Rick Stein's Road To Mexico

2018
42:00

12 augustus 2018

4,0 14 x
Rick geniet van een lekkere steak met eitjes en neemt afscheid van zijn Ford Mustang. Hij gaat richting de drukste grensovergang, die tussen San Diego en Tijuana om aan zijn Mexicaans avontuur te beginnen.  Hij volgt de kustlijn richting Ensenada en stopt onderweg voor burritos en verse vis, gemarineerd en gebakken op Popotla Beach, voor hij Valle de Guadalupe bezoekt waar je heerlijke wijnen kan vinden en kan proeven van de Baja Med-keuken.
43:00

5 augustus 2018

3,0 16 x
Rick Stein gaat de Californische kustlijn verder af richting Los Angeles, voor Charlie Chaplin vroeger de 'place to be' voor lamsniertjes met spek en de perfecte martini op de Hollywoord Boulevard. De sterren van nu kiezen er eerder voor een vers slaatje in Beverly Hills. Rick ontdekt er ook Olvera Street, waar de wortels liggen van de latino-gemeenschap. Op weg naar San Diego ontmoet hij Peter Halmay, de oudste zee-egelvisser en kookt een lokale visboer voor hem een heerlijke vischili.
43:00

22 juli 2018

3,0 10 x
In 1968 reisde Rick Stein al eens van Noord-Californië langs de Pacific Coast Highway tot voorbij de Mexicaanse grens. Nu, 50 jaar later, gaat hij het avontuur weer aan. In deze aflevering geniet Stein van het lekkere eten dat typisch is voor San Francisco, waar het idee is ontstaan van seizoensgebonden recepten. Het restaurant Chez Panisse was daar een pionier in. Rick ontmoet de eigenares, Alice Waters.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.