Sirens

Afleveringen
21:00

Aflevering 10

4,0 4 x
Aflevering 10 van Sirens is uitgezonden op maandag 13 februari 2017 om 0:25 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 10

4,0 4 x
Theresa heeft een bijna-doodervaring op het werk, waardoor ze beslist om het FBI-team in Washington te gaan vervoegen. Wanneer Johnny haar ten huwelijk vraagt zodat ze in Chicago blijft en niet naar Washington trekt, moeten ze eerst een aantal probl...
18:00

Aflevering 9

4,0 5 x
Aflevering 9 van Sirens is uitgezonden op maandag 13 februari 2017 om 0:03 uur en was te zien op Q2.
18:00

Aflevering 9

4,0 4 x
Johnny, Hank en Brian leiden een klas op tot toekomstige ambulancierverpleegkundigen. Ondertussen probeert Johnny te achterhalen wie de laatste donut heeft opgegeten.
20:00

Aflevering 8

4,0 1 x
Nadat geweten is dat Hank doodsbang is van spinnen en Brian oog in oog komt te staan met zijn moordlustige dubbelganger, neemt iedereen zijn eigen angst onder de loep. Johnny wordt teruggepakt voor alle grappen die hij al heeft uitgehaald.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.