Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Sam & Cat

Sam & Cat herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 20 (#SchoenenGek)

4,0 71 x
Als Sam alle gehaktballen opeet die Cat voor een diner had gemaakt, moet Cat weer nieuwe maken. Cat wordt afgeleid als ze een schoen vindt en raakt geobsedeerd door het vinden van de andere schoen.

Seizoen 1, Aflevering 19 (#PeezyB)

4,0 51 x
Sam krijgt een baan als assistent van een grote rapartiest Peezy B. Cat vindt oppassen veel moeilijker zonder hulp van Sam.

Seizoen 1, Aflevering 18 (#MijnPoeber)

3,0 15 x
Sam en Cat krijgen een oppasklus waarbij ze moeten passen op de "Poeber" van een klant. Dit blijkt een oud knuffeldier te zijn en is moeilijker dan ze in eerste instantie dachten.

Seizoen 1, Aflevering 16 (#Twinfectie)

4,0 67 x
Cat houdt Sam voor de gek met de roodharige tweeling Myron en Byron. Sam zint op wraak en besluit haar eigen tweelingzus Melanie in te zetten.

Seizoen 1, Aflevering 15 (#OscardeKneus)

3,0 13 x
De oppaskwaliteiten van Sam en Cat worden op de proef gesteld als ze op een jonge jongen passen, die altijd pech heeft. De meiden zijn vastberaden om Oscar een leuke tijd te geven, terwijl ze hun best doen hem niet gewond te laten raken.

Seizoen 1, Aflevering 15 (#Poppassen)

4,0 35 x
Tijdens Halloween worden Sam en Cat ingehuurd om op een pop te passen, met ongebruikelijke, enge resultaten. Cat denkt ook dat ze Dice per ongeluk in een aap heeft veranderd met een magische spreuk.

Seizoen 1, Aflevering 13 (#GeheimeKluis)

4,3 29 x
Sam opent een kluis in haar kamer en ontdekt een tunnel die naar een geheime kamer leidt. Cat film zichzelf een dag lang om dit te hebben voor haarzelf over tien jaar.

Seizoen 1, Aflevering 12 (#BabysitReclame)

3,0 45 x
Om hun oppasbaantje een boost te geven, maken Sam & Cat een commerical met Dice's geliefde hond. Een familie herkent de hond en wil dat 'ie van hun wordt, aangezien de hond eerst van hen was, beweren ze.

Seizoen 1, Aflevering 11 (#MamaGoomer)

3,0 20 x
Goomers mam komt op visite maar heeft geen idee dat haar zoon een vechtsporter is, Dice schakelt de hulp van Sam en Cat in om Goomers mam wijs te maken dat Goomer een leraar is.

Seizoen 1, Aflevering 36 (#Kop-oplichter)

4,0 27 x
Cat en Dice gaan naar Phoenix voor een fotoshoot van Dice. Hij komt waarschijnlijk op de cover van het TienerHaar magazine. Ondertussen logeert Nona bij Sam, en wat aanvankelijk een probleem lijkt, blijkt een fantastisch weekend te worden.
Archief