Robin Hood

Maart 2018
12:00

Tuck Hood

Verlopen 4,0 3 x
Tijdens de zoveelste aanval op de wachters van prins John wordt Tuck opeens heel zenuwachtig. Marian probeert de boel te redden met magie, maar ze betovert per ongeluk Robin en kleine John. Alles wat ze nu aanraken, verdwijnt! Robin kan zelfs zijn boog niet gebruiken. Een nieuwe aanval is dus niet meer mogelijk... Tenzij Tuck het overneemt?
11:00

Duivenpost

Verlopen 3,0 4 x
Marian heeft eindelijk de juiste toverspreuk gevonden om Derek weer in een draak te veranderen. Natuurlijk vliegt haar toverspreuk uit het raam en zo de troonzaal binnen! Net op dat moment wil de sheriff zijn nieuwe postduif laten zien. Die is er dus meteen vandoor met de toverspreuk.
12:00

Het spookkasteel

Verlopen 4,0 2 x
De toren van Derek de draak, die eigenlijk geen draak meer is, wordt afgebroken. Dat wil Derek natuurlijk niet laten gebeuren, maar als hamstertje kan hij weinig uithalen!  Gelukkig hebben Robin en Marian wel wat ideeën om de sheriff en zijn mannen te verjagen.  Help! Het spookt in de toren!
11:00

Opgesloten in het dorp

Verlopen 4,0 1 x
Robin en zijn vrienden zamelen geld in voor de weeskinderen. Daar is prins John helemaal niet blij mee, want al het goud zou van hem moeten zijn! De wachters van de prins omsingelen het hele dorp en de sheriff moet Robin en het goud zien te vinden.
11:00

Het losgeld

Verlopen 3,0 4 x
Prins John heeft Marian weggestuurd. Terwijl ze onderweg was naar de schuilplaats van Robin werd ze ontvoerd door drie schurken.  Prins John krijgt een brief waarin de bandieten om losgeld vragen, maar dat wil hij helemaal niet betalen. Hij heeft trouwens toch geen goud! Robin zal een list moeten bedenken om Marian te bevrijden.
12:00

De voorraadkamer

Verlopen 3,0 1 x
Vandaag is de prins jarig en hij wil een echt feestmaal. De sheriff moet in het dorp allerlei eten gaan opeisen, maar nu hebben de dorpelingen zelf niets meer over. Als Robin wil ingrijpen, zal hij in de voorraadkamer moeten inbreken, bewaakt door de sheriff. Marian en Scarlett denken dat dat veel te gevaarlijk is.
11:00

De enige echte sheriff

Verlopen 4,0 4 x
Na de zoveelste aanval van Robin Hood is de sheriff ontslagen. Prins John laat hem in de keuken werken en gaat op zoek naar een nieuwe sheriff. Iemand die sterk is, meedogenloos, sluw... En zich zeker niet laat vangen door die Robin. Een bende boeven lijkt wel de perfecte bende sheriffs te zijn.
11:00

Prinselijke vlucht

Verlopen 4,0 3 x
Trevor heeft lang gewerkt aan zijn vliegmachine, maar het wil maar niet lukken. De sheriff heeft wel zijn laatste poging gezien en prins John wil met de machine vliegen! Hij sluit Trevor op tot hij wil uitleggen hoe de machine werkt.
11:00

Het onzichtbare goud

Verlopen 3,0 0 x
Marian mag nooit mee met Robin op avontuur, dus zoekt ze haar eigen manier om het volk te helpen. Met haar magie probeert ze het goud van de armen terug te veroveren, maar dan moet ze wel nog wat oefenen.
11:00

Broederlijk bedrog

Verlopen 3,0 2 x
Een zoon van de sheriff moet infiltreren bij Robin Hood, om zo zijn schuilplaats te achterhalen. Die moet natuurlijk wel eerst Robin ervan overtuigen dat hij nu aan de goede kant staat.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.