Samson & Gert Zomerpret

Mei 2019
14:00

Radio Zomerparadijs

4,0 0 x
Jaap start met de radiozender 'Radio Zomerparadijs'. Hij vraagt aan Van Leemhuyzen om de uitzending even over te nemen. Hij mag alleen muziek spelen, maar al snel begint Van Leemhuyzen allerlei verhaaltjes te vertellen over zijn vrienden. Die zijn daar niet blij mee!
15:00

De barbecuewedstrijd

3,0 2 x
Jaap kondigt aan dat er een barbecuewedstrijd is. De winnaar ontvangt een mooie en lekkere prijs. Iedereen beslist om mee te doen.  Alberto eet zijn portie al vroegtijdig op. Dus moet hij een andere manier vinden om te winnen.
14:00

Opgesloten

4,0 2 x
Alberto geraakt opgesloten in de receptie nadat Jaap halsoverkop moet vertrekken.  Ook Van Leemhuyzen en De Burgemeester komen vast te zitten.  Zullen ze zelf kunnen ontsnappen of zijn Samon en Gert hun enige hulp?
13:00

Prins Petanque

3,0 2 x
Van Leemhuyzen en De Burgemeester dagen elkaar uit tot een wedstrijdje petanque. Beiden zijn overtuigd dat ze de beste zijn. Maar wanneer De Burgemeester denkt te gaan verliezen, roept hij hulp in van Alberto.
14:00

Zandkastelen bouwen

4,5 6 x
Gert en Samson hebben een prachtig zandkasteel gebouwd voor Marlèneke. Maar De Burgemeester en Van Leemhuyzen maken het per ongeluk stuk. Nu moeten ze het herstellen zonder dat Gert er iets van merkt. Zal Alberto hen helpen?
14:00

Het verdwenen horloge

2,5 5 x
Gert heeft een horloge gekocht voor Marlèneke. Hij vraagt aan De Burgemeester om er op te letten. Dit doet De Burgemeester met alle plezier maar al snel verliest hij het geschenk en moet hij alles op alles zetten om het terug te vinden.
April 2019
15:00

Camping met zwembad

3,0 9 x
Gert wil een zwembad plaatsen voor Marlèneke voor wanneer ze op bezoek komt.  Maar het zijn vooral Alberto, De Burgemeester en Van Leemhuyzen die er gebruik van willen maken.  Het wordt een getouwtrek over wie eerst mag zwemmen.
15:00

Camping Zomerparadijs

4,0 13 x
Gert, Samson, De Burgemeester en Van Leemhuyzen komen aan in Camping Zomerparadijs.  Daar maken ze kennis met eigenaar Jaap Mengelmoes. Een leuke vakantie kan beginnen.  Maar waar zit Alberto Vermicelli toch? En wie krijgt welke kampeerplek?
Juni 2018
14:00

Vaarwel Zomerparadijs

4,0 45 x
Tijd om op te ruimen en te vertrekken. Maar Van Leemhuyzen heeft geen zin om te gaan en Alberto heeft wel een hele bijzondere manier gevonden om zijn rommel op te ruimen. De vrienden kunnen alleszins terugblikken op een geslaagde vakantie.
14:00

De trampoline

4,0 29 x
Van Leemhuyzen heeft een trampoline gekocht bij Jaap. Maar niemand is blij met het gespring. Bovendien heeft iedereen veel last van de warmte. Alberto nog het meest. Gert en De Burgemeester zoeken een oplossing.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.