Second Chance Summer

Juli 2020

Aflevering 6 (Seizoen 1)

25 x
De groep geniet nog van de laatste dagen in Toscane en de deelnemers kijken terug op wat ze hebben geleerd. Drie maanden later komt iedereen nog eens samen om te kijken waar ze nu staan. Bekijk aflevering 6 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 5 (Seizoen 1)

34 x
De groep staat voor een van de grootste uitdagingen tot nu toe: er vindt bij hen een Italiaans huwelijk plaats. Ze doen er alles aan om een typisch Toscaans feest te organiseren, maar de 40 gasten zijn kritisch. Bekijk aflevering 5 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 4 (Seizoen 1)

46 x
De groep begint aan de olijvenoogst, maar de spanning stijgt wanneer sommigen hun eigen dromen blijken te willen nastreven. Bekijk aflevering 4 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 3 (Seizoen 1)

22 x
De groep wil een restaurant open in de boerderij, maar moeten zich eerst focussen op de komende olijvenoogst, die bedreigd wordt door een vliegenplaag. Bekijk aflevering 3 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 2 (Seizoen 1)

18 x
De groep begint zich te settelen in hun nieuwe huis, maar door een storm is het alle hens aan dek om alle druiven op tijd te plukken. Een vernielde oogst zou een ramp zijn, aangezien de druiven hun grootste inkomstenbron zijn. Bekijk aflevering 2 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 1 (Seizoen 1)

44 x
Tien mensen die elkaar nog niet kenden, nemen voor anderhalve maand een agrotoeristische boerderij over in Toscane. Ze staan niet enkel voor de uitdaging van samen te leven, maar ook voor de uitdagingen die gepaard gaan met het leven op een boerderij. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief