Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Side Hustle

Side Hustle herbekijken

Seizoen 1
21:00

Aflevering 26

3,0 18 x
Presley kan haar geluk niet op als ze gevraagd wordt voor ZooZoo de grote ster te dansen. Maar als die vervolgens haar zelfbedachte dansmove steelt, besluit ze een rechtzaak tegen haar idool aan te spannen.
21:00

Aflevering 25

4,0 9 x
Munchy deelt een kamer met Jaget en vindt dat hij recht heeft op een eigen kamer. Maar als hij tot Jaget door probeert te dringen gaat het mis. Ondertussen probeert Alan van alles in huis te repareren maar dat gaat niet zonder slag of stoot.
21:00

Aflevering 24

4,0 5 x
Als Presley, Lex en Munchy besluiten om een eigen spookhuis te creëren werkt Presley zich in de nesten door een niet-goed-geld-terug-garantie te beloven. Ze vragen Fisher om het spookhuis extra eng te maken maar dat lukt net iets té goed...
21:00

Aflevering 23

4,0 7 x
Fisher begint wanhopig te worden als Lex hem voor de zoveelste keer afwijst. Daarom besloot hij het advies van Jaget op te volgen die claimt de "liefdes-sensei" te zijn. Munchy mag jurylid zijn op het ijsjesfestival, een droom die uitkomt!
21:00

Aflevering 22

4,0 6 x
Munchy hoopt de nieuwe mascotte van school te worden. Maar dan moet hij een hele moeilijke stunt uithalen en dat valt niet mee. Ondertussen duikt Crunchy weer eens op, die zijn leven wil beteren en vrienden hoopt te worden met Lex, Presley en Munchy.
21:00

Aflevering 21

3,0 6 x
Fisher doet mee met robotgevechten en heeft nog niet één keer verloren. Maar als Lex, Munchy en Presley wedden dat hij de volgende wedstrijd ook wint, komt hun hele Kindchingbedrijf op het spel te staan.
21:00

Aflevering 20

4,0 6 x
De vriendengroep wordt ingehuurd om een rat te vangen in het dure restaurant SPRCHQ maar dat blijkt nog een heel avontuur. Fisher wordt ondertussen ingeschakeld om de nieuwe adoptievader van Kevin de Rat te ondervragen.
21:00

Aflevering 19

4,0 8 x
Jaget wordt stapelverliefd op Buckles en is daardoor ineens heel aardig voor iedereen. Dus als Buckles het uit dreigt te maken, doen Presley, Lex en Munchy er alles aan om dat te voorkomen.
21:00

Aflevering 18

3,0 8 x
Lex is superblij als ze mogen werken voor haar favo winkel Maak 'n Maatje, een winkel waar je je eigen knuffel ontwerpt. Maar dan komt ze erachter dat het allemaal niet zo magisch is als het lijkt...
21:00

Aflevering 17

3,0 14 x
Als de vrienden tijdens een jamsessie per ongeluk op een hit stuiten, lijkt hun succes met de band Meloniet een feit. En dan krijgen ze ruzie en komt de vriendschap én de toekomst van Meloniet onder druk te staan.
Archief