Sirens

Afleveringen
21:00

Aflevering 10

4,0 5 x
Aflevering 10 van Sirens is uitgezonden op maandag 13 februari 2017 om 0:25 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 10

4,0 5 x
Theresa heeft een bijna-doodervaring op het werk, waardoor ze beslist om het FBI-team in Washington te gaan vervoegen. Wanneer Johnny haar ten huwelijk vraagt zodat ze in Chicago blijft en niet naar Washington trekt, moeten ze eerst een aantal probl...
18:00

Aflevering 9

4,0 6 x
Aflevering 9 van Sirens is uitgezonden op maandag 13 februari 2017 om 0:03 uur en was te zien op Q2.
18:00

Aflevering 9

4,0 5 x
Johnny, Hank en Brian leiden een klas op tot toekomstige ambulancierverpleegkundigen. Ondertussen probeert Johnny te achterhalen wie de laatste donut heeft opgegeten.
20:00

Aflevering 8

4,0 2 x
Nadat geweten is dat Hank doodsbang is van spinnen en Brian oog in oog komt te staan met zijn moordlustige dubbelganger, neemt iedereen zijn eigen angst onder de loep. Johnny wordt teruggepakt voor alle grappen die hij al heeft uitgehaald.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.