Soundbreaking

Afleveringen
49:30

The rhythm track

Verlopen 3,0 437 x
De zoektocht naar die ene onweerstaanbare beat. Met getuigenissen van onder andere Beyoncé, James Brown, Carlos Santana en Moby.
48:49

The world is yours

Verlopen 3,0 320 x
Alles over sampling en hoe deze techniek aan de grondslag lag van de hiphop. Onder meer Run DMC, The Beastie Boys en Mark Ronson praten hierover.
49:11

Painting with sound

Verlopen 3,0 439 x
In deze aflevering zien we de kroniek van hoe opnamestudios geleidelijk aan zelf instrumenten werden en geluiden produceerden die live niet mogelijk waren.
49:42

Sound and vision

Verlopen 3,0 201 x
De kracht van videoclips. MTV had de kracht om singles te doen uitgroeien tot wereldhits en artiesten tot wereldsterren.
49:00

Hoe we naar muziek luisteren

Verlopen 3,0 388 x
In deze soundbreaking ligt de focus op het beluisteren van muziek. Elke generatie heeft een eigen muziekdrager die voor een eigen luisterervaring zorgt.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.