Sex&Drugs&Rock&Roll

September 2018
20:00

Aflevering 2

3,0 4 x
Ava's verleden blijft haar achtervolgen. Ze verlangt naar verandering en doet Johnny een voorstel. Als Ava ontdekt dat Gigi geen jeugdige wilde tijden beleefd heeft, dringt ze aan om iets geks te doen nu het nog kan. Maar de nieuwe plannen van zowel Ava en Johnny als van Gigi lopen niet zoals verwacht. De nieuwe manager va...
20:00

Aflevering 1

3,0 7 x
Wanneer hun oude vriend Micki onverwacht sterft, begint de band zich af te vragen waar ze naartoe willen. De band vindt een oude video waarin Ava en Flash kussen en duidelijk verliefd zijn, waardoor Johnny overstuur is en vindt dat hij een grote verandering moet maken. Gigi en Flash hebben een serieus gesprek over hun rela...
Juli 2017
21:00

4 juli 2017

4,0 26 x
Gigi krijgt een bekende producer toegewezen. Johnny vindt hem fantastisch, maar Flash daarentegen kan het niet goed met de nieuwe producer vinden.
Juni 2017
20:00

Aflevering 9

3,0 12 x
Gigi krijgt een platencontract aangeboden, waardoor de band uit elkaar dreigt te vallen.
22:00

Aflevering 8

3,0 18 x
Johnny gebruikt enkele slimme trucjes om Gigi te koppelen aan een jongen van haar eigen leeftijd. Ondertussen zijn Bam en Rehab niet te spreken over de salarisverdeling van de band en besluiten hun eigen weg te gaan.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.