Scream Queens

Februari 2018
41:00

Aflevering 5

4,0 10 x
Aflevering 5 van Scream Queens is uitgezonden op zondag 11 februari 2018 om 23:39 uur en was te zien op Q2.
41:00

Aflevering 5

4,0 2 x
Decaan Munsch doet haar plannen uit de doeken, waardoor het feestje dat Chanel gepland heeft om haar voorzitterschap te promoten in het water dreigt te vallen. Munsch' mededeling heeft ook grote gevolgen voor de rest van de campus. Ondertussen leiden Grace en Pete een zoekactie naar een vermiste vriend, die hen dichterbij de Rode Duivel zal brengen dan ooit tevoren. Chanel #3 en Chanel #5 ontdekken hoe het leven zou zijn zonder Chanel.
41:00

Aflevering 4

3,0 7 x
Halloween staat voor de deur. Om helemaal in de stemming te komen, verzint Chanel een sluw plan. Zayday doet een choquerende bekentenis. Grace en Pete bezoeken een mysterieuze vrouw uit het verleden van Kappa Kappa Tau. Hester en Chad groeien dichter naar elkaar toe. Denise gaat verder met haar zoektocht naar de moordenaar van de universiteit.
41:00

Aflevering 3

4,0 0 x
Chanel maakt Hester onderdeel van haar volgende project. Chanel #3 biecht een geheim op. Grace en Zayday ontdekken dat twee bevriende studenten een verrassende band hebben. Ondertussen zet Denise haar zinnen op één van de Kappa's en duidt directrice Munsch een nieuwe mascotte aan voor de universiteit.
Januari 2018
40:00

Aflevering 2

3,0 7 x
Het is de week van de Hel. Wanneer Chanel moeilijk doet over de geloftes en de nieuwe afspraken tegenwerkt, vallen er plots nog meer doden. Gigi raakt in paniek en sluit om beveiliging in te huren. Grace gaat verder met haar onderzoek en ontdekt een groot, duister geheim over het verleden van Kappa Kappa Tau, maar ze heeft nog niet alles gezien.
44:00

Aflevering 1

3,0 33 x
Bij de start van het academiejaar kunnen de meisjes van studentenvereniging Kappa Kappa Tau niet wachten op de eerstejaars. Kappa Kappa Tau is de meest gewilde vereniging op de universiteit en wordt met ijzeren hand geleid door Chanel Oberlin en haar drie volgers: Chanel #2, Chanel #3 en Chanel #5. Wanneer decaan Munsch besluit dat Kappa Kappa Tau voor iedereen toegankelijk moeten zijn, en niet alleen voor de elite, breekt de hel los. Het wordt nog erger wanneer een als duivel geklede seriemoor...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.