Rest in peace

Afleveringen
48:43

II, aflevering 10

Verlopen 3,0 39 x
Ogenschijnlijk lijkt alles opgelost, maar Lucija blijft verder graven. Ze zet daarbij haar leven en dat van anderen op het spel. Is de prijs niet te hoog?
47:03

II, aflevering 9

Verlopen 3,0 18 x
In Zagreb ontdekt Lucija nieuwe gegevens, die de zaak een onverwachte wending geven. Het veroorzaakt een schok in Globin. Lucija beweegt zich op glad ijs.
46:45

II, aflevering 8

Verlopen 3,0 19 x
Vastbesloten om de ware toedracht te vinden voert Lucija een parallel onderzoek nààst de politie. Er zijn krachten aan het werk die haar willen stoppen.
47:17

II, aflevering 7

Verlopen 3,0 12 x
De druk op Marija en Zoltan wordt opgevoerd. Lucija wordt emotioneel verscheurd tussen twee mannen. Is de dader van de moord gekend of nog op vrije voeten?
49:38

II, aflevering 6

Verlopen 3,0 14 x
In het bos wordt een lijk gevonden. Alles wijst op een rituele moord. Marija en Zoltan zijn de eerste verdachten, maar zij ontkennen alle betrokkenheid.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.