Sleepy Hollow

Sleepy Hollow herbekijken

Februari 2018

Aflevering 18

4,0 42 x
In de tempel staan Abbie, Crane en Betsy Ross voor een vreselijk dilemma wanneer ze de Verborgene, die de wereld wil vernietigen, moeten tegenhouden.
Januari 2018

Aflevering 17

3,0 48 x
Crane en Abbie zoeken naar de catacomben aan de rivier de Delaware. Pandora en de anderen proberen de zoektocht van de Verborgene naar alwetendheid te verstoren.

Aflevering 16

4,0 34 x
Pandora wordt afgewezen door de Verborgene en vraagt Crane haar te helpen om de God te verslaan, een taak die Crane naar de vlag van Betsy Ross leidt.

Aflevering 15

3,0 33 x
In het archief komt Crane tegenover de Verborgene te staan. Abbie ontmoet Pandora wanneer ze onderzoek doet naar een demon die een trio rockmuzikanten doodde.

Aflevering 14

3,0 29 x
Tijdens een FBI-oefening krijgen Abbie en Sophie te maken met een mummie-achtige demon, terwijl Joe en Jenny een deel van de doos van Pandora vinden op een veiling.
December 2017

Aflevering 13

3,0 41 x
Crane en Abbie jagen de legendarische New Jersey Devil na, een moordende helper van de Verborgene die Crane zich herinnert als een getransformeerde koloniale alchemist.

Aflevering 12

3,0 40 x
Abbie worstelt met de verschijning van Atticus en een demonische geest uit de tijd van de Golfoorlog. Jenny maakt zich op voor een confrontatie met haar vader.

Aflevering 11

3,0 32 x
Abbie probeert te wennen aan het dagelijks leven. Crane en Jenny krijgen te maken met de terugkeer van een monster dat het gemunt heeft op koppels in Sleepy Hollow.

Aflevering 10

4,0 28 x
Crane gebruikt astrale projectie om Abbie te vinden in de catacomben, terwijl Jenny, Joe en Sophie een verdacht sterfgeval onderzoeken in het historische Stone Manor.

Aflevering 9

4,0 29 x
Crane is wanhopig op zoek naar Abbie en roept de hulp in van een gevaarlijke eeuwenoude geest. Jenny en Joe zoeken ondertussen naar een kaart van de demonenwereld.
Archief