Specials

Afleveringen

Ruben Van Gucht doet ultraloop

3,0 1 x
Ruben Van Gucht doet ultraloop van Specials is uitgezonden op vrijdag 2 december 2016 om 10:18 uur en was te zien op Sporza.

Ga mee op fietsvakantie met Sporza naar Calpe en Mojacar

4,0 4 x
Ga mee op fietsvakantie met Sporza naar Calpe en Mojacar van Specials is uitgezonden op maandag 28 november 2016 om 1:08 uur en was te zien op Sporza.

Stevige fietstocht voor de boeg? Dan moet je dit eten

3,0 0 x
Stevige fietstocht voor de boeg? Dan moet je dit eten van Specials is uitgezonden op zondag 27 november 2016 om 10:03 uur en was te zien op Sporza.

Andrea Croonenberghs krijgt een snelcursus roeien

3,0 0 x
Andrea Croonenberghs krijgt een snelcursus roeien van Specials is uitgezonden op zaterdag 26 november 2016 om 12:20 uur en was te zien op Sporza.

Beleeft u binnenkort sportwedstrijden met een Virtual Reality-bril op?

3,0 1 x
Beleeft u binnenkort sportwedstrijden met een Virtual Reality-bril op? van Specials is uitgezonden op zaterdag 26 november 2016 om 12:20 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.