Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Sam & Cat

Mei 2020

Seizoen 1, Aflevering 12 (#BabysitReclame)

3,0 4 x
Om hun oppasbaantje een boost te geven, maken Sam & Cat een commerical met Dice's geliefde hond. Een familie herkent de hond en wil dat 'ie van hun wordt, aangezien de hond eerst van hen was, beweren ze.

Seizoen 1, Aflevering 13 (#GeheimeKluis)

4,0 0 x
Sam opent een kluis in haar kamer en ontdekt een tunnel die naar een geheime kamer leidt. Cat film zichzelf een dag lang om dit te hebben voor haarzelf over tien jaar.

Seizoen 1, Aflevering 16 (#Twinfectie)

3,0 2 x
Cat houdt Sam voor de gek met de roodharige tweeling Myron en Byron. Sam zint op wraak en besluit haar eigen tweelingzus Melanie in te zetten.

Seizoen 1, Aflevering 17 (#Salmoncat)

4,0 1 x
Als Sam en Cat opgedragen krijgen hun naam te veranderen, omdat dit lijkt op de show Salmon Cat, een tv-show uit de 70's, gaan ze op zoek naar de bedenksters om hen op andere gedachten te brengen.
April 2020

Seizoen 1, Aflevering 5 (#OppasOorlog)

3,5 9 x
Sam & Cat houden een wedstrijdje: De babysitter die de oppaskinderen het leukst vinden, krijgt de enige slaapkamer in het huis.

Seizoen 1, Aflevering 8 (#SMSwedstrijd)

4,0 0 x
Cat ontdekt dat Sam supersnel kan SMS'en en haalt haar over om mee te doen aan een SMSwedstrijd tegen een lief jongetje, Butler, die een overbezorgde moeder heeft. Dice probeert een oude vriend te ontlopen.

Seizoen 1, Aflevering 1 (Pilot)

3,0 11 x
Seizoen 1, Aflevering 1 (Pilot) van Sam & Cat is uitgezonden op zondag 12 april 2020 om 0:18 uur en was te zien op Nickelodeon.

Seizoen 1, Aflevering 2 (#Lievelingsserie)

3,0 3 x
Cat is ontroostbaar als ze hoort dat haar favoriete tv-serie ermee stopt. Sam besluit om een blijvend aandenken uit de studio te gaan halen. In de tussentijd hebben de twee meiden ook hun eerste klusje als babysitters, maar dat valt nog niet mee.

Seizoen 1, Aflevering 3 (#NieuweGeit)

4,0 4 x
Sam en Cat passen op een geitje, en krijgen het aan de stok met Dilben, een vervelend jochie dat doet alsof hij de zoon van de eigenaar van het appartementencomplex is, waar Sam & Cat wonen.
December 2019
21:28

#BabysitReclame

4,0 18 x
#BabysitReclame van Sam & Cat is uitgezonden op dinsdag 24 december 2019 om 19:32 uur en was te zien op Nickelodeon.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.