Ridiculousness

Ridiculousness gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Ridiculousness

Seizoen 20, Aflevering 32 - Chanel and Sterling CCXCIV van Ridiculousness is uitgezonden op dinsdag 1 november 2022 om 1:13 uur en was te zien op VTM.

Seizoen 20
Seizoen 20, Aflevering 30 - Chanel and Sterling CCXCII van Ridiculousness is uitgezonden op dinsdag 1 november 2022 om 1:13 uur en was te zien op VTM.
Seizoen 18
In een volledig nieuwe aflevering van Ridiculousness vieren Rob, Chanel en Steelo de weinig bekende kunst van het PEOPLE TIPPING, kijken ze naar enkele kinderen die tot de dood zijn gechoreerd en geven ze eer aan enkele van 's werelds slimste idioten.
In een volledig nieuwe aflevering van Ridiculousness praten Rob, Chanel en Steelo over het moment waarop mensen beseffen dat COLLEGE NIET VOOR JE IS, mensen die fast-food werknemers moeten ontslaan en gewoon het eten moeten opeten, en paarden die niets met mensen te maken willen hebben.
In een volledig nieuwe aflevering van Ridiculousness ontmoeten Rob, Chanel en Steelo een aantal dudes die ODD ALPHAS zijn, door de mazen van het net vallen in ON THIN ICE, en de capaciteiten van kinderen overschatten in I FORGOT YOU'RE A KID.
In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness kijken Rob, Chanel en Steelo naar categorieën als Seat Slumped, People Packaging en One Trip Max.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness leren Rob, Chanel en Steelo over DE GIFT VAN MACHT, ontmoeten ze mensen die niets liever willen dan DEZE ANGLE HITTEN, en anderen die geen inkt en papier nodig hebben als ze CREATIEVE CONTRACTEN kunnen sluiten.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness zijn Rob, Chanel en Steelo getuige van de WRAAK VAN DE EXEN, gaan ze het meer op met een paar BOOTDOPES en beoordelen ze een prestigieuze show vol PEDIGREEMENSEN.
In een volledig nieuwe aflevering van Ridiculousness gaan Rob, Chanel en Steelo naar het strand met SEA PUPPIES, blijven ze op repeat in OVER AND OVER AGAIN, en hebben ze een Russische Moederdag in MOTHER RUSSIANS.
In een volledig nieuwe aflevering van Ridiculousness gaan Rob, Chanel en Steelo vreemd met vermommingen in MASKED MANIACS, beleven ze moeilijke tijden op de boerderij in HARD OUT THERE FOR A SHEEP, en voelen ze de volle passie voor noedels in RAMEN WARRIORS.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness leren Rob, Chanel en Steelo de definitie van Nomofobie, proberen ze de GPS te repareren in Verkeerde Afslag en komen ze de meest angstaanjagende dino ooit tegen, de Vadersaurus Ricks.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness zeggen Rob, Chanel en Steelo een paar gebeden terwijl ze VRIJ PREKEN, VOLLEDIG VERBINDEN, en HET GEWICHT VAN DE WERELD voelen.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness zien Rob, Chanel en Steelo wie er ALLES VOOR APPLAUS doet, wie er word GECLUBBED en wie GAAT VOOR GROOT.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness zien Rob, Steelo en Chanel wie er DOORPAKT, laten ze zich meeslepen in MATRASSENGEKTE en ontdekken ze wie DIE VIER KLEINE WOORDJES uitspreekt.
In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness bespreken Rob, Chanel en Steelo het concept Succes Door Mislukking en de nachtmerrie van Geroosterde Noten, en ze bekijken filmpjes die de vraag oproepen: Wat Is Hier Aan De Hand?
In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness bekijken Rob, Chanel en Steelo de obscure kunst van Mensen Omduwen, kinderen die Kapotgeklust zijn en een paar van de Slimste Idioten ter wereld.
Rob en Steelo vieren de verjaardag van Chanel met SLECHTE BESLISSINGEN, sturen een lading vol INSTA-CLOWNS naar binnen en testen haar detectivevaardigheden bij een paar ONOPGELOSTE MYSTERIES.
Rob, Chanel en Steelo praten over Staired Straight, de overlast van Rule Tools en het gevaar van Nap Attacks.
In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness spotten Rob, Chanel en Steelo de nieuwste trends in GENERATION WHY?, ze proberen dates te ontvluchten in ESCAPE THE DATE en poseren in WAX JOBS.
In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness komen Rob, Chanel en Steelo vast te zitten in de SUCK CYCLE, herdefiniëren ze de term RED-LINING en ontmoeten ze een paar SAUCY AUSSIES.
Archief