Sleepy Hollow

2017
41:00

Aflevering 4

4,0 4 x
De zoektocht naar een vermist kind leidt naar een man die lijkt op de Rattenvanger van Hamelen. Ichabod en Abbie doen er alles aan om het kind in veiligheid te brengen en het monster te verslaan.
40:00

Aflevering 3

3,0 3 x
Aflevering 3 van Sleepy Hollow is uitgezonden op zaterdag 17 juni 2017 om 17:44 uur en was te zien op Q2.
40:00

Aflevering 3

4,0 4 x
Abbie en Ichabod zoeken naar een mysterieuze zilveren munt. Hoofdcommissaris Irving moet kiezen tussen zijn familie en zijn eer. De band tussen Jenny en Abbie wordt op de proef gesteld.
41:00

Aflevering 2

3,0 4 x
Aflevering 2 van Sleepy Hollow is uitgezonden op zaterdag 10 juni 2017 om 17:45 uur en was te zien op Q2.
41:00

Aflevering 2

3,0 2 x
Ichabod en Abbie bedenken een gewaagd reddingsplan om Katrina te bevrijden uit de handen van de Headless Horseman: ze brengen een door Benjamin Franklin gecreëerd monster weer tot leven. Frank vertelt over zijn schokkende ontmoeting met een demon. J...
41:00

Aflevering 1

4,0 11 x
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is niets nog hetzelfde: Ichabod probeert te ontsnappen uit zijn hachelijke situatie, Abbie zit opgesloten in het vagevuur, Katrina wordt vastgehouden door de ruiter des doods en hoofdcommissaris Frank I...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.