Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Speechless

Speechless herbekijken

April 2021
25:00

17. S-p--Special B-Boy T-i--Time

3,0 5 x
Een poging van Ray om Maya om de tuin te leiden over een niet nagekomen belofte over 'moeder-zoon tijd' mislukt compleet. JJ probeert een nieuw hulpje uit nadat hij en Kenneth beslissen om een dagje apart door te brengen. Jimmy is onzeker over hoe hij de tienerangsten van Dylan moet aanpakken.
25:00

16. W-H-Wheelchair P-L-Planet

4,0 4 x
De DiMeo's komen allemaal samen om JJ te helpen bij het maken van een film voor zijn toelatingsaanvraag tot de universiteit. Jimmy begaat een gênante blunder bij JJ's geliefden. Kenneth en Ray doen er alles aan om enkele pijnlijke geheimen verborgen te houden.
25:00

15. G-a--Game N-i--Night

3,0 6 x
Maya dringt aan om Izzy te ontmoeten. JJ organiseert dan maar - zij het ietwat terughoudend - een spelletjesavond voor zijn familie en vriendin. Ray probeert een handje te helpen, maar dit zorgt voor irritatie.
25:00

14. J-i--Jimmy V-a--Valentine

3,0 6 x
JJ en Kenneth hebben het allebei goed te pakken voor Izzy, en dat heeft zo zijn gevolgen. Maya en Jimmy vinden Valentijnsdag een dag voor 'losers'... maar dat verandert wanneer ze ontdekken dat ze er profijt uit kunnen halen.
30:00

13. F-a--Fashion 4 All

3,0 10 x
Maya en Melanie trekken met hun veelbelovende modecollectie naar de 2019 Abilities Expo. Ray blijft bij JJ overnachten op de universiteit.
20:00

12. O-Our M-a-g--Mageddon

3,0 8 x
Dylan gruwt ervan dat ze wordt aanzien als een miniversie van Maya. JJ en Ray hebben allebei gevoelens voor hetzelfde meisje. Kenneth vraagt Jimmy om te helpen met Joyce.
30:00

11. H--Hey, You

3,0 6 x
Maya vindt het maar niets dat Kennedy zich bemoeit met haar zakelijke plannen met Melanie. Ray smeekt JJ om hem in zijn nieuwe film een rol te geven naast zijn nieuwe crush Izzy. Dit verzoek heeft echter onverwachte gevolgen.
30:00

10. R-o--Role M-o--Models

3,0 9 x
Maya neemt een vader en zoon met speciale zorgen onder haar hoede. Dylan en Ray gaan naar een bijeenkomst van een groep die tieners ondersteunt, maar ze doen dit om de verkeerde redenen. Jimmy heeft een prachtig nieuw tv-toestel.
25:00

9. J-a--Javier's P-a--Pants

3,0 11 x
Maya helpt Melanie een handje, waardoor haar leven een verrassende wending krijgt. Dylan gaat spelen bij het Lafayette basketbalteam, waar haar gebrek aan sportiviteit rendeert. Jimmy probeert wat verloren vader-zoonmomenten met Ray in te halen.
25:00

8. J-i--Jingle T-h--Thon

3,0 12 x
Een brandje aan een kerstboom zorgt ervoor dat Maya een kleine leugen vertelt met grote gevolgen. Ray heeft het moeilijk om in Peppers schaduw te leven. JJ spoort Kenneth aan om zich niet te laten doen door zijn zussen.
Archief