Robin Hood

Januari 2018
12:00

De goede, de slechte en de gemene

3,0 0 x
Een jongeman in het bos roept de hulp van Robin in, want een dief heeft zijn paard gestolen! Natuurlijk schieten Robin en zijn vrienden de man meteen ter hulp en al snel blijkt dat de roversbende de schuldigen zijn. Of zou er nog meer achter zitten?
11:00

Het grote toneelstuk

3,0 0 x
Clarence en z'n vrienden willen net als Robin vrijbuiters worden. Wanneer Robin het goud van een oude koopman weer van prins John wil afpakken, verliezen ze de zak met goud in het bos. Toevallig vindt Clarence het goud en hij gaat ermee vandoor als een echte vrijbuiter. Hopelijk kan Robin ervoor zorgen dat dat goud weer goed terechtkomt!
11:00

De schuld in de schoenen geschoven

3,0 0 x
De verjaardag van Marian moet natuurlijk in stijl gevierd worden. Scarlett moet haar een dagje bezighouden terwijl de jongens een feestje organiseren en op zoek gaan naar het perfecte cadeau.  Op de markt zien Robin en Kleine John plots een onschuldige dorpeling die gearresteerd wordt voor diefstal. De verjaardagsplannen moeten even wachten.
12:00

De hulpsheriff

3,0 0 x
De wachters van prins John zijn weer eens aan het stelen van het arme volk. Een nieuwsgierige vreemdeling kijkt toe en probeert tevergeefs de spullen terug te krijgen.  Wanneer Robin Hood hem bezig ziet, besluit hij dat de vreemdeling hem wel mag helpen met zijn volgende plan als hij toch zo graag de held wil uithangen.
11:00

Vijanden voor het leven

4,0 0 x
Tijdens een ritje komt prins John de knappe Eleanor tegen. Hij is meteen weg van haar, tot ze zegt dat ze op zoek is naar haar grote idool Robin Hood.  Om indruk op haar te maken, wil prins John een nog grotere avonturier worden dan die stomme Robin. Helaas heeft hij daar wel wat hulp voor nodig ... van Robin.
12:00

Een muzikale mengelmoes

4,0 6 x
De geweldige muzikant Dani houdt een grote muzikale wedstrijd. De winnaar mag met zijn orkest door het hele koninkrijk reizen én krijgt ook een heleboel goud.  Wanneer Marian zich wil klaarmaken voor de auditie, blijkt haar instrument verdwenen te zijn en ook dat van Delphinea uit het dorp is gestolen. Blijkbaar wil iemand niet dat ze meedoen aan de wedstrijd.
12:00

Samen werken

4,0 0 x
Robin en zijn vrienden zamelen spulletjes in voor weeskinderen, maar hij merkt al snel dat drie schurken op de spullen azen. Omdat hij Tuck en Kleine John niet meteen kan vinden, besluit hij op zijn eentje te infiltreren in de dievenbende. Zou hij de klus wel kunnen klaren zonder hulp van z'n vrienden?
11:00

Gevaarlijk spel

4,0 0 x
Een vreemdeling overtuigt prins John ervan dat hij de beste croquetspeler ter wereld is en dat hij zeker een professionele croquetbaan moet aanleggen. Toevallig doet die man dat als beroep! Prins John is natuurlijk meteen overtuigd en hij wil zelfs de ruïne van Derek laten afbreken en de rivier verleggen om zijn speelbaan aan te leggen.
12:00

De jacht op Flynn

4,0 0 x
De zonen van de sheriff zien per toeval hoe Marian toverles krijgt van Derek. Ze wordt gearresteerd en meegenomen naar het kasteel. Wanneer haar vrienden de wachters weten te stoppen om Marian te bevrijden, stuurt de tweeling hun hond Flynn naar het kasteel met haar toverstaf. Daarmee kan hij alvast aan prins John laten zien dat Marian een heks is!
11:00

De waterput van de prins

4,0 0 x
De zonen van de sheriff laten per ongeluk een zak zout in de waterput vallen. Net nu het zo'n warme dag is, kan de prins geen fris en schoon water drinken! Natuurlijk moet de sheriff in het dorp op zoek naar water voor prins John en daarbij haalt hij de hele watervoorraad leeg. Dat kunnen Robin en zijn vrienden niet zomaar laten gebeuren.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.