Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Siesta Key

Siesta Key herbekijken

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - I Just Want to Move On/We Just Stay Separate

3,0 33 x
Juliette wil het goedmaken met Kelsey, maar Kelsey is niet zo geïnteresseerd in het herstellen van hun vriendschap. Brandon is ongelukkig en wil Camilla weer achtervolgen. Amanda weet niet wat ze met Tate moet doen nadat hij haar vertrouwen heeft geschonden.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - We Can All Use a Little Empathy

4,0 25 x
Wanneer Juliette en Kelsey allebei Madisson's feestje bijwonen, heeft iedereen vragen, vooral Chloe. Chloe wil zich herenigen met Cara, maar Cara is sceptisch. Amanda komt te weten dat Tate enkele geheimen heeft.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - I'm Truly, Truly, Very, Very Sorry

4,3 13 x
Juliette probeert het goed te maken met Kelsey en begint eindelijk vooruitgang te boeken met haar zwemkledinglijn. Jordana wil meer van Brandon, en hij is niet zeker of hij zich kan binden. Sam wil de volgende stap zetten met Juliette.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Compassion and Kindness is the Way to Go

3,0 10 x
Chloe keert terug en wil de problemen tussen Juliette en Kelsey oplossen. Brandon moet uitzoeken hoe hij zijn verantwoordelijkheden kan combineren met zijn nieuwe relatie met Jordana. Madisson heeft groot huwelijksnieuws te delen met haar familie.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - That Girl is Lost

3,5 10 x
Juliette's plotselinge afwezigheid laat een leegte achter op het eiland. Nu Ish weg is, begint Madisson om te gaan met de harde waarheden van hun relatie. Cara maakt het eindelijk weer goed met Kelsey en Garrett. Amanda en Tate groeien naar elkaar toe.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - You Don't Seem Like the Caring Type

3,0 5 x
Terwijl Juliette haar zwemkledinglijn verwaarloost, vallen Kelsey's doelen voor haar fotoshoot in duigen. Niemand is geïnteresseerd in Cara's verontschuldigingen. Het leven op het eiland brengt barsten aan het licht in de relatie tussen Juliette en Sam.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Happy to See Me, Right ?

4,0 7 x
Juliette is overrompeld als ze ontdekt dat Kelsey een fotoshoot plant voor haar zwemkledinglijn. Brandon tilt de dingen met Jordana naar een hoger niveau. Niemand is blij dat Madisson Cara heeft uitgenodigd op het eiland.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - It's a Nasty, Low Vibrational Thing to Say

4,0 6 x
Kelsey verspreidt een gerucht over Juliette dat hun vriendschap erger maakt. Chloe probeert het goed te maken met Kelsey en Madisson. Brandon wil Camilla terug. Juliette wordt geconfronteerd met jaloezie problemen wanneer Sam's vriend de boel op stelten zet.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Let's Be Healthy and Get Drunk

2,0 16 x
Juliette en Kelsey worstelen met wrok in hun vriendschap. De pas verloofde Madisson wordt gedwongen haar zorgen over Ish's leeftijd onder ogen te zien. Brandon past zich aan het vaderschap aan. Chloe heeft zichzelf opnieuw uitgevonden, maar mensen zijn sceptisch.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Things Will Never Be the Same

3,0 10 x
Juliette en Kelsey's rivaliteit bereikt het punt van geen terugkeer. Het eiland is te klein voor Brandon, Jordana, Camilla, en Will, en de jaloezie leidt tot een explosie. Joe en Stef confronteren Joe's bindingsangst.
Archief