Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Sam & Cat

Oktober 2020

Seizoen 1, Aflevering 13 (#GeheimeKluis)

4,0 4 x
Sam opent een kluis in haar kamer en ontdekt een tunnel die naar een geheime kamer leidt. Cat film zichzelf een dag lang om dit te hebben voor haarzelf over tien jaar.

Seizoen 1, Aflevering 12 (#BabysitReclame)

3,0 1 x
Om hun oppasbaantje een boost te geven, maken Sam & Cat een commerical met Dice's geliefde hond. Een familie herkent de hond en wil dat 'ie van hun wordt, aangezien de hond eerst van hen was, beweren ze.

Seizoen 1, Aflevering 16 (#Twinfectie)

3,0 3 x
Cat houdt Sam voor de gek met de roodharige tweeling Myron en Byron. Sam zint op wraak en besluit haar eigen tweelingzus Melanie in te zetten.

Seizoen 1, Aflevering 18 (#MijnPoeber)

3,0 2 x
Sam en Cat krijgen een oppasklus waarbij ze moeten passen op de "Poeber" van een klant. Dit blijkt een oud knuffeldier te zijn en is moeilijker dan ze in eerste instantie dachten.
September 2020

Seizoen 1, Aflevering 32 (#EersteKlasProblemen)

3,0 6 x
Sam en Cat hebben twee zeer verwende kinderen over de vloer. Wanneer hen gevraagd wordt om het tweetal te begeleiden in het vliegtuig, zeggen ze uiteindelijk toch ja. Daar wachten een aantal uitdagingen.

Seizoen 1, Aflevering 28 (#Bloopers)

4,0 4 x
De acteurs die Sam, Cat, Nona, Dice en Goomer spelen gaan tussen de opnames door even lunchen. Maar het eten laat op zich wachten en verschillende fans komen aan de tafel met allerlei vragen over de show.

Seizoen 1, Aflevering 29 (#FresnoPop)

3,0 4 x
Het kleine meisje Kim heeft een wiskundeproefwerk. Maar ze is niet goed in wiskunde. Als ze een 7 of hoger haalt, gaan Sam en Cat een Fresno pop voor haar kopen. Kim haalt een 9,5 en de meiden gaan naar de winkel.

Seizoen 1, Aflevering 30 (#Opgesloten)

4,0 0 x
Sam en Cat hebben kaarten voor het Mystic Mountain pretpark, maar hun plannen worden onderbroken wanneer Cat wordt opgesloten in een van Dices magische dozen. Ze moeten snel een oplossing vinden.

Seizoen 1, Aflevering 31 (#DroneBabyDrone)

3,0 2 x
Sam & Cat bestellen dingen bij Zapathon (Amazon) En laten het bezorgen met drones. De eerste stort neer, en daarna neemt een drone een oppasbaby mee.

Seizoen 1, Aflevering 33 (#Psychopaten)

4,0 1 x
Nora keert terug en gebruikt Dice als doelwit om Sam terug te pakken. Sam en Cat moeten noodgedwongen hulp vragen aan Nevel.
Archief