Sporza: De Europese Kampioenschappen

Sporza: De Europese Kampioenschappen herbekijken

Augustus 2018

12 augustus 2018

4,0 39 x
Liveverslag van de eerste European Championships in Berlijn en Glasgow. Zeven Europese sportbonden organiseren op hetzelfde moment hun EK. Het gaat om de sporten atletiek, zwemmen, wielrennen, roeien, triatlon, golf en gymnastiek.  Met vandaag wielrennen (mannen). Commentaar: Renaat Schotte.

11 augustus 2018

4,0 41 x
Verslag van de eerste European Championships in Berlijn en Glasgow. Zeven Europese sportbonden organiseren op hetzelfde moment hun EK. Het gaat om de sporten atletiek, zwemmen, wielrennen, roeien, triatlon, golf en gymnastiek.  Met vandaag atletiek, triatlon, gymnastiek en BMX.

10 augustus 2018

4,5 49 x
Liveverslag van de eerste European Championships in Berlijn en Glasgow. Zeven Europese sportbonden organiseren op hetzelfde moment hun EK. Het gaat om de sporten atletiek, zwemmen, wielrennen, roeien, triatlon, golf en gymnastiek. Met vandaag atletiek (o.a. zevenkamp). Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens.

9 augustus 2018

4,0 34 x
Liveverslag van de eerste European Championships in Berlijn en Glasgow. Zeven Europese sportbonden organiseren op hetzelfde moment hun EK. Het gaat om de sporten atletiek, zwemmen, wielrennen, roeien, triatlon, golf en gymnastiek. Met vandaag atletiek. Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens.

8 augustus 2018

3,0 29 x
Liveverslag van de eerste European Championships in Berlijn en Glasgow. Zeven Europese sportbonden organiseren op hetzelfde moment hun EK. Het gaat om de sporten atletiek, zwemmen, wielrennen, roeien, triatlon, golf en gymnastiek.

7 augustus 2018

4,0 25 x
Liveverslag van de eerste European Championships in Berlijn en Glasgow. Zeven Europese sportbonden organiseren op hetzelfde moment hun EK. Het gaat om de sporten atletiek, zwemmen, wielrennen, roeien, triatlon, golf en gymnastiek.Met vandaag baanwielrennen.

6 augustus 2018

4,0 32 x
Verslag van de eerste Europese Kampioenschappen in Berlijn en Glasgow. Zeven Europese sportbonden organiseren op hetzelfde moment hun EK. Het gaat om de sporten atletiek, zwemmen, wielrennen, roeien, triatlon, golf en gymnastiek. Met vandaag zwemmen en baanwielrennen.

5 augustus 2018

4,0 48 x
Verslag van de eerste Europese Kampioenschappen in Berlijn en Glasgow. Zeven Europese sportbonden organiseren op hetzelfde moment hun EK. Het gaat om de sporten atletiek, zwemmen, wielrennen, roeien, triatlon, golf en gymnastiek. Met vandaag wielrennen (vrouwen). Commentaar: Ruben Van Gucht.

4 augustus 2018

3,0 19 x
Verslag van de eerste Europese Kampioenschappen in Berlijn en Glasgow. Zeven Europese sportbonden organiseren op hetzelfde moment hun EK. Het gaat om de sporten atletiek, zwemmen, wielrennen, roeien, triatlon, golf en gymnastiek. Met vandaag zwemmen, baanwielrennen en gymnastiek (finales teamcompetitie vrouwen).

3 augustus 2018

4,0 30 x
Verslag van de eerste Europese Kampioenschappen in Berlijn en Glasgow. Zeven Europese sportbonden organiseren op hetzelfde moment hun EK. Het gaat om de sporten atletiek, zwemmen, wielrennen, roeien, triatlon, golf en gymnastiek. Met vandaag zwemmen en baanwielrennen.
Archief