Schitt's Creek

Schitt's Creek gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Schitt's Creek
Verlopen

David gaat gebukt onder de stress nu zijn trouwdag letterlijk in het water dreigt te vallen. De familie doet er alles aan om dat goed te maken.

Seizoen 6
Verlopen
Moira krijgt onverwacht nieuws. David neemt een belangrijke beslissing in verband met zijn toekomstige woonplaats.
Verlopen
Johnny, Stevie en Roland trekken naar New York om hun project te pitchen. Hun families wachten bang af tot ze terugkeren.
Verlopen
De familie Rose gaat met enige tegenzin voor de escape room op het vrijgezellenfeest van David en Patrick. Maar hoe meer persoonlijke dilemma's naar boven komen, hoe minder ze gefocust zijn op het spel.
Verlopen
De producers van 'Sunrise Bay', waar Moira ooit in schitterde, duiken op met groot nieuws Ondertussen verslindt Alexis aflevering na aflevering van de oude reeks.
Verlopen
Johnny raakt heel nauw betrokken bij Alexis' liefdesleven. Moira beledigt de inwoners van het dorp in een interview met een magazine.
Verlopen
Johnny en Moira brengen de nacht door in de presidentiële suite van het nieuwe motel. Alexis krijgt bezoek van een onverwachte gast.
Verlopen
Moira en David proeven wijn in de wijngaard van Herb Ertlinger. Johnny probeert 'het gesprek' te voeren met Patrick.
Verlopen
Alexis en Moira moeten de gevolgen dragen van een video die viraal gegaan is. Johnny helpt Bob een eindje op weg in de datingwereld.
Verlopen
Alexis wil een première organiseren voor de nieuwe 'Crows'-film. Moira maakt grote sier op de rode loper. David zorgt voor Patrick nadat zijn wijsheidstanden zijn weggehaald.
Verlopen
Moira laat de pas uitgebrachte trailer van 'Crows' aan de Jazzagals zien. Johnny en Roland vinden een verdachte zak met geld bij het nieuwe motel.
Verlopen
Johnny en Moira proberen een investeerder te strikken voor een nieuw motel. Alexis en Ted hebben het moeilijk met de afstand tussen hen.
Verlopen
David is beschaamd over een probleem uit zijn kinderjaren dat weer de kop opsteekt. Johnny, Stevie en Roland gaan een motel in de buurt bekijken.
Verlopen
David is op zoek naar een trouwlocatie. Johnny en Moira houden een romantische picknick bij de kreek.
Seizoen 5
Verlopen
Het is de avond van de première van 'Cabaret', maar Stevie is nergens te vinden. David wil een belangrijke aankondiging doen, maar niemand heeft tijd voor hem.
Verlopen
Patrick probeert David mee te krijgen op een romantische wandeling. Ondertussen maakt iedereen zich zorgen over Johnny's gezondheid.
Verlopen
Johnny vervangt Moira op de jaarlijkse Mayor's Roast. David moet voorkomen dat Moira te weten komt dat Stevie en Patrick samen danslessen volgen.
Verlopen
De ouders van Patrick komen naar Schitt's Creek voor een verrassingsfeestje, maar vallen zelf van de ene verbazing in de andere. Alexis sleurt Moira mee naar een soapserie-conventie.
Verlopen
De plannen van Johnny en Moira vallen in het water nadat ze per ongeluk een kat aanrijden. David loopt een ex-collega tegen het lijf die mogelijk een concurrent kan worden voor de Rose Apothecary.
Verlopen
David valt in voor de jaarlijkse honkbalwedstrijd en Moira leidt een repetitie waarop het Stevie allemaal te veel wordt.
Archief