Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Relic Hunter

Mei 2021
50:00

Seizoen 1 - 19. Love Letter

3,0 0 x
Nicole Chamfort, één van Sydneys studenten, is ervan overtuigd dat twee geliefden stiekem getrouwd zijn op de vooravond van de Franse Revolutie. Als dit verhaal klopt, dan zou de bruids onwettige zoon de wettige erfgenaam zijn van het fortuin van de Bourdinfamilie.
45:00

18. The Last Knight

4,0 0 x
Dokter Jaebert, hoofd van het Franse Instituut van Antiquiteiten, krijgt een eeuwenoud medaillon in zijn bezit. Hij stuurt Nigel en Sydney naar Parijs om de authenticiteit van het kostbare voorwerp te achterhalen.
50:00

17. A Good Year

4,0 1 x
Het onverwacht ontdekken van een tekst, verstopt in een houten paard dat dateert uit de tijd van Lodewijk XVII, zorgt voor een ware stormloop. Plots wordt er over niets anders meer gesproken dan het terugvinden van de verloren kroonjuwelen.
April 2021
45:00

Seizoen 1 - 16. A Vanishing Art

4,0 1 x
Rex Rolands, een goochelaar die bekendstaat om zijn verdwijntrucs, contacteert Sydney voor het opsporen van de Cursed Scepter van Hongarije. Het juweel behoorde ooit de koninklijke familie toe.
50:00

Seizoen 1 - 15. Affaire de Coeur

3,0 1 x
Sydney en Nigel trekken naar de Schotse Highlands om er de verloren "twine-ing rings" terug te vinden. De ring, die sinds de vijftiende eeuw niet meer gezien is, heeft magische krachten.
50:00

14. Nine Lives

4,0 0 x
De curator van het Crawford Institute laat Sydney en Nigel naar de Big Apple komen om het heilige beeld van de katgodin Mafdet op te sporen.
45:00

13. Afterlife and Death

3,0 2 x
Sydney's vriend Bruce Farrow wordt ervan beschuldigd het graf van farao Toetmoses III te hebben geplunderd. Samen met Nigel vliegt Sydney naar Caïro om er op zoek te gaan naar de echte dief.
45:00

12. The Emperor's Bride

3,0 1 x
Sydney en Nigel trekken naar het Noorden om een Chinese antiquiteit te onderzoeken. Het artefact, dat ongeveer drieduizend jaar oud is, is aan de kust van Alaska aangespoeld.
50:00

11. Irish Crown Affair

3,0 2 x
Sydney's vroegere klasgenoot Molly vraagt haar hulp wanneer Sean Bolger, iemand die ze via het internet heeft leren kennen, niets meer van zich laat horen.
45:00

10. The Myth of the Maze

3,0 1 x
Sydney geeft les in Athene waar ze de knappe Stavros ontmoet. Hij beweert in het bezit te zijn van een ketting met de smaragd die toegang geeft naar het labyrinth van Minotaurus.
Archief