Side Hustle

Side Hustle gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Side Hustle

Presley kan haar geluk niet op als ze gevraagd wordt voor ZooZoo de grote ster te dansen. Maar als die vervolgens haar zelfbedachte dansmove steelt, besluit ze een rechtzaak tegen haar idool aan te spannen.

Seizoen 1
Munchy deelt een kamer met Jaget en vindt dat hij recht heeft op een eigen kamer. Maar als hij tot Jaget door probeert te dringen gaat het mis. Ondertussen probeert Alan van alles in huis te repareren maar dat gaat niet zonder slag of stoot.
Als Presley, Lex en Munchy besluiten om een eigen spookhuis te creëren werkt Presley zich in de nesten door een niet-goed-geld-terug-garantie te beloven. Ze vragen Fisher om het spookhuis extra eng te maken maar dat lukt net iets té goed...
Fisher begint wanhopig te worden als Lex hem voor de zoveelste keer afwijst. Daarom besloot hij het advies van Jaget op te volgen die claimt de "liefdes-sensei" te zijn. Munchy mag jurylid zijn op het ijsjesfestival, een droom die uitkomt!
Munchy hoopt de nieuwe mascotte van school te worden. Maar dan moet hij een hele moeilijke stunt uithalen en dat valt niet mee. Ondertussen duikt Crunchy weer eens op, die zijn leven wil beteren en vrienden hoopt te worden met Lex, Presley en Munchy.
Fisher doet mee met robotgevechten en heeft nog niet één keer verloren. Maar als Lex, Munchy en Presley wedden dat hij de volgende wedstrijd ook wint, komt hun hele Kindchingbedrijf op het spel te staan.
De vriendengroep wordt ingehuurd om een rat te vangen in het dure restaurant SPRCHQ maar dat blijkt nog een heel avontuur. Fisher wordt ondertussen ingeschakeld om de nieuwe adoptievader van Kevin de Rat te ondervragen.
Jaget wordt stapelverliefd op Buckles en is daardoor ineens heel aardig voor iedereen. Dus als Buckles het uit dreigt te maken, doen Presley, Lex en Munchy er alles aan om dat te voorkomen.
Lex is superblij als ze mogen werken voor haar favo winkel Maak 'n Maatje, een winkel waar je je eigen knuffel ontwerpt. Maar dan komt ze erachter dat het allemaal niet zo magisch is als het lijkt...
Als de vrienden tijdens een jamsessie per ongeluk op een hit stuiten, lijkt hun succes met de band Meloniet een feit. En dan krijgen ze ruzie en komt de vriendschap én de toekomst van Meloniet onder druk te staan.
Als Grote Tubby van Hot Tubby's Hot Tubs de kids inhuurt om een reclame voor hem op te nemen zijn ze helemaal blij. Maar dan blijkt helemaal niet zo vriendelijk te zijn als ze dachten en komen ze in actie om hem een lesje te leren.
Jaget heeft zijn eigen vechtsport "Jag-Jitsu" ontwikkeld en wil dat testen op Lex, Presley en Munchy. Die laten zich liever niet voor zijn karretje spannen maar als Tedward ze inhuurt zullen ze er toch aan moeten geloven...
Lex, Presley en Munchy hopen eindelijk een goede baan te bemachtigen als ze een heel weekend lang de Broewerij mogen runnen. Dat blijkt natuurlijk lastiger dan gedacht...
Oom Nedward is op bezoek. Hij is een coach die mensen inspireert. Wanneer een KidDING-klus mislukt en de eieren van een geliefde havik onbeheerd worden achtergelaten, gaat Nedward's inspiratie te ver en komt Munchy vast te zitten op de hoogste berg in Altoonisburg.
Lex houdt van honden en bruiloften, dus ze is erg enthousiast om een hondenhuwelijksplanner te worden. Maar wanneer Presley denkt dat ze niet bij elkaar passen, ontstaat er drama.
Lex, Presley en Munchy zijn opgewonden als ze een karaokemachine kopen van de "Karaoke Kickoff"-show. Wanneer de machine kapot gaat, gaan de kinderen naar de studio om hun geld terug te krijgen.
De favoriete ontmoetingsplaats van Lex, Presley en Munchy, de MicroMooery, zit in de problemen. Iemand breekt in en melkt 's nachts de koe. Spenders huurt de kinderen in om het mysterie van de Nachtmelker op te lossen.
Meneer Prusko is de saaiste leraar op school. Studenten kunnen niet wakker blijven in zijn klas, dus Lex en Presley sluiten een deal om hem cooler te maken in ruil voor goede cijfers. Alleen de meisjes doen het te goed en creëren een monster dat bekend staat als "Mr. P".
Lex en Presley vinden de schatkaart die ze als kinderen hebben gemaakt en het leidt hen naar een tijdcapsule met hun eerste vriendschapsarmbanden.
De "Dance Dance Altoonisburg"-competitie komt eraan en Lex, Presley en Munchy zijn verheugd om deel te nemen wanneer een oude vriend uit het verleden van Lex en Presley hen inhuurt voor een Kidding. Hun dansploeg en vriendschap worden op de proef gesteld.
Archief