Salem

September 2018
44:00

Aflevering 3

4,0 8 x
Het is Mary niet gelukt om haar zoon, de Duivel, om het leven te brengen. Ze is verrast wanneer de Duivel haar eigen leven spaart. Mary's verraad blijft echter niet zonder ernstige gevolgen. Ondertussen wordt Cotton gedwongen om de duivel uit zichzelf te verdrijven en trekken John en Billy naar een aangrenzend dorpje, waar...
45:00

Aflevering 2

3,0 15 x
Mary kan voorkomen dat de duivel nog meer kwaad aanricht, maar in ruil daarvoor moet ze haar eigen zoon vermoorden. Mary vertelt John over haar herrijzenis, waarna ze hem vastbesloten verlaat om te doen wat nodig is om het kwaad op een afstand te houden.
Augustus 2018
58:00

Aflevering 1

4,0 32 x
De duivel is aangekomen in Salem. De heksen, die hem opgeroepen hebben, beseffen al snel dat ze misleid zijn en dat zijn plan niets anders dan dood en slavernij zal opleveren. Salems enige hoop om het kwaad te stoppen is de heks die hem op de wereld heeft gezet: zijn moeder Mary Sibley.
14:00

29 augustus 2016

3,0 117 x
Increase Mather start met de brutale ondervraging van Titubia in de hoop om de leider van de heksen in Salem te ontmaskeren. Ondertussen doet Anne Hale een verbluffende ontdekking...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.