Samson & Gert Zomerpret

Juli 2019
15:00

Theofiel gaat trouwen

3,0 1 x
Van Leemhuyzen koopt een andere knuffel die Theofiel wat gezelschap kan houden.  Het klikt goed tussen de knuffels en Van Leemhuyzen beslist dat ze moeten trouwen.  Nu De Burgemeester nog zover krijgen om het huwelijk in te zegenen!
13:00

Het campingspook

4,0 0 x
Nadat Gert een spookverhaal verteld heeft rond het kampvuur denken Alberto, Van Leemhuyzen en De Burgemeester dat er op de camping een echt spook ronddwaalt.  Wie zal het mysterie oplossen?
15:00

Secretaris Samson

4,0 2 x
Van Leemhuyzen en de burgemeester hebben ruzie. Zo erg dat Van Leemhuyzen ontslag neemt als secretaris! De burgemeester moet dus snel vervanging zoeken. Gelukkig biedt de lieve Samson zijn hulp aan.
14:00

Radio Zomerparadijs

4,0 1 x
Jaap start met de radiozender 'Radio Zomerparadijs'. Hij vraagt aan Van Leemhuyzen om de uitzending even over te nemen. Hij mag alleen muziek spelen, maar al snel begint Van Leemhuyzen allerlei verhaaltjes te vertellen over zijn vrienden. Die zijn daar niet blij mee!
14:00

De barbecuewedstrijd

3,0 3 x
Jaap kondigt aan dat er een barbecuewedstrijd is. De winnaar ontvangt een mooie en lekkere prijs. Iedereen beslist om mee te doen.  Alberto eet zijn portie al vroegtijdig op. Dus moet hij een andere manier vinden om te winnen.
14:00

Opgesloten

4,0 2 x
Alberto geraakt opgesloten in de receptie nadat Jaap halsoverkop moet vertrekken.  Ook Van Leemhuyzen en De Burgemeester komen vast te zitten.  Zullen ze zelf kunnen ontsnappen of zijn Samon en Gert hun enige hulp?
Juni 2019
14:00

Prins Petanque

3,0 1 x
Van Leemhuyzen en De Burgemeester dagen elkaar uit tot een wedstrijdje petanque. Beiden zijn overtuigd dat ze de beste zijn. Maar wanneer De Burgemeester denkt te gaan verliezen, roept hij hulp in van Alberto.
15:00

Zandkastelen bouwen

4,5 1 x
Gert en Samson hebben een prachtig zandkasteel gebouwd voor Marlèneke. Maar De Burgemeester en Van Leemhuyzen maken het per ongeluk stuk. Nu moeten ze het herstellen zonder dat Gert er iets van merkt. Zal Alberto hen helpen?
14:00

Het verdwenen horloge

2,5 4 x
Gert heeft een horloge gekocht voor Marlèneke. Hij vraagt aan De Burgemeester om er op te letten. Dit doet De Burgemeester met alle plezier maar al snel verliest hij het geschenk en moet hij alles op alles zetten om het terug te vinden.
16:00

Camping met zwembad

3,0 5 x
Gert wil een zwembad plaatsen voor Marlèneke voor wanneer ze op bezoek komt.  Maar het zijn vooral Alberto, De Burgemeester en Van Leemhuyzen die er gebruik van willen maken.  Het wordt een getouwtrek over wie eerst mag zwemmen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.