Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Siesta Key

Augustus 2021
50:00

10. Are You Stalking Me ?

3,0 5 x
Alex ontsteekt in woede als hij bij de Blend Opening geconfronteerd wordt met Robby. Jake en Kelsey krijgen te maken met een lastig obstakel. Chloe wil dat de hele groep samenkomt om een eind te maken aan het drama tussen Juliette en Alex.
50:00

11. What If It Goes Completely South?

3,0 3 x
Juliette hoort dat Alex de boel weer wil doen oplaaien. Alex flipt uit vanwege dat gerucht. Amanda frustreert Juliette en Chloe als ze Alex lijkt te steunen. Kelsey en Garrett verkennen hun verleden. Brandon werkt aan z'n muziekcarrière.
50:00

12. Where Did You Sleep Last Night?

3,0 0 x
Juliette en Chloe zijn bang dat Amanda volledig in kamp Alex zit. Alyssa is achterdochtig over wat er in Nashville is gebeurd tussen Juliette en Alex. Madisson spreekt af met Ish na hun breuk. Juliette onthult een groot geheim.
50:00

13. I'm Not Letting Him Get Away With It

4,0 0 x
Juliette wil alles vertellen aan Alyssa over Nashville, en Chloe zit klem tussen haar loyaliteit aan Juliette en haar carrière. Amanda kiest een kant en verraadt Juliette in het proces. Kelsey en Garrett maken vorderingen in hun relatie
50:00

14. I'm Not Asking For Any Judgment

3,0 1 x
Juliette haar ex, Robby, probeert weer contact met haar te krijgen. Kelsey stelt Garrett zijn loyaliteit in vraag wanneer een meisje uit zijn verleden op het toneel verschijnt. Brandon en Camilla komen weer met elkaar in contact terwijl Jared zijn nieuwe vriendin aan de groep voorstelt.
50:00

15. I'm Ready For A Good Guy

3,0 2 x
Juliette komt te weten dat Alyssa Alex heeft teruggenomen, terwijl Alyssa ontdekt dat ze zwanger is. Amanda en JJ ruziën over vertrouwenskwesties. Brandon stelt Camilla opnieuw voor aan de groep, terwijl Jared zijn vriendin alleen laat met hen.
50:00

16. I'm Gonna Be Drunk For The Next Week

3,0 2 x
Juliette is er kapot van als ze hoort dat Alyssa zwanger is. Chloe is gestrest over het runnen van de Crescent Club. Brandon worstelt met het opgeven van zijn dromen terwijl Madisson de hare begint na te jagen.
50:00

17. I Just Didn't Think It Was Going To Happen So Fast

3,0 0 x
Juliette probeert verder te gaan door vol in het werk te duiken. Madisson heeft genoeg van Chloe haar bemoeizucht en besluit te verhuizen. Kelsey's ex komt terug om de dingen tussen haar en Garrett door elkaar te schudden.
50:00

18. I'm Thankful

3,0 0 x
Juliette heeft het gezellig met een miljardair en Alyssa's familie twijfelt aan de trouw van Alex. Madisson zet de groep tegen zich op door met Alex en Alyssa af te spreken. Amanda's wantrouwen jegens JJ verpest hun relatie.
50:00

19. I Stole Alex's Friends

4,0 2 x
Het koninkrijk is verdeeld als de spanning oploopt tussen Juliette en Sam. Alex en Alyssa komen achter het geslacht van hun baby. Amanda en JJ gaan verder na hun breuk en Kelsey roept Jake tot de orde voor het niet respecteren van hun relatie.
Archief