Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Sam & Cat

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 19 (#PeezyB)

4,0 30 x
Sam krijgt een baan als assistent van een grote rapartiest Peezy B. Cat vindt oppassen veel moeilijker zonder hulp van Sam.

Seizoen 1, Aflevering 15 (#OscardeKneus)

3,0 9 x
De oppaskwaliteiten van Sam en Cat worden op de proef gesteld als ze op een jonge jongen passen, die altijd pech heeft. De meiden zijn vastberaden om Oscar een leuke tijd te geven, terwijl ze hun best doen hem niet gewond te laten raken.

Seizoen 1, Aflevering 15 (#Poppassen)

4,0 17 x
Tijdens Halloween worden Sam en Cat ingehuurd om op een pop te passen, met ongebruikelijke, enge resultaten. Cat denkt ook dat ze Dice per ongeluk in een aap heeft veranderd met een magische spreuk.

Seizoen 1, Aflevering 11 (#MamaGoomer)

3,0 15 x
Goomers mam komt op visite maar heeft geen idee dat haar zoon een vechtsporter is, Dice schakelt de hulp van Sam en Cat in om Goomers mam wijs te maken dat Goomer een leraar is.

Seizoen 1, Aflevering 34 (#KO)

3,0 12 x
Goomer denkt dat hij gepest wordt op de sportschool, maar wanneer zijn vrienden gaan kijken, blijkt dat MMA-kampioene Rita verliefd op hem is. Sam besluit een wedstrijd aan te gaan met Rita, maar knapt af op de training.

Seizoen 1, Aflevering 29 (#FresnoPop)

3,0 17 x
Het kleine meisje Kim heeft een wiskundeproefwerk. Maar ze is niet goed in wiskunde. Als ze een 7 of hoger haalt, gaan Sam en Cat een Fresno pop voor haar kopen. Kim haalt een 9,5 en de meiden gaan naar de winkel.

Seizoen 1, Aflevering 28 (#Bloopers)

4,0 11 x
De acteurs die Sam, Cat, Nona, Dice en Goomer spelen gaan tussen de opnames door even lunchen. Maar het eten laat op zich wachten en verschillende fans komen aan de tafel met allerlei vragen over de show.

Seizoen 1, Aflevering 26 (#Breinkrakers)

4,0 9 x
Sam en Cat ontdekken dat iedereen, inclusief hun vrienden, geobsedeerd zijn door een nieuw spelletje op hun telefoon, "Breinkrakers". Het spel leidt de aandacht af van het publiek van de show van Cat.

Seizoen 1, Aflevering 23 (#MagischePinautomaat)

3,0 35 x
Sam ontdekt dat Cat veel geld heeft uitgegeven. Als ze vraagt waar het vandaan komt, neemt Cat haar mee naar een Magische Pinautomaat, die haar gratis geld geeft. Sam maakt zich zorgen dat het misschien niet legaal is.

Seizoen 1, Aflevering 22 (#Lompastisch)

3,0 41 x
Sam en Cat starten een weddenschap met de vervelende broer van een oppasklant, dat "Lompastisch" de echte wereld is. Als ze ontdekken dat het niet zo is, moeten ze een manier vinden om in het woordenboek te komen.
Archief