Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Sam & Cat

Augustus 2020

Seizoen 1, Aflevering 30 (#Opgesloten)

4,0 0 x
Sam en Cat hebben kaarten voor het Mystic Mountain pretpark, maar hun plannen worden onderbroken wanneer Cat wordt opgesloten in een van Dices magische dozen. Ze moeten snel een oplossing vinden.

Seizoen 1, Aflevering 35 (#PerOngelukOntvoerd)

3,0 0 x
Goomer wordt de bodyguard van Del Deville, een bekende popster. Sam, Cat en Dice willen met hem op de foto, maar een samenloop van rare omstandigheden eindigt hij bewusteloos op straat. De 3 besluiten hem mee te nemen naar huis en vast te binden aan bed.

Seizoen 1, Aflevering 31 (#DroneBabyDrone)

3,0 0 x
Sam & Cat bestellen dingen bij Zapathon (Amazon) En laten het bezorgen met drones. De eerste stort neer, en daarna neemt een drone een oppasbaby mee.

Seizoen 1, Aflevering 33 (#Psychopaten)

4,0 0 x
Nora keert terug en gebruikt Dice als doelwit om Sam terug te pakken. Sam en Cat moeten noodgedwongen hulp vragen aan Nevel.
Juli 2020

Seizoen 1, Aflevering 12 (#BabysitReclame)

3,0 7 x
Om hun oppasbaantje een boost te geven, maken Sam & Cat een commerical met Dice's geliefde hond. Een familie herkent de hond en wil dat 'ie van hun wordt, aangezien de hond eerst van hen was, beweren ze.

Seizoen 1, Aflevering 16 (#Twinfectie)

3,0 3 x
Cat houdt Sam voor de gek met de roodharige tweeling Myron en Byron. Sam zint op wraak en besluit haar eigen tweelingzus Melanie in te zetten.

Seizoen 1, Aflevering 17 (#Salmoncat)

2,5 2 x
Als Sam en Cat opgedragen krijgen hun naam te veranderen, omdat dit lijkt op de show Salmon Cat, een tv-show uit de 70's, gaan ze op zoek naar de bedenksters om hen op andere gedachten te brengen.

Seizoen 1, Aflevering 18 (#MijnPoeber)

3,0 3 x
Sam en Cat krijgen een oppasklus waarbij ze moeten passen op de "Poeber" van een klant. Dit blijkt een oud knuffeldier te zijn en is moeilijker dan ze in eerste instantie dachten.
Juni 2020

Seizoen 1, Aflevering 32 (#EersteKlasProblemen)

3,0 13 x
Sam en Cat hebben twee zeer verwende kinderen over de vloer. Wanneer hen gevraagd wordt om het tweetal te begeleiden in het vliegtuig, zeggen ze uiteindelijk toch ja. Daar wachten een aantal uitdagingen.

Seizoen 1, Aflevering 36 (#Kop-oplichter)

4,0 9 x
Cat en Dice gaan naar Phoenix voor een fotoshoot van Dice. Hij komt waarschijnlijk op de cover van het TienerHaar magazine. Ondertussen logeert Nona bij Sam, en wat aanvankelijk een probleem lijkt, blijkt een fantastisch weekend te worden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.