Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

School Of Rock

Juni 2020

Seizoen 3, Aflevering 5 (De Andere Kant van Summer)

4,3 186 x
Summer heeft een identiteit crisis nadat ze 'een laag cijfer' gehaald heeft en nu is het aan de band om er voor te zorgen dat zij weer haar oude zelf wordt.

Seizoen 3, Aflevering 5 (Leider van de Band)

3,5 29 x
In een online recensie van de band staat dat Tomika gezien wordt als de leider van de band waardoor er een strijd ontstaat tussen de leden om die rol op te eisen.

Seizoen 3, Aflevering 1 (Het Zal Toch Niet?)

3,0 70 x
Als Freddy aan de band verteld dat hij en zijn familie naar Miami gaan verhuizen werken ze allemaal samen aan een plan om zijn moeder te overtuigen dat hij moet blijven.

Seizoen 3, Aflevering 4 (Helden & Schurken)

4,5 32 x
Omdat stripboeken voortaan op school verboden zijn besluit Tomika haar eigen strip te maken, maar haar vrienden raken onbedoeld overstuur omdat zij er niet zo flatteus vanaf komen.

Seizoen 2, Aflevering 12 (Begrijp Me Niet Verkeerd)

4,7 72 x
Wanneer Tomika en Zack samen aan een liefdeslied werken gebeurd er iets waardoor hun vriendschap voor altijd zal veranderen. Summer en Lawrence gaan voor het eerst samen op stap en Freddy helpt meneer Finn met een probleem.

Seizoen 2, Aflevering 13 (Geef Nooit Op!)

4,2 36 x
De band krijgt eindelijk de kans om tijdens het Austin Muziek Festival hun muziek aan top producer Mick Bronson te laten horen maar als hij niet onder de indruk is vragen ze zich af of de band nog wel verder moet gaan.

Seizoen 2, Aflevering 11 (Afscheid Nemen Doet Pijn)

4,3 51 x
Nu Summer Freddy achter zich heeft gelaten zit ze samen met hem en Kale een nacht vast op school. Freddy twijfelt of hij wel de juiste keuze gemaakt heeft. Meneer Finn helpt Tomika om over haar grootste angst heen te komen.

Seizoen 2, Aflevering 7 (Keuzes, Keuzes)

4,5 24 x
Omdat Freddy gedwongen wordt om met de acapella groep van school te zingen kan School of Rock niet hun lied opnemen met een invloedrijke producer. Maar het wordt nog erger wanneer Freddy zijn nieuwe groep leuker begint te vinden dan de band
Mei 2020

Seizoen 2, Aflevering 4 (Briljante Vermomming)

3,0 52 x
Summer besluit om tijdens het schoolfeest aan Freddy te vertellen dat ze hem leuk vind. De band gaat daar optreden maar zal zich vermommen om zo hun geheim te bewaren.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Freddy Vecht Voor Zijn Recht om te Feesten)

4,3 64 x
Freddy regelt voor hem en Zack een uitnodiging voor een heel chique feest, maar als blijkt dat die uitnodiging alleen voor hem is, wordt hij gedwongen om een moeilijke beslissing te nemen tussen de nieuwe groep en zijn bandvrienden.
Archief