Relic Hunter

Juli 2019
44:00

Seizoen 1 - Transformation

3,0 4 x
Syndey reist naar de Peruviaanse jungle om tijdens een undercover-missie het perkament van Paracelsus terug te vinden. Het perkament zou de formule bevatten die uitlegt hoe je lood in goud kan veranderen.
44:00

Seizoen 1 - Diamond in the Rough

3,0 2 x
Frank Newhouse, een arrogante baseballspeler met een uitgedoofde carrière, roept Sydney's hulp in om op zoek te gaan naar de "magische" handschoen van ex-baseballkampioen Jimmy Jonesboro. De handschoenen werden 50 jaar geleden gestolen en zijn sindsdien nergens meer teruggezien.
44:00

Seizoen 1 - Thank You Very Much

4,0 3 x
Syndey krijgt de opdracht om op zoek te gaan naar de gitaar van Elvis Presley. De reis brengt haar tot in Duitsland.
44:00

Seizoen 1 - Flag Day

3,0 2 x
Sydney en Nigel reizen naar het Wilde Westen nadat ze een foto van de vlag van één van de Amerikaanse pioniers hebben gevonden. De vlag op de foto zou volgens de geschiedenisboeken al in 1846 verwoest zijn, reden genoeg om op onderzoek uit te gaan.
44:00

Seizoen 1 - The Headless Nun

4,0 2 x
Sydney reist naar Nova Scotia om het lichaam van Zuster Evangeline te zoeken. Het lichaam is al meer dan 400 jaar lang vermist.
44:00

Seizoen 1 - Aflevering 2

4,0 4 x
Sydney gaat op zoek naar het met diamanten bezette wapen van Al Capone.
44:00

Seizoen 1 - Aflevering 1

4,0 4 x
Sydney en Nigel gaan op avontuur in Nepal om Buddah's fabelachtige bowl te zoeken voor de bewoners van een klein dorpje, die een altaar voor de orginele Buddah, Siddartha, aan het opzetten zijn. Maar ze zijn niet de enige die azen op Buddah's bowl.
45:00

Seizoen 3 - Aflevering 21

4,0 2 x
Sydney En Nigel gaan op zoek naar een flesje dat het water van de fontein van jeugd zou bevatten. Maar Sean James is ook opzoek naar het flesje water, het zal geen makkelijke expeditie zijn.
45:00

Seizoen 3 - Aflevering 20

4,0 3 x
Tijdens een ontdekking in Bekkastan worden Sydney en Nigel bestolen. Sydney zet de achtervolging in. Nigel blijft alleen achter maar laat zijn ogen als snel vallen op een mooie vrouw.
Juni 2019
45:00

Seizoen 3 - Aflevering 19

4,0 4 x
De sleutel van Pandora's doos komt in de handen van Sydney terecht. Samen met Nigel gaat ze op zoek naar de doos zelf. Maar al snel worden ze geconfronteerd door een groep mannen die Pandora's doos voor slechte doeleinden willen gebruiken.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.