Speechless

Speechless gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Speechless

Een poging van Ray om Maya om de tuin te leiden over een niet nagekomen belofte over 'moeder-zoon tijd' mislukt compleet. JJ probeert een nieuw hulpje uit nadat hij en Kenneth beslissen om een dagje apart door te brengen. Jimmy is onzeker over hoe hij de tienerangsten van Dylan ...

April 2021
De DiMeo's komen allemaal samen om JJ te helpen bij het maken van een film voor zijn toelatingsaanvraag tot de universiteit. Jimmy begaat een gênante blunder bij JJ's geliefden. Kenneth en Ray doen er alles aan om enkele pijnlijke geheimen verborgen te houden.
Maya dringt aan om Izzy te ontmoeten. JJ organiseert dan maar - zij het ietwat terughoudend - een spelletjesavond voor zijn familie en vriendin. Ray probeert een handje te helpen, maar dit zorgt voor irritatie.
JJ en Kenneth hebben het allebei goed te pakken voor Izzy, en dat heeft zo zijn gevolgen. Maya en Jimmy vinden Valentijnsdag een dag voor 'losers'... maar dat verandert wanneer ze ontdekken dat ze er profijt uit kunnen halen.
Maya en Melanie trekken met hun veelbelovende modecollectie naar de 2019 Abilities Expo. Ray blijft bij JJ overnachten op de universiteit.
Dylan gruwt ervan dat ze wordt aanzien als een miniversie van Maya. JJ en Ray hebben allebei gevoelens voor hetzelfde meisje. Kenneth vraagt Jimmy om te helpen met Joyce.
Maya vindt het maar niets dat Kennedy zich bemoeit met haar zakelijke plannen met Melanie. Ray smeekt JJ om hem in zijn nieuwe film een rol te geven naast zijn nieuwe crush Izzy. Dit verzoek heeft echter onverwachte gevolgen.
Maya neemt een vader en zoon met speciale zorgen onder haar hoede. Dylan en Ray gaan naar een bijeenkomst van een groep die tieners ondersteunt, maar ze doen dit om de verkeerde redenen. Jimmy heeft een prachtig nieuw tv-toestel.
Maya helpt Melanie een handje, waardoor haar leven een verrassende wending krijgt. Dylan gaat spelen bij het Lafayette basketbalteam, waar haar gebrek aan sportiviteit rendeert. Jimmy probeert wat verloren vader-zoonmomenten met Ray in te halen.
Een brandje aan een kerstboom zorgt ervoor dat Maya een kleine leugen vertelt met grote gevolgen. Ray heeft het moeilijk om in Peppers schaduw te leven. JJ spoort Kenneth aan om zich niet te laten doen door zijn zussen.
De DiMeo's beseffen dat ze vaak goede bedoelingen hebben, maar verder... niet echt veel doen. Dat moet veranderen: Ray en Dylan buigen zich over de papieren, Kenneth helpt JJ zich voor te bereiden op studeren, en Maya wil weer hechter met Jimmy worden.
Wanneer de familie in het ziekenhuis belandt met Thanksgiving, leidt Maya's vastberadenheid om het feest te redden tot een ongemakkelijke verbond met haar rivaal, Melanie Hertzal. Jimmy is jaloers wanneer Kenneth klikt met zijn broer Billy.
Maya beseft dat de kinderen denken dat ze er alleen is om hen te bedienen, en treedt op om te bewijzen dat ze zoveel meer is dan dat. Ondertussen regelt Kenneth een baan voor JJ en vindt JJ een onwaarschijnlijke rivaal.
Nu ze een nieuwe uitlaatklep zoekt voor haar superpowers, omdat JJ binnenkort gaat studeren, richt Maya zich op een enthousiaste Ray. JJ is betrokken bij een te link potje poker, en Dylan ontdekt wat er echt gebeurt na haar bedtijd.
Maya's Halloween wordt pas echt beangstigend wanneer JJ naar een rave in het bos gaat. Ray helpt Dylan met haar Halloweengrap om te bewijzen dat hij niet zo braaf is. En Jimmy en Kenneth maken een spookhuis van het huis.
Maya moet kiezen tussen haar vader om geld vragen voor het huis, of een stabiele relatie met hem. Ray probeert een band te krijgen met zijn Britse familie, maar ontdekt dat Dylan een verrassend goede klik met hen heeft.
De familie steekt de oceaan over zodat Maya haar vader, de moeilijke Martin waarmee ze geen contact meer heeft, om een lening voor het huis kan vragen. Jimmy speelt de vrolijke vader zodat JJ het leuk heeft, en Ray wil Californië-vibes uitstralen.
December 2020
Maya's moeder Andrea komt langs voor Thanksgiving, wat zorgt voor paniek in het gezin. Zij willen immers indruk maken op de statige oma die ze al jaren niet hebben gezien. Jimmy wordt ouder, wat gevolgen heeft voor zijn indrukwekkende spijsvertering.
JJ wordt onder druk gezet om een nieuwe leerling te daten die ook cerebrale parese heeft. Maya en Jimmy leren Ray en zijn vriendin om minder na te denken. Dylan komt met oud-leerlingen in opstand tegen de 'geen-grappen'-regel.
De kinderen van het gezin DiMeo eten per ongeluk oud Halloweensnoep, wat zorgt voor koortsdromen vol angst en vervulde wensen. Kenneth kan maar niet besluiten als welk Michael Jackson-tijdperk hij verkleed zal gaan.
Archief