Secrets Of The Human Body

2018
52:00

Survive

4,0 24 x
Chris en Xand van Tulleken onderzoeken hoe ons lichaam onze organen op elk moment van de dag doet werken, hoe krachtige reflexen ons behoeden voor gevaar en ze komen te weten over welke mechanismes een mensenlichaam beschikt om schade te herstellen. En ze brengen voor het eerst in beeld hoe de cellen van ons immuunsysteem dodelijke infecties te lijf gaan.
51:00

Grow

3,0 39 x
Geen enkel dier op de planeet ondergaat zo'n ingrijpende metamorfose tijdens z'n leven dan de mens. In dit programma zoeken Chris en Xand van Tulleken uit hoe een mens opgroeit. Zo komen ze te weten waarom geen enkel ander levend wezen op de planeet een langere kindertijd doormaakt dan de mens en welke micro-organismen we tijdens ons mensenleven ontwikkelen. Ze ontrafelen het mysterie achter onze transformatie van kind tot volwassene en nemen een kijkje naar de eerste vonk die ontstaat wanneer ...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.