Specials

Afleveringen

Kijk donderdag naar het Paralympisch jaaroverzicht

4,0 0 x
Kijk donderdag naar het Paralympisch jaaroverzicht van Specials is uitgezonden op dinsdag 28 maart 2017 om 23:24 uur en was te zien op Sporza.

Ga mee op fietsvakantie met Sporza naar Calpe en Mojacar

4,0 1 x
Ga mee op fietsvakantie met Sporza naar Calpe en Mojacar van Specials is uitgezonden op dinsdag 28 maart 2017 om 11:17 uur en was te zien op Sporza.

Stevige fietstocht voor de boeg? Dan moet je dit eten

3,0 0 x
Stevige fietstocht voor de boeg? Dan moet je dit eten van Specials is uitgezonden op maandag 27 maart 2017 om 15:30 uur en was te zien op Sporza.

Andrea Croonenberghs krijgt een snelcursus roeien

3,0 0 x
Andrea Croonenberghs krijgt een snelcursus roeien van Specials is uitgezonden op zondag 26 maart 2017 om 16:54 uur en was te zien op Sporza.

Beleeft u binnenkort sportwedstrijden met een Virtual Reality-bril op?

3,0 0 x
Beleeft u binnenkort sportwedstrijden met een Virtual Reality-bril op? van Specials is uitgezonden op zondag 26 maart 2017 om 16:54 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.