Schrijven in de Lage Landen

Afleveringen
13:57

Bart Van Loo, een film van Ibbe Daniëls

4,0 32 x
Bart Van Loo is schrijver en conferencier. Hij schrijft en praat met bevlogenheid en kennis van zaken over wat hem nauw aan het hart ligt: Frankrijk.
15:57

Christophe Van Gerrewey, een film van Sofie Benoot

4,0 33 x
Christophe Van Gerrewey won in 2008 de Prijs voor Jonge Kunstkritiek. In 2012 verscheen zijn romandebuut ‘Op de hoogte’. In 2013 volgde 'Trein met vertraging'.
15:40

Ernest van der Kwast, een film van Flo Flamme

3,0 26 x
Ernest van der Kwast brak door bij het grote publiek met de roman Mama Tandoori, die een bestseller werd, met meer dan 100.000 verkochte exemplaren.
16:24

Joost de Vries, een film van Rob Rombout

4,0 26 x
Joost de Vries studeerde journalistiek en geschiedenis in Utrecht. Sinds 2007 is hij redacteur en literair criticus van De Groene Amsterdammer.
13:50

Kristien Dieltiens, een film van Gust Vandenberghe

3,0 36 x
Kristien Dieltiens is jeugdauteur en illustratrice. Ze heeft al meer dan 50 boeken op haar naam staan, waarvan vele in de prijzen zijn gevallen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.