Scott & Bailey

Afleveringen
45:50

Futures (8/8)

Verlopen 3,7 154 x
De vriendschap tussen Janet en Rachel ligt in duigen, wat samenwerken zo goed als onmogelijk maakt.
46:01

Wrong Place, Wrong Time (7/8)

Verlopen 3,0 60 x
Rachel is helemaal ondersteboven wanneer Janet haar en Kev betrapt in de slaapkamer. Ze geeft toe dat de chaos in haar leven haar werk beïnvloedt.
45:49

Undermined (6/8)

Verlopen 3,0 86 x
Scott en Bailey onderzoeken een verdacht overlijden in een verzorgingstehuis.
45:54

Witness (5/8)

Verlopen 3,5 89 x
Rachel beseft dat haar huwelijk een vergissing was en logeert bij Janet. Maar Sean legt zich niet neer bij deze crisis na amper enkele maanden huwelijk.
45:53

Cradle (4/8)

Verlopen 3,0 75 x
Er begint een nieuwe brigadier op het bureau, die het meteen verkorven heeft bij Janet als zij gedegradeerd wordt tot gewoon agent.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.