Second Chance

Augustus 2018
39:00

Aflevering 2

4,0 7 x
Door de stroomstoot die Mary en Otto hebben veroorzaakt tijdens het terug tot leven wekken van Pritchard, zijn twee beruchte moordenaars ontsnapt uit de gevangenis. Pritchard wil koste wat het kost de stad beschermen en gaat achter de mannen aan. Hij krijgt hierbij de hulp van Mary, die zich voor een deel verantwoordelijk voelt voor de ontsnapping. Ondertussen wil Pritchard het vertrouwen van Duval winnen door hem iets op te biechten.
43:00

Aflevering 1

3,0 11 x
Jimmy Pritchard, een 75-jarige sheriff van Los Angeles, wordt vermoord bij een inbraak in het huis van zijn zoon. Zijn lichaam wordt vervolgens door wetenschappers gebruikt voor een bijzonder experiment: dankzij een experimentale techniek keert hij terug in het lichaam van een jongere man, een miljardair en biotechnicus. Hij blijkt ook extreem sterk te zijn geworden. In zijn nieuwe lichaam probeert Jimmy het mysterie achter zijn eigen moord te ontrafelen, maar zijn fouten uit het verleden blijv...
Maart 2018
41:00

Aflevering 11

3,5 46 x
Het is voor Pritchard en Duval een race tegen de klok om Gracie uit handen van Connor en Otto te redden, die een levensbedreigend experiment met haar willen doen. Maar ook voor Pritchard dringt de tijd, aangezien er geen bassin is waarin hij kan regenereren. Mary doet er alles aan om de code te kraken zodat ze Pritchards leven kan redden voor het te laat is. Hiervoor krijgt ze hulp van Alexa. Otto worstelt met zijn geweten en de beslissingen die hij gemaakt heeft.
40:00

Aflevering 10

4,0 24 x
Pritchard en Duval zetten hun onderzoek naar Albert Lin voort. Op welke manier is hij bij de seriemoorden betrokken? Dat is de hamvraag. Het onderzoek drijft echter een wig tussen Mary en Otto, waardoor Otto moet beslissen of hij Mary zal verraden of niet. Ondertussen raakt Gracie vermist. Pritchard en Duval moeten haar zo snel mogelijk zien te vinden, voordat Pritchards kostbare tijd op is.
41:00

Aflevering 9

4,0 32 x
Pritchard en Duval bundelen kun krachten en maken samen jacht op een seriemoordenaar. Alexa en Connor willen belangrijke technologische informatie van Lookinglass stelen. De band tussen Mary en Pritchard wordt sterker, maar Otto doet er alles aan zodat Mary hem nooit zal verlaten. Gracie denkt dat er meer aan de hand is met Pritchard dan hij haar vertelt.
Februari 2018
39:00

Aflevering 8

4,0 26 x
Pritchard wordt door zijn verleden achtervolgd. Twintig jaar geleden heeft hij een moord verdoezeld, die gepleegd werd door de vriendin van een drugsbaron. Zij was toen Pritchards informante, maar nu blijkt de vrouw zelf een grote drugsdealer te zijn. Ondertussen wil Otto een nieuwe bloeddonor vinden voor Mary en heeft Gracie een date met een oudere man.
40:00

Aflevering 7

3,0 11 x
Aflevering 7 van Second Chance is uitgezonden op vrijdag 16 februari 2018 om 0:23 uur en was te zien op Q2.
40:00

Aflevering 7

3,0 13 x
Duvals zus Helen is aan het daten met Wally, een reclasseringsambtenaar die ze kent van de middelbare school. Pritchard heeft hem nooit gemogen en dat is nu niet anders. Zijn beeld van Wally wordt bevestigd wanneer Pritchard en Duval erachter komen dat Wally betrokken was bij een ontsnapping uit de gevangenis. Ondertussen praat Alexa met Mary over haar wantrouwen in Pritchard en herdenkt Otto de sterfdag van zijn ouders.
41:00

Aflevering 6

4,0 23 x
Een moordenaar die zijn slachtoffers verminkt is nog steeds op vrije voeten. Pritchard en Duval doen er alles aan om hem zo snel mogelijk te pakken te krijgen, voordat hij nog meer slachtoffers maakt. Otto is jaloers op de band tussen Pritchard en zijn zus Mary, en denkt erover om een andere donor te gaan zoeken.
41:00

Aflevering 5

4,0 24 x
Mary's leven is in gevaar wanneer er voorspeld wordt dat ze zal sterven op dezelfde dag dat een belangrijk Lookinglass-product wordt gelanceerd. Net wanneer Pritchard het hardst nodig is, is hij nergens te bespeuren. Otto vindt een virus in Pritchards code. De storingen kunnen niet alleen Pritchard drastisch veranderen, maar ook Mary.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.