School Of Rock

School Of Rock herbekijken

Seizoen 2003

Seizoen 2003, Aflevering 1 - School Of Rock

4,0 197 x
De 30-jarige rockzanger en gitarist Dewey Finn wordt omwille van zijn rebelse gedrag door de andere leden uit de band gegooid. Omdat hij zonder inkomsten zit en de huur niet meer kan betalen, moet hij dringend op zoek naar werk. Maar dan onderschept Dewey toevallig een telefoontje dat voor zijn huisgenoot Ned bedoeld was e...
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 13 (Geef Nooit Op!)

4,3 67 x
De band krijgt eindelijk de kans om tijdens het Austin Muziek Festival hun muziek aan top producer Mick Bronson te laten horen maar als hij niet onder de indruk is vragen ze zich af of de band nog wel verder moet gaan.

Seizoen 2, Aflevering 12 (Begrijp Me Niet Verkeerd)

4,4 219 x
Wanneer Tomika en Zack samen aan een liefdeslied werken gebeurd er iets waardoor hun vriendschap voor altijd zal veranderen. Summer en Lawrence gaan voor het eerst samen op stap en Freddy helpt meneer Finn met een probleem.

Seizoen 2, Aflevering 11 (Afscheid Nemen Doet Pijn)

4,3 91 x
Nu Summer Freddy achter zich heeft gelaten zit ze samen met hem en Kale een nacht vast op school. Freddy twijfelt of hij wel de juiste keuze gemaakt heeft. Meneer Finn helpt Tomika om over haar grootste angst heen te komen.

Seizoen 2, Aflevering 9 (Trucken)

4,0 39 x
Zack ziet zijn kans en zet een foodtruck neer op de parkeerplaats om 'mealshakes' te verkopen. Maar zijn plan komt in gevaar als aartsvijand Justin de strijd aangaat met een tweede truck.

Seizoen 2, Aflevering 7 (Keuzes, Keuzes)

4,8 68 x
Omdat Freddy gedwongen wordt om met de acapella groep van school te zingen kan School of Rock niet hun lied opnemen met een invloedrijke producer. Maar het wordt nog erger wanneer Freddy zijn nieuwe groep leuker begint te vinden dan de band

Seizoen 2, Aflevering 5 (Zaken zijn Zaken)

4,0 26 x
Tijdens een schoolopdracht laat Zack zijn klasgenoten investeren in Lawrence's toekomst. Het levert geld op maar Lawrence wordt gecontroleerd door zijn investeerders. Summer en Tomika helpen Dewey met het halen van zijn leraren diploma.

Seizoen 2, Aflevering 4 (Briljante Vermomming)

3,0 44 x
Summer besluit om tijdens het schoolfeest aan Freddy te vertellen dat ze hem leuk vind. De band gaat daar optreden maar zal zich vermommen om zo hun geheim te bewaren.

Seizoen 2, Aflevering 3 (Met of Zonder Jou)

4,0 46 x
Lawrence wil laten zien hoe belangrijk hij is voor de band en word de producer van hun demo opname, maar zijn methode zorgt voor wrijving met de band.

Seizoen 2, Aflevering 2 (Zou het Niet Leuk Zijn?)

4,0 65 x
Summers mislukte poging om samen met Freddy een kluisje te delen veroorzaakt een grote kluisjes-verhuizing waardoor de spanningen in de band oplopen.
Archief