Rupaul's Drag Race

Rupaul's Drag Race herbekijken

Seizoen 10

Seizoen 10, Aflevering 14 - Grand Finale

4,0 16 x
In een playbackronde zullen de laatste vier queens alles op alles moeten zetten om RuPaul ervan te overtuigen dat zij het verdienen om America's Next Drag Superstar te worden. Gastjurylid: Jeffrey Bowyer-Chapman.

Seizoen 10, Aflevering 13 - Reunited

3,0 12 x
Jury: Michelle Visage, Carson Kressley en Ross Mathews.

Seizoen 10, Aflevering 12 - American

4,0 12 x
De queens moeten een couplet schrijven en laten horen in een opvoering van RuPauls hitsingle American en komen langs in RuPauls podcast met Michelle Visage. Gastjurylid: Todrick Hall.

Seizoen 10, Aflevering 11 - Evil Twins

3,0 10 x
De queens moeten twee personages neerzetten op de catwalk: hun beste zelf en hun kwaadaardige tweelingzus. Lena Dunham (Girls) en zangeres Ashanti zijn gastjuryleden.

Seizoen 10, Aflevering 10 - Social Media Kings Into Queens

4,0 12 x
Tijd voor make-overs! Deze week moeten de zes overgebleven kandidaten de grootste sterren van social media omtoveren in prachtige queens met een sterke familiegelijkenis. Gastjury: Miles Heizer en Lizzo.

Seizoen 10, Aflevering 9 - Breastworld

4,0 9 x
De queens krijgen een rol in de nieuwe tv-serie Breastworld. Speciale gasten in deze aflevering zijn komiek Randy Rainbow en presentator Steven Colbert.Gastjuryleden: Ilana Glazer en Abbi Jacobson.

Seizoen 10, Aflevering 8 - Cher: The Unauthorized Rusical

3,0 18 x
De queens brengen een eerbetoon aan een van de grootste sterren aller tijden in Cher: The Unauthorized Rusical. Gastjuryleden: Billy Eichner en Andrew Rannells.

Seizoen 10, Aflevering 7 - Snatch Game

4,0 10 x
Het is zover! De queens mogen eindelijk hun komische improvisatietalent laten zien in het legendarische spelprogramma Snatch Game.

Seizoen 10, Aflevering 6 - Drag Con Panels

3,0 16 x
Deze week moeten de queens hun eigen Drag Con-symposium organiseren. Gastjuryleden: Emily V. Gordon en Kumail Nanjiani.

Seizoen 10, Aflevering 5 - The Bossy Rossy Show

4,0 13 x
De queens moeten hun improvisatietalent laten zien in de sexy talkshow Bossy Rossy, gepresenteerd door komiek en jurylid Ross Mathews. Gastjuyrleden: Carrie Preston en Shania Twain.
Archief