Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Rupaul's Drag Race UK

Rupaul's Drag Race UK herbekijken

Seizoen 1
1:02:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Grand Finale

4,0 8 x
Michelle Visage, Alan Carr, Graham Norton en alle weggestuurde queens keren terug. De finalisten gaan nog één keer de catwalk op voordat RuPaul de uiteindelijke winnaar van het seizoen uitroept.
1:03:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Family That Drags Together

3,0 8 x
De spanningen en de emoties lopen hoog op wanneer de vier overblijvende queens de opdracht krijgen om enkele familieleden een speciale 'drag makeover' te geven. BAFTA-winnares Michaela Coel vergezelt Michelle Visage en Alan Carr in de jury.
1:06:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Thirsty Werk

3,0 8 x
Het reclametalent van de queens wordt op de proef gesteld in de ultieme marketingopdracht: zichzelf verkopen.
1:04:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Girl Group Battle Royale

4,0 6 x
De overgebleven queens vormen twee teams voor een strijd tussen de meidenbands. Met hulp van Grammy-genomineerd zanger en producent MNEK nemen de twee nieuwe meidenbands elk hun eigen versie van hetzelfde nummer op en voeren dat daarna op.
1:05:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Snatch Game

4,0 5 x
De queens nemen deel aan de legendarische 'Snatch Game' waar ze hun imitaties van sterren ten beste moeten geven in een tv-spelshow. Speciale gasten: Lorraine Kelly en Stacey Dooley.
1:03:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Posh on a Penny

4,0 8 x
RuPaul test de knutselkwaliteiten van de queens wanneer ze spectaculaire outfits moeten creëren van troep die ze hebben gevonden op rommelmarkten.
1:05:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Downton Draggy

3,0 6 x
De queens krijgen de opdracht om hun acteertalent te demonstreren in de nieuwe kostuumdramareeks 'Downton Draggy'. Juryleden van dienst zijn 'Game of Thrones'-ster Maisie Williams, Michelle Visage en Graham Norton.
1:02:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - The Royal Queens

3,0 9 x
De queens ontmoeten elkaar voor het eerst, waarna RuPaul ze verrast met een bizarre eerste fotoshoot-uitdaging. Daarna presenteren ze twee koninklijke looks op de Drag Race-catwalk.
Archief