Second Chance

Januari 2018
39:00

Aflevering 2

4,0 0 x
Door de stroomstoot die Mary en Otto hebben veroorzaakt tijdens het terug tot leven wekken van Pritchard, zijn twee beruchte moordenaars ontsnapt uit de gevangenis. Pritchard wil koste wat het kost de stad beschermen en gaat achter de mannen aan. Hij krijgt hierbij de hulp van Mary, die zich voor een deel verantwoordelijk voelt voor de ontsnapping. Ondertussen wil Pritchard het vertrouwen van Duval winnen door hem iets op te biechten.
40:00

Aflevering 3

3,0 7 x
Pritchard wil Duval bewijzen dat hij een betere politieagent en man was dan zijn zoon ooit heeft beseft. Ondertussen neemt hij het met Duval op tegen een levensgevaarlijke psychopaat en een ander vader-zoonduo.
42:00

Aflevering 1

3,0 29 x
Jimmy Pritchard, een 75-jarige sheriff van Los Angeles, wordt vermoord bij een inbraak in het huis van zijn zoon. Zijn lichaam wordt vervolgens door wetenschappers gebruikt voor een bijzonder experiment: dankzij een experimentale techniek keert hij terug in het lichaam van een jongere man, een miljardair en biotechnicus. Hij blijkt ook extreem sterk te zijn geworden. In zijn nieuwe lichaam probeert Jimmy het mysterie achter zijn eigen moord te ontrafelen, maar zijn fouten uit het verleden blijv...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.