Secrets

Secrets herbekijken

Juni 2018

Aflevering 44

Verlopen 3,0 31 x
Volgens de poll van Jim Secret was Vincent verantwoordelijk voor de dood van Maarten. De vader van Maarten wil dit niet ongestraft laten voorbijgaan. Zal Vincent er zonder kleerscheuren van afkomen? Of is er nog meer dat we niet weten?

Aflevering 43

Verlopen 3,0 46 x
Wat is er gebeurd de avond van het ongeval van Maarten? Stilaan vallen de puzzelstukjes ineen. Maar de acties van Jim Secret hebben onverwachte gevolgen.

Aflevering 42

Verlopen 4,0 26 x
Cédric wordt wakker, tot grote opluchting van Lauren. Vincent en Kato krijgen onverwacht bezoek op school. De beweegredenen van Maarten worden hoe langer hoe meer duidelijk.

Aflevering 38

Verlopen 3,0 33 x
Lauren en Cédric bedenken een plan om zich te wreken en diegene te straffen die volgens hen verantwoordelijk is voor alle pijn en dramatische gebeurtenissen.
Mei 2018

Aflevering 34

Verlopen 4,0 34 x
Davy besluit zich te herpakken en gooit zijn leven om, maar geloven de anderen dit wel. Lauren durft niet meer naar school.

Aflevering 26

Verlopen 4,0 38 x
Lauren ziet met lede ogen de toenadering tussen Davy en Kato, dit kan ze niet laten gebeuren. Haar weerzin tegen Davy lijkt diepere grond te hebben.

Aflevering 21

Verlopen 4,0 44 x
Nicky probeert Vincent op te vangen. Cédric probeert Kato te steunen en dichter naar haar toe te komen, hij ziet daartoe zijn kans schoon.

Aflevering 18

Verlopen 4,0 36 x
Jim Secret post een foto in de 'Secrets'-groep, die voor opschudding zorgt. Emma besluit andere klasgenoten uit te nodigen op haar sleepover, nu er een deel heeft afgezegd.

Aflevering 12

Verlopen 4,0 26 x
Davy wordt geconfronteerd door Kato, kwam die drugs van hem? Er wordt een foto in de 'Secrets'-groep gepost, waar Vincent niet blij mee is.
April 2018

Aflevering 11

Verlopen 3,0 49 x
Kato denkt dat de dood van Maarten haar schuld is en vertelt dat aan Adina. Kato krijgt nieuwe informatie van Adina te horen. Emma nodigt enkele klasgenoten uit voor haar verjaardag.
Archief