Sander & Beter

Laatste aflevering
Sander & Beter
Verlopen

Sander was bijna geen wrapper geweest, want Sien ging met die droomjob lopen. Tijd om voor eens en altijd wraak te nemen en de ultieme wrappersbattle te winnen tegen ex-wrapper Sien Wynants.

Sander & Beter gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Verlopen
Sander werd nooit peter van een dier, steeds ging een van zijn collega-wrappers met die eer lopen. Tijd om een ultieme poging te doen om peter te worden van de monniksgieren in Planckendael.
Verlopen
Sander had tijdens zijn tijd als wrapper serieus wat hoogtevrees, tijd om dit voor eens en altijd te overwinnen met de hulp van collega-wrapper Sarah.
Verlopen
Sander heeft zich zeker 1000 maal verkleed als wrapper, maar bijna altijd werd hij toch nog herkend. Dat vraagt om de ultieme poging om zich onherkenbaar te maken, zodat echt niemand hem nog zal herkennen.
Verlopen
Sander en Leonard vormden ooit het succesvolle duo 2MatesOnly en brachten de hitsingle 'Door jou' uit. Er kwam echter nooit een videoclip van deze monsterhit, tijd om dit recht te zetten.
In een liveshow vanuit de Ketnet-studio nemen we samen met alle wrappers en enkele verrassingsgasten afscheid van Sander als wrapper.
Archief