SAS UK

Laatste aflevering
SAS UK
36 x

Seizoen 1, Aflevering 5 - Pressure

De overgebleven rekruten moeten een rotskloof oversteken en onder een bevroren meer zwemmen. 's Nachts moeten ze een gevaarlijke vallei doorkruisen terwijl ze worden opgejaagd door een legereenheid.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 3 - Oppos

41 x
De rekruten worden opgedeeld in duo's om hun teamvaardigheden te testen. Eén duo ondervindt al gauw problemen en spendeert meer tijd aan discussies dan het volbrengen van hun opdracht.
47:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Mindset

22 x
De selectieprocedure gaat verder. Welke rekruten overleven een spelletje 'moordbal', een achterwaartse val uit een helikopter en een duik in ijskoud water?

Seizoen 1, Aflevering 1 - Discipline

32 x
De rekruten moeten meteen hun angsten onder ogen komen wanneer ze vanop een klif van zo'n 50 meter hoogte een vrije val moeten maken. Daarna is het tijd voor een partijtje boksen met een twist. Kan Katie Price de druk aan? En kan Tony Bellew zijn innerlijke demonen de baas?

6. Instinct

28 x
De laatste zes rekruten staan voor een van de zwaarste uitdagingen tot nu toe: 48 uur lang zullen ze ondervraagd en gefolterd worden. Wie breekt en wie doorstaat deze laatste proef?

5. Resilience

31 x
De rekruten worden op de Schotse Binnen-Hebriden zowel overdag als 's nachts opgejaagd door een groep jagers. Wie overleeft de race over land en zee?

4. Weakness

35 x
De komende 48 uur zullen allesbepalend zijn voor de zwakste rekruten. Wie volbrengt de opdracht in ijskoud water en wie overleeft de bergrace?
Archief