Sas: Who Dares Wins

Sas: Who Dares Wins herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 5 - Pressure

4,4 59 x
De rekruten worden gedropt op de Schotse Hooglanden en opgejaagd door een groep jagers. Nadien worden ze onderworpen aan een extreme ondervraging. Wie houdt er stand?

Seizoen 1, Aflevering 4 - Grit

3,0 14 x
De dertien resterende rekruten worden getest op hun vastberadenheid. Nu hij niet langer undercover is, is Jay vastberaden om de zwakste schakels in het team uit te schakelen.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Unity

3,0 1 x
De 18 overgebleven rekruten worden in twee teams verdeeld. Onder leiding van Oliver en Kirsty krijgen ze drie nieuwe uitdagingen voorgeschoteld.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Reckoning

3,0 13 x
De laatste zes rekruten worden onderworpen aan een doorgedreven ondervraging. Daarnaast moeten ze ook de speciale techniek 'drownproofing' leren beheersen, een methode om onder water te overleven zonder te zinken of te verdrinken. Wie bereikt de eindmeet?

Seizoen 1, Aflevering 2 - Aggression

3,0 19 x
De 22 overblijvende rekruten, onder wie de mol, trekken dieper over ruig terrein op het eiland Raasay. Ze leren hun agressie te beheersen, trainen met pistolen en vechten van man tot man.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Exposure

3,0 49 x
25 nieuwe rekruten starten met hun trainingskamp in Schotland. Onder hen ook een ex-SAS-lid dat de groep infiltreert als geheime informant. Hun eerste opdracht is zwemmen naar een afgelegen eiland.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Interrogation

4,0 12 x
De allerlaatste opdracht voor de rekruten is ook de meest veeleisende op psychologisch vlak: ze moeten een helse ondervraging doorstaan, waarbij ze worden blootgesteld aan witte ruis, een kruisverhoor en extreme stresshoudingen.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Trust

4,8 19 x
De rekruten worden in paren van twee aan elkaar gekoppeld en moeten op elkaar vertrouwen. Ze maken een vrije val van 60 meter in een rotskloof en nemen een duik in ijskoud water.
Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 3 - Mindset

3,0 11 x
Tijdens de vijfde en zesde dag van het trainingskamp moeten de rekruten onder meer een trektocht maken door de sneeuw en kamperen tijdens een sneeuwstorm.

Seizoen 4, Aflevering 2 - Strength

4,0 32 x
Er staan voor de overblijvende rekruten twee nieuwe zware proeven op het programma: 60 meter voorwaarts abseilen en een bokskamp.
Archief