Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

School Of Rock

2020

Seizoen 2, Aflevering 4 (Briljante Vermomming)

3,0 21 x
Summer besluit om tijdens het schoolfeest aan Freddy te vertellen dat ze hem leuk vind. De band gaat daar optreden maar zal zich vermommen om zo hun geheim te bewaren.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Freddy Vecht Voor Zijn Recht om te Feesten)

4,0 30 x
Freddy regelt voor hem en Zack een uitnodiging voor een heel chique feest, maar als blijkt dat die uitnodiging alleen voor hem is, wordt hij gedwongen om een moeilijke beslissing te nemen tussen de nieuwe groep en zijn bandvrienden.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Een Band Zonder Naam)

3,0 22 x
De band boekt haar eerste optreden maar ze kunnen geen bandnaam bedenken waardoor de band zich in tweeën splitst. Terwijl de toekomst van de band op het spel staat willen beide bands gaan spelen op een kinderfeestje.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Video Vermoorde de Sport Debat Ster)

4,0 15 x
Directeur Mullins laat in alle klaslokalen camera's plaatsen waardoor het geheim van de band in gevaar komt. Dewey. Lawrence en de groep moeten alles op alles zetten om niet ontdekt te worden.

Seizoen 1, Aflevering 8 (Ons Verhaal (Maar Meer Over Mezelf))

1,5 8 x
In Summer's voortdurende zoektocht naar haar rol in de band, wil ze persé de songwriter van de band worden. Als ze merkt dat ze moeite heeft om zichzelf te uiten helpt Dewey haar innerlijke gevoel te vinden.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Wij Pikken het Niet Meer)

4,0 5 x
De inspirerende les van Dewey over rebelse rock keert tegen hem als Zack's vader Zack betrapt wanneer hij thuis elektrisch gitaar zit te spelen en Zack naar een andere klas moet. Dewey en de kinderen proberen Zack terug te halen.

Seizoen 3, Aflevering 5 (De Andere Kant van Summer)

4,2 103 x
Summer heeft een identiteit crisis nadat ze "een laag cijfer" gehaald heeft en nu is het aan de band om er voor te zorgen dat zij weer haar oude zelf wordt.

Seizoen 2, Aflevering 11 (Afscheid Nemen Doet Pijn)

4,9 132 x
Nu Summer Freddy achter zich heeft gelaten zit ze samen met hem en Kale een nacht vast op school. Freddy twijfelt of hij wel de juiste keuze gemaakt heeft. Meneer Finn helpt Tomika om over haar grootste angst heen te komen.

Seizoen 2, Aflevering 12 (Begrijp Me Niet Verkeerd)

4,5 44 x
Wanneer Tomika en Zack samen aan een liefdeslied werken gebeurd er iets waardoor hun vriendschap voor altijd zal veranderen. Summer en Lawrence gaan voor het eerst samen op stap en Freddy helpt meneer Finn met een probleem.

Seizoen 2, Aflevering 13 (Geef Nooit Op!)

4,2 29 x
De band krijgt eindelijk de kans om tijdens het Austin Muziek Festival hun muziek aan top producer Mick Bronson te laten horen maar als hij niet onder de indruk is vragen ze zich af of de band nog wel verder moet gaan.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.