Siesta Key

Siesta Key gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Siesta Key

Juliette wil het goedmaken met Kelsey, maar Kelsey is niet zo geïnteresseerd in het herstellen van hun vriendschap. Brandon is ongelukkig en wil Camilla weer achtervolgen. Amanda weet niet wat ze met Tate moet doen nadat hij haar vertrouwen heeft geschonden.

Seizoen 1
Wanneer Juliette en Kelsey allebei Madisson's feestje bijwonen, heeft iedereen vragen, vooral Chloe. Chloe wil zich herenigen met Cara, maar Cara is sceptisch. Amanda komt te weten dat Tate enkele geheimen heeft.
Juliette probeert het goed te maken met Kelsey en begint eindelijk vooruitgang te boeken met haar zwemkledinglijn. Jordana wil meer van Brandon, en hij is niet zeker of hij zich kan binden. Sam wil de volgende stap zetten met Juliette.
Chloe keert terug en wil de problemen tussen Juliette en Kelsey oplossen. Brandon moet uitzoeken hoe hij zijn verantwoordelijkheden kan combineren met zijn nieuwe relatie met Jordana. Madisson heeft groot huwelijksnieuws te delen met haar familie.
Juliette's plotselinge afwezigheid laat een leegte achter op het eiland. Nu Ish weg is, begint Madisson om te gaan met de harde waarheden van hun relatie. Cara maakt het eindelijk weer goed met Kelsey en Garrett. Amanda en Tate groeien naar elkaar toe.
Terwijl Juliette haar zwemkledinglijn verwaarloost, vallen Kelsey's doelen voor haar fotoshoot in duigen. Niemand is geïnteresseerd in Cara's verontschuldigingen. Het leven op het eiland brengt barsten aan het licht in de relatie tussen Juliette en Sam.
Juliette is overrompeld als ze ontdekt dat Kelsey een fotoshoot plant voor haar zwemkledinglijn. Brandon tilt de dingen met Jordana naar een hoger niveau. Niemand is blij dat Madisson Cara heeft uitgenodigd op het eiland.
Kelsey verspreidt een gerucht over Juliette dat hun vriendschap erger maakt. Chloe probeert het goed te maken met Kelsey en Madisson. Brandon wil Camilla terug. Juliette wordt geconfronteerd met jaloezie problemen wanneer Sam's vriend de boel op stelten zet.
Juliette en Kelsey worstelen met wrok in hun vriendschap. De pas verloofde Madisson wordt gedwongen haar zorgen over Ish's leeftijd onder ogen te zien. Brandon past zich aan het vaderschap aan. Chloe heeft zichzelf opnieuw uitgevonden, maar mensen zijn sceptisch.
Juliette en Kelsey's rivaliteit bereikt het punt van geen terugkeer. Het eiland is te klein voor Brandon, Jordana, Camilla, en Will, en de jaloezie leidt tot een explosie. Joe en Stef confronteren Joe's bindingsangst.
Hun eilanduitstapje liep uit op een ramp vol tranen en de crew van Siesta Key is terug om alles aan te pakken. Ze vertellen over de worstelingen van het co-ouderschap, hoe ze omgaan met hun angsten, en of verbrokkelde vriendschappen ooit kunnen worden hersteld.
De vakantie van Juliette en Sam wordt bedreigd door Jordana's geflirt. Brandon zoekt een rebound, maar niemand is daar blij mee. Iedereen mist Chloe. Juliette en Kelsey proberen uit te zoeken hoe ze naast elkaar kunnen leven op een eiland.
Chloe vindt het moeilijk om met cynisme om te gaan. Madisson en Ish beginnen de realiteit onder ogen te zien. Brandon en Camilla beginnen te daten met andere mensen. Sam nodigt iedereen uit voor een eilandvakantie.
Alex ontsteekt in woede als hij bij de Blend Opening geconfronteerd wordt met Robby. Jake en Kelsey krijgen te maken met een lastig obstakel. Chloe wil dat de hele groep samenkomt om een eind te maken aan het drama tussen Juliette en Alex.
Juliette hoort dat Alex de boel weer wil doen oplaaien. Alex flipt uit vanwege dat gerucht. Amanda frustreert Juliette en Chloe als ze Alex lijkt te steunen. Kelsey en Garrett verkennen hun verleden. Brandon werkt aan z'n muziekcarrière.
Juliette en Chloe zijn bang dat Amanda volledig in kamp Alex zit. Alyssa is achterdochtig over wat er in Nashville is gebeurd tussen Juliette en Alex. Madisson spreekt af met Ish na hun breuk. Juliette onthult een groot geheim.
Juliette wil alles vertellen aan Alyssa over Nashville, en Chloe zit klem tussen haar loyaliteit aan Juliette en haar carrière. Amanda kiest een kant en verraadt Juliette in het proces. Kelsey en Garrett maken vorderingen in hun relatie
Juliette haar ex, Robby, probeert weer contact met haar te krijgen. Kelsey stelt Garrett zijn loyaliteit in vraag wanneer een meisje uit zijn verleden op het toneel verschijnt. Brandon en Camilla komen weer met elkaar in contact terwijl Jared zijn nieuwe vriendin aan de groep voorstelt.
Juliette komt te weten dat Alyssa Alex heeft teruggenomen, terwijl Alyssa ontdekt dat ze zwanger is. Amanda en JJ ruziën over vertrouwenskwesties. Brandon stelt Camilla opnieuw voor aan de groep, terwijl Jared zijn vriendin alleen laat met hen.
Juliette is er kapot van als ze hoort dat Alyssa zwanger is. Chloe is gestrest over het runnen van de Crescent Club. Brandon worstelt met het opgeven van zijn dromen terwijl Madisson de hare begint na te jagen.
Archief