Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny

Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny

Vinny helpt Tay z'n beste vriend Willie een koekje van eigen deeg te geven nadat hij Tay als grap had laten denken dat hij stikte. Hoe reageert Willie als Tays 'neppe nieuwe vriendin' niet zo trouw blijkt te zijn?

2021
16. The Prank that Hits the Jackpot van Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny is uitgezonden op vrijdag 23 juli 2021 om 22:40 uur en was te zien op VTM.
15. The Prank With Piglet van Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny is uitgezonden op vrijdag 9 juli 2021 om 22:23 uur en was te zien op VTM.
14. The Prank That Is Off Key van Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny is uitgezonden op vrijdag 2 juli 2021 om 22:05 uur en was te zien op VTM.
13. The Prank That's Six Feet Under van Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny is uitgezonden op vrijdag 25 juni 2021 om 22:17 uur en was te zien op VTM.
18. The Prank that Didn't Live Happily Ever After van Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny is uitgezonden op vrijdag 25 juni 2021 om 15:14 uur en was te zien op VTM.
12. The Prank With a Bang van Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny is uitgezonden op donderdag 17 juni 2021 om 2:16 uur en was te zien op VTM.
Rita wil met Vinny's hulp wraak nemen op haar moeder Camille voor haar ongepaste video's van haar alter ego op social media. Rita hoopt dat een nephelderziende haar moeder in de zeik kan zetten door haar ergste angsten te laten uitkomen.
Manni wil wraak nemen op z'n vriend Robii die hem liet denken dat hij de loterij had gewonnen. Met hulp van Pauly D laat Manni Robii naar een sollicitatiegesprek komen dat helemaal misgaat.
Christine vraagt Vinny om hulp om haar zoon Jay te laten geloven dat ze nieuwe liefde heeft gevonden bij een oude vriend. Het enige probleem is dat het een onalgs vrijgelaten gedetineerde genaamd Grizzly is.
7. The Prank With the Sunlord van Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny is uitgezonden op vrijdag 14 mei 2021 om 22:30 uur en was te zien op VTM.
6. The Prank With the Tree of Truth van Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny is uitgezonden op vrijdag 7 mei 2021 om 22:23 uur en was te zien op VTM.
5. The Prank With The Sugar Daddy van Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny is uitgezonden op vrijdag 30 april 2021 om 22:33 uur en was te zien op VTM.
Brian wil wraak nemen op z'n vriend Jaylon voor z'n viral make-upgrap. Om hem terug te pakken, roept hij Pauly D's hulp in om een niet zo romantisch diner te plannen.
Seizoen 1, Aflevering 1 - The Prank That Fell From the Sky van Revenge Prank With DJ Pauly D & Vinny is uitgezonden op woensdag 31 maart 2021 om 10:11 uur en was te zien op VTM.
Vinny helpt Soko om wraak te nemen op z'n broer Sonny nadat hij een slang bij hem in bed legde, door hem ervan te overtuigen dat z'n geliefde sportauto gestolen is.
Pauly D helpt artiest Coca om z'n vriendin Keisha te laten denken dat ze gechanteerd worden. Hoe zal ze reageren wanneer niet alleen hun relatie, maar ook hun carrières op het spel staan?
Archief