Specials

Afleveringen

Stevige fietstocht voor de boeg? Dan moet je dit eten

3,0 0 x
Stevige fietstocht voor de boeg? Dan moet je dit eten van Specials is uitgezonden op dinsdag 23 mei 2017 om 6:31 uur en was te zien op Sporza.

Andrea Croonenberghs krijgt een snelcursus roeien

3,0 0 x
Andrea Croonenberghs krijgt een snelcursus roeien van Specials is uitgezonden op maandag 22 mei 2017 om 6:35 uur en was te zien op Sporza.

Beleeft u binnenkort sportwedstrijden met een Virtual Reality-bril op?

3,0 0 x
Beleeft u binnenkort sportwedstrijden met een Virtual Reality-bril op? van Specials is uitgezonden op maandag 22 mei 2017 om 6:35 uur en was te zien op Sporza.

Carl Berteele is de slimste sportquizzer ter wereld

3,0 0 x
Carl Berteele is de slimste sportquizzer ter wereld van Specials is uitgezonden op maandag 22 mei 2017 om 6:35 uur en was te zien op Sporza.

Evy Gruyaert vol bewondering op Special Olympics

3,0 0 x
Evy Gruyaert vol bewondering op Special Olympics van Specials is uitgezonden op maandag 22 mei 2017 om 6:35 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.