaan op onderzoek uit.
45:00

Seizoen 3 - 6. Star of Nadir

3,0 3 x
Danielle, de vrouw van een anonieme Sultan, sterft op mysterieuze wijze. Net voor ze stierf vroeg ze hulp aan Sydney. Sydney gelooft dat ze op zoek was naar de Ster van Nadir.
45:00

Seizoen 3 - 5. Treasure Island

3,0 2 x
Sydney en Nigel gaan op zoek naar een goed verborgen piratenschat. Maar ze zijn niet de enige die de schat zoeken.
45:00

Seizoen 3 - 4. The Light of Truth

4,0 5 x
Een leerling van Sydney gaat op zoek naar de waarheid. Sydney is niet bereid om hem te helpen. Wanneer de jongen in problemen komt, heeft ze geen keuze.
45:00

Seizoen 3 - 3. Sydney at Ten

4,0 4 x
In 1981 was Sydney getuige van de moord op haar leerkracht. 20 jaar later spoort een oude klasgenoot haar op om op zoek te gaan naar de moordenaar.
45:00

Seizoen 3 - 2. Mr. Right

3,0 4 x
Sydney vertrekt met haar ex-vriend Gray op vakantie naar Bali. Maar wanneer haar goede vriend Derek opdaagt om haar mee op avontuur te nemen, kan ze geen nee zeggen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.